|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πύργος Διρού
Καλημέρα σε όλους!
Τέλη Μάη παντρεύομαι και αποκλείεται να έχω χρόνο να πάω μόνος μου βόλτα στην Μάνη. Είναι πιθανό να το κάνουμε όλοι παρέα τον Απρίλη, για 2 μέρες (Σάββατο και Κυριακή). Δείτε το πρόγραμμά σας για ΣΚ Απρίλη και πείτε μου. Πάμε να κάνουμε bachelor.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλαδη να ''οργανωθουμε'' καταλληλως!!!ξερει ο Ντινοπουλος!!! Για κατι απο τα παλια που θα ηθελε να γνωρισει...ξερει....ξερει......αυτος!!! |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω τί εννοείς, αλλά ακολουθώ το ένστικτό μου...
Αν θέλετε νοικιάζουμε και κλούβες με φιμέ τζάμια για να χωράμε κι άλλοι....κι άλλες, θα δούμε τώρα... |
|
|||
|
|||
Άκυρο. Παντρεύομαι. Εγώ δεν θα είμαι στην κλούβα....δεν ξέρω από αυτά εγώ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα ιδια λενε ολοι........, ξερεις ''δεν ειναι σωστό, οχι βρε παιδια......., μεχρι να μπουνε στην κλουβα!!!!!!! Αμα ρωτησεις τον Ντινόπουλο θα σου εξηγησει και θα λυθουν οι οποιες αναστολες σου!!! Σημ. ελπιζω να μην με παρεξηγείς, το χιουμορ ομορφαινει την ζωη και κανει νεους φίλους!!! Last edited by GeorgeP; 09-03-2010 at 17:28. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πανέμορφα τοπία. Ευχαριστούμε...!
Προσκαλώ λοιπόν σε 2ήμερη εκδρομή όλους τους φίλους με RT, GS, R, Honda, Kawasaki, Suzuki, Vespa, Κλούβες με φιμέ τζάμια, άλλους μηχανόβιους, πιλότους και καπετάνιους σε ένα όμορφο και χαλαρό Σαββατοκύριακο στα μέρη αυτά τον Απρίλιο (Ημερομηνίες προσεχώς οταν βολέψει όλους). GeorgeP - βοήθησε στο μάζεμα... Carduellis - αν σε βολέψει έλα μαζί μας... Πάμε να πιούμε ούζο και να φάμε χταπόδι. Πάμε να μείνουμε και σ ένα πύργο (ο καθένας το δικό του δωμάτιο, ε...) Πείτε μου 2 μέρες πριν για να σας προλάβω να φτάσουμε όλοι μαζί... Πάω αργά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ. Σοβαρά μιλάω. |
|
|||
|
|||
Ταξίδι στον Πύργο Διρού, Ταίναρο, Γερολιμένα, Μάνη 17 και 18 Απριλίου
Φίλοι,
Προτείνω το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Απριλίου. Εκκίνηση 10 το πρωί του Σαββάτου και άφιξη απόγευμα Κυριακής, να ταξιδεύουμε μέρα. Αρχίζουμε με συμμετοχές! 1. Μιχάλης Χατζηλίας RT1200 2.????? Last edited by Michael Chatzilias; 09-03-2010 at 22:01. Λόγος: Αλλαγή στον τίτλο του ταξιδιού |
|
|||
|
|||
Έχετε υπόψιν ότι 18 Απριλίου, Κυριακή είναι ημέρα επίσκεψης του φόρουμ στο ίδρυμα "Οι φίλοι του Παιδιού" και στις 11 Απριλίου η εντουράδα του Τάκη,
Πότε παντρεύσαι είπες ; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 07:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 08:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 04:26 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 05:55 |