|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Gps αυτοκινήτου με 5" σε Gps μηχανής ;
Απόσπασμα:
Το ZUMO 550,που εχω,δεν εχει εξωτερικο ηχειο εχει δευτερη βαση για αυτοκινητο και σ'αυτη πανω εχει ανσωματωμενο ηχειο. |
|
|||
|
|||
Εγώ έχω ένα garmin nuvi το οποίο είναι αυτοκινήτου.
|
|
|||
|
|||
Το προβλημα πιο ειναι;Δεν ακουγεται;
|
|
|||
|
|||
Το πρόβλημα είναι οτι οι οδηγίες ακούγονται μόνο απο το μεγάφωνο όπως σε όλα του αυτοκινήτου.
Έτσι, άν το βάλω στην μηχανή, θα έχω οδηγίες μόνο οπτικά απο την οθόνη και βέβαια απο το μεγάφωνο της συσκευής. Όμως με το κράνος και σε κάποια ταχύτητα νομίζω οτι δεν θα ακούω τίποτα. Οπότε μένει να οδηγούμαι μόνο βλέποντας την οθόνη. Είναι εφικτό αυτό ή πρέπει σώνει και καλά να ακούω και ηχητικά τις οδηγίες. Αυτό ρωτάω. Εσύ δηλαδή άν π.χ κλείσεις τον ήχο στο zumo μπορείς να καθοδηγείσαι μόνο οπτικά ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βεβαια πηγαινεις κι ετσι αλλα ειναι καλυτερα και να το ακους και μαλιστα αν γινεται απο το κρανος η με καποιο ακουστικο στο αυτι γιατι αν πρεπει να το βλεπεις μονο σου αποσπα και την προσοχη με αποτελεσμα π.χ.να ξεχασεις να στριψεις καπου.Οποτε ψαξε ενα τροπο να φερεις τον ηχο κοντα στο αυτι σου γιατι οπως ειναι λογικο με τοσο θορυβο στη μηχανη δε θα ακους τιποτα απο το ηχειο.Ελπιζω να βοηθησα... |
|
|||
|
|||
Και βέβαια βοήθησες.
Αυτό που κατάλαβα, είναι οτι έστω και συμβιβαστικά, καθοδηγείσαι και έτσι. Και μίας και έτσι κι αλλοιώς δεν κάνω πολλά ταξίδια, θα περιοριστώ σ' αυτό πρός το παρόν και βλέπουμε. thanks |
|
|||
|
|||
εμενα προς το παρον με ενδιφερει βασουλα..... εχω το TIBO ξερει κανενας που μπορει να βρει καποιος??
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;; | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 09-06-2012 01:55 |
"Λουκέτο" σε 5 ασφαλιστικές εταιρίες | mariosich | Διάφορα | 16 | 23-09-2009 13:13 |
Ντοκυμαντέρ "Earthlings" (ελλ. Γήινοι) με ελληνικούς υπότιτλους | skippybi | Περιβάλλον | 1 | 16-09-2009 01:48 |
Προσοχή σε "ύποπτα" posts!!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 7 | 08-09-2009 18:02 |
Χωράφι με "χόρτο" εντοπίστηκε από το Google Earth | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 12-02-2009 12:19 |