|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Απόσπασμα:
Αν δεν τρωγαμε στις ταβερνες ετσι για χαρη γουστου κι αν δεν ψωνιζαμε απο το Σουπερ Μαρκετ οτιδηποτε και οποιασδηποτε τιμης θα ειμασταν αλλου τωρα. καποιοι το εκαναν ετσι οπως το περιγραφεις και καποιοι αλλοι τους κοροιδευαν αφου ηταν λεει υποτιμητικο.......αραγε που ειανι οι μεν τωρα και που οι δε. |
|
|||
|
|||
οι γονεις(μεγαλο ποσοστο) μας το καναν πιστευω πιο πολυ απο συνηθεια παρα το οτι δεν εβγαιναν οικονομικα(εποχες 80-90-00)απλα το νοημα της ζωης του ελληνα ηταν η αποκτηση περιουσιας κ οχι η αποκτηση ψυχικης ευχαριστης
....κ γιατι να μην ειναι ανθρωπινες οι τιμες τους να ναι κ ο κοσμος ευχαριστημενος κ αυτοι γεματοι,να γινεται κ ο κυκλος του χρηματος να παρει κ το κρατος κ οι προμηθευτες κ οι μεταφορεις κ να ειναι ολοι ευτυχισμενοι ...αααα ξεχασα στην ελλαδα η θα κλεψω κ θα αρπαξω οσο μπορεσω, η θα κλεισω κ θα κλεγομαι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαχαχαχα Sent by george via Tapatalk |
|
|||
|
|||
Τοποθεσια: Χαλκιδικη.
Καταστημα: Μπουγατσα-Καφε. Ατομα: 2 ενηλικες και ενα παιδακι 5,5 ετων. Παραγγελια: 1 γαλλικος(φιλτρου),1 fredocapuchino,1 κακαο,μπουγατσα τυρι και μια με κρεμα και μια σπανακοτυρι..... Εγω: Τι σας χρωσταω παρακαλω? Σερβιτορος: 10 ευρω... Εγω: Οριστε (20αρικο) αλλα με τα ρεστα θελω να μου φερετε και μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ... Σερβιτορος: (αφου ηρθε με ρεστα 10,60 αντι για 10ευρω.)Οριστε κυριε τελικα ειναι 9,40 και οχι 10. Αν δεν ζητουσα αποδειξη θα επαιρνε το μπουρμπουαρ μονος του..... ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ. Επειδη δεν ζητανε και πολλοι αν ζητησεις εσυ σε περνανε και για εφοριακο και εχεις και καλη εξυπηρετηση..... |
|
|||
|
|||
Eχεις δικιο αλλα ο Ελληνας δεν αλλαζει!
|
|
|||
|
|||
Θα αλλάξει, θέλοντας και μη, αλλα θα αλλάξει...
Η large νοοτροπία στην κατανάλωση θα αλλάξει.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ σωστή η πρόταση του Πασχάλη.
Μιας και όλοι λίγο πολύ γυρίζουμε καλό θα ήταν να γίνει η Black και η White list ανά την Ελλάδα για να ξέρουμε που θα καθίσουμε για ένα καφέ ή ένα πιάτο φαγητό και δεν θα μας ξουρίσουν. Δεν είναι κακό ούτε ρουφιανιά τον κακό επαγγελματία να τον στήνεις στον τοίχο και τον καλό επαγγελματία να τον διαφημίζεις. Και θα συμφωνήσω με τα παιδιά που είπαν πως λόγω κρίσης κάποιοι θα διορθωθούν και κάποιοι θα πάνε άκλαφτοι. Και προσωπικά μιλώντας ποσώς με ενδιαφέρει αν τελικά διορθωθούν ή όχι. Έχω μάθει τις πιο πολλές φορές να φροντίζω να έχω το κατιτίς μαζί μου ώστε και να απολαύσω την βόλτα μου και να μην ματώσω οικονομικά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
3,30 καφές σε πλαστικό στο Ρίο. Δεν είναι πολλά βρε παιδιά? |
|
|