|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρωτομαγιά στην ΠΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Απόσπασμα:
βάλε λεπτομέρειες αν θές... Ώρα άφιξης στην Κυλλήνη και αναχώρηση... |
|
|||
|
|||
Βασιλη θα ειμαστε Κυλληνη 8.30 οπως την αλλη φορα στην sell περιμενουμε η περιμενεις.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά, μιας και μένω στην Πύλο. Για ότι κάνετε κέφι πείτε το για να κανονίσουμε. Καφεδάκι, μεζεδάκι.... Σας περιμένω να γνωριστούμε απο κοντα
Βασίλης Υ.Γ. Ας μου πεί κάποιος σε ποιόν να στείλω σε πμ τηλ για να βρεθούμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλύτερα στον Διονύση που ξεκίνησε το θέμα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
... malasuerta soldado... παιδιά δεν θα τα καταφέρω. σκανε μύτη κολλητοι από αθήνα και κέρκυρα για πρωτομαγιά στο νησί για να πιάσουμε μαζί τον μάη, οπότε με βλέπω καθηλωμένο στην βάση μου. η σκέψη μου πάντως θα ταξιδέψει μαζί σας !
|
|
|||
|
|||
Οι ενδιαφερόμενοι απο Αθήνα που σκέφτονται να Πρωτομαγιάσουν στη Πύλο, ας ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΔΩ, μήπως κανονίσουμε σημείο και ώρα συνάντησης για να φύγουμε παρέα. Προτείνεται:
Μετά τα διόδια Ελευσίνας ώρα 08:00 για να ξεκινήσουμε 08:15.
Last edited by syan; 30-04-2009 at 07:55. Λόγος: Αλλαγή |
|
|||
|
|||
Παιδιά θα κατέβω και εγώ στην Πύλο γατί θα μείνω το τριήμερο στο Πετρίτσι Μεσσηνίας, αλλά θα ξεκινήσω πιο νωρίς από το σπίτι, στις 06:30.
Οπτότε θα συναντηθούμε στην Πύλο........ |
|
|||
|
|||
Ok. Επικοινωνία με το νησί έγινε.
Αν κάποιος σκέφτετε την Πρωτομαγιά να την κάνει πολυήμερη αργία, ας ενημερώσει να κανονίσουμε για δωμάτιο, μιας και έχουμε τις κατάληλες άκρες. (Αναμένετε μεγάλη κάθοδος από Αθήνα, με "κολλημένο Σ/Κ) Τα λέμε... |
|
|||
|
|||
φιλαρακια απο τα μερη τα δικα μας δειχνει ασθενης βροχη και απο Πατρα την ωρα που θα παμε καταιγιδα ειμαστε υπο σκεψη αν γινει τελικα η εκδρομη θα εποικηνωνησω με τον Βασιλη απο Πυλο και τον Στρατο να δουμε........
Last edited by Dionisis; 30-04-2009 at 00:37. |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|