|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ???
...κι αν κουραστείς, κάνεις μια στάση Βόλο για τσίπουρα
|
|
|||
|
|||
ανετα την εκανα πριν 5 μερες αθηνα δραμα και σε 2 μερες πισω.μονο προβλημα που ειχα στον γυρισμο εβαλα βενζινα στον κορινο και στα διοδια της πελασγιας ειχα μονο 10 χλμ ακομα.οποτε με τα ποδια στο απεναντι ρευμα στο βενζιναδικο που ευτιχως ειναι εκει.η αναστροφη ηθελε 24χλμομως οπως και να το κανουμε το ταξειδι με το gs ειναι αψογο,ανετο και προσωπικα μου αρεσε η διαδρομη.
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι threads!
heepy easter guys and girls! Last edited by Uriah Heep; 20-04-2011 at 15:36. |
|
|||
|
|||
Πικρόχολο και ειρωνικό.
Το φόρουμ έχει και πρωτόπειρα μέλη, δεν είμαστε όλοι ταξιδευταράδες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη μου καλά κάνουν και ρωτάνε, μαζεύουν εμπειρίες/γνώμες. Last edited by aeriko; 20-04-2011 at 15:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον aeriko...
Τι πιο σωστό, να θέτουν τα διάφορα μέλη, διάφορα θέματα..!!! Μπορεί να είναι βαρετά σε κάποια μέλη, αλλά είμαστε μια διακτυακή ομάδα, όπου κάποιοι έχουν λιγότερη πείρα σε ταξίδια μακρυνά, από άλλους... (βάζω και τον ευαυτό μου σε αυτήν την κατηγορία).... Πρέπει όμως, όπως πολλάκις έχουμε ανάφερει, να δείχνουμε το μέγιστο ποσοστό σεβασμού και αλληλεγγυής σε όλα τα μέλη.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.... |
|
|||
|
|||
4-4,5 ώρες να υπολογίζεις φιλαράκο... Καλό ταξίδι !!
Το είδα το ΠΜ σου αλλά είμαι πηγμένος και δεν πρόλαβα να σου απαντήσω... Θα μιλήσουμε για ευχές !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
... Εαν πιστεύεις ότι ο Βόλος δεν έχει καλά τσίπουρα, κάνεις και μία μικρή παράκαμψη, και έρχεσαι Καρδίτσα....!!!!
Μην φοβού, το ταξίδι, βγαίνει όμορφα και άνετα σχετικά... FOLLOW YOUR HEART....!!!! |
|
|||
|
|||
Ο καιρός ας βοηθησει.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Να γιατί gsforum !!! |
|
|||
|
|||
Μπα εγώ τα ποτήρια μισογεμάτα και όχι μισοάδεια.... δεν θα το έλεγα πικρόχολο το σχόλιο...αλλά θετικότατο Κάλο Πάσχα ΛοξοΒασίλη...έτσι θα σε λέγανε στο χωριό μου φίλε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αθήνα - Κάτω Τιθορέα - Αθήνα | vpentza | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 179 | 13-04-2011 01:30 |
Αθήνα - Λονδίνο | Xanthi | Ανέκδοτα | 15 | 20-01-2011 13:38 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 16:55 |
Η Αρχαία Αθήνα | syan | Πολιτισμός | 11 | 22-01-2010 07:26 |
Συλλαλητήρια για τους μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 08-07-2009 13:55 |