|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: bmw F650 gs VS honda xl 650 transalp
Απόσπασμα:
Εγω στην θεση σου θα παρακολουθυσα αυτο το φορουμ στην ενοτητα που αφορα το μηχανακι για το οποιο ρωτάς. Θα εβλεπε τα υπερ και τα κατα δηλαδη παρουσιαστικό, δυνατότητες, φρενα, βλαβες, ανακλησεις, τεχνικα χαρακτηριστικα κ.λ.π. που αναφερονται ολα να το σημειωσουμε αυτό!! Μετά θα πηγαινα και στο τρανσαλπ φορουν να δω τι παιζεται κι εκει και ΜΕΤΑ θα αποφασιζα!!!! Παντως αν συγκρινει την ομορφια μεταξυ των δύο δεν νομιζω να υπαρχει διαφωνια για το πιο ειανι το ωραιότερο!! Και σου μιλαει ενας φανατικος Χοντάκιας ετσι? Αν παμε σε άλλες παραμετρους τότε θελει πολυ μελετη το πραμα!!! |
|
|||
|
|||
το θεμα ειναι τι ειμαι BMWδακιας εχω οδηγησει και τα δυο εχω μια αποψη αλλα ακουγα διαφορα και ειπα να ρωτησω.τα οσα αρνητικα ακουγα για το παλιο τα βλεπω βελτιωμενα στο καινουργιο.ολοι μου ειπαν gs 650 μετα το 2004 γιατι πιο πριν εχει πολλα προβληματα το ιδιο μου ειπατε κι εδω..οποτε εχω εμπειστοσινη.το τρανσαλπ δε μου αρεσει καθολου σε οτι αφορα την εμφανιση ομως σε πρωτη φαση θελω να κινουμε ευχαριστα μεσα στην πολη και να μπορω να κανω και κανενα ταξιδακι μεχρι τη χαλκιδα.ετσι θελω το καλυτερο για την περιπτωση μου.νομιζω ενα 650 μεταχειρισμενο ειναι καλη περιπτωση.αλλα εχω και μια μικρη ανασφαλεια.κι γι αυτο ρωταω
|
|
|||
|
|||
Σου προτεινω με κλειστα ματια το καινουργιο 650 (δικυλινδρο).Το εχω 5 μηνες και καθε μερα περιμενω την ωρα που θα το καβαλησω !Δεν το χορτενω ,ειναι οικονομικο και πυραυλακι.
|
|
|||
|
|||
Ξεχασα να σου πω πως πριν ειχα transalp 600 μοντ1999.Καμμια σχεση.Ηταν πολυ αξιοπιστο αλλα φιδι,και στο ταξιδι μεσο ορο ταχυτητας 120-130 μετα ηταν φτερο στον ανεμο! Η μπεμπα ειναι αστερι και ταξιδευης ανετα με 140-160 κμ ξεκουραστα και σταθερα χωρις αγχος
|
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι φιλε μου.να σε ρωτησω λοιπον.το μηχανακι χωρις εξτρα οταν οδηγησεις σου δινει την εντυπωση οτι κατι λοιπει? θα μπορουσες να κανεις μια αποτημιση των εξτρα ??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
άμα το πας μια βόλτα θα δεις
|
|
|||
|
|||
δηλαδη δηλαδη?
|
|
|||
|
|||
Θα πω απλά, πως αν δε σε χαλάει το θέμα ύψους, είσαι δηλ. πάνω από 1.80 εκ, με τη μηχανή έχεις θα 'χεις τα πάντα. Ότι με το απλό GS από θέμα οδικής συμπεριφοράς, μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, 21' εμπρός τροχό, πλούσιο κάθισμα, ελαφρώς καλύτερη προστασία από αέρα, αν δε κάνω λάθος έχει άλλη χαρτογράφηση απ' το απλό, συν ότι πας και τα χωμάτινα μονοπατάκια σου καλύτερα. Άσε που το τιμόνι σου περνά πάνω απ' τους καθρέπτες των αυτ/των ... μιλάμε για θέα αφ' υψηλού στο μποτιλιάρισμα!
Θα βρεις μοντελάκι του '05 άνετα, με 5.000 ευρώ (ίσως λέω και πολλά), και δες να 'χει πάνω όλα τα καλούδια (ΑΒS, θερμαινόμενα, κλπ κλπ). Έχεις κάτι παραπάνω με το Dakar |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Για F650 GS | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 0 | 27-04-2009 12:47 |
TRANSALP 650 | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 20-03-2009 15:40 |
ΔΟΚΙΜΗ Honda Jazz 1.4: | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 27-12-2008 21:50 |
Ανακλήσεις μοτοσικλετών Honda !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 2 | 22-12-2008 14:12 |