|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι Βολιωτες στο AZZURO την Τεταρτη 3-4-2013
Απόσπασμα:
Μονο οι προμηθειες του μηνα Γιωργο μου? Νομιζεις πως ο ιδιος ο Astakos θα την γλυτωσει? Εχεις δοκιμασει αστακουδακι στα καρβουνα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ιδιως ενα πολυ καλο gps που εχει ο tsitsos του οποιου το λογισμικο εχει την απολυτη κυκλικη διαδρομη.Μας βλεπω να περικυκλωνουμε τις Σταγιατες παλι. |
|
|||
|
|||
Αστακέ, ετοιμάσου να ζήσεις ιστορικές στιγμές ! (ξεκίνα να γεμίζεις ψηγεία & έλα σε επαφή με τον χασάπη σου. Θα σου χρειαστεί !!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νταξ...καρντασσσ?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΠΩΛΕΙΤΕ επιχειρηση πληρως εξοπλισμενη με στανταρ πελατεια... |
|
|||
|
|||
[QUOTE=sotiris
2.- Θα συμπεριληφθει η οχι ο Todor στην λιστα των βροχοποιων? Λίστα με ένα άτομο πώς γίνεται? Μόνο ο Senseig και ο Σωτος ξέρουν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
2. Δε χρειάζεται συζήτηση είναι είδη στην λίστα. Συγνώμη todor αλλά !!!! 3. Φίλε Μελάκο ελπίζω αυτό το μήνα....... 4. Αν δε τα καταφέρουν ο Σωτήρης και ο Αργύρης......... Μπααααα δε το πιστεύω θα τα καταφέρουν. 5. Για το καινούριο παπί της BMW μιλάμε;;;;; Θα σας λύσω όλες τις απορίες την Τετάρτη. Σημείο εκκίνησης από τις Σταγιάτες. |
|
|||
|
|||
Τιτάνιος καφές προβλέπεται ...
Με το καλό φιλαράκια !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
πληροφοριες λενε οτι ο κωστας βολος περιμενει απο την προηγουμενη εβδομαδα στην κωνσταντα...
|
|
|||
|
|||
οπως κατεβαινετε απο σταγιατες περαστε να παρετε και μενα απο την κωνσταντα.. .........καλα αφου εχουμε πει οτι εχω αγωνα καθε τεταρτη γιατι δεν κανουμε τη μαζωξη την πεμπτη?πρεπει παλι να παρακαλαω να βρεξει ( δεν ειναι και δυσκολο - tsitso ξερεις εσυ ) για να μπορεσω να ερθω και εγω?
|
|
|