|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ
Απόσπασμα:
Ετσι ειτε αυτοι δολοφονουνται (π.χ Τροσκι στο Μεξικο από τον Σοβιετικό πράκτορα Ραμόν Μερσάντερ κατ εντολην Σταλιν διοτι διαφωνησε με την πολιτικη του), ¨η φτιαχνουν καταστατικα ουτως ωστε να μην μπορει να τους κουνησει κανεις απο την καρεκλα τους. Αν δεν παραιτουνταν οικειοθελως η Παπαρηγα ακομα Γ.Γ. του ΚΚΕ θα ηταν. Μεχρι δε να πιασουν εξουσια τρωγονται μεταξυ τους γιαυτην......παραδειγματα παμπολλα. Δεν ειναι μονον στην ελλαδα αλλα παντου........ Ο Σταλιν εξοντωσε τους παντες για την εξουσια....... Ο Καστρο το ιδιο............. Ο Μαο.........ευθυνεται για 70εκ θανατους προκριμενου να εφαρμοσθει η Μαοικη σκεψη δλδ της επιβολης του ''Μεγάλου Άλματος προς τα εμπρός'', την ''Αντιδεξιά Εκστρατεία του 1957-1958'' και την ''Πολιτιστική Επανάσταση'' μεσω των οποιων κρατηθηκε στην εξουσια μεχρι τον θανατο του..... Γιατι τα εβρισκε ο Βελουχιωτης με τον Ζαχαριαδη? Δεν φταιει ο χαρτης Γιαννη ¨η νοοτροπια και το παθος για την εξουσια φταιει........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την εχω συναντησει 2-3 φορες προ κρισης σε διαφορες δεξιωσεις του Υπ. Εμπορικης Ναυτιλιας αλλα και της Βρετανικης Πρεσβειας (διπλωματης εκει ο πατερας μου επι 42 χρονια κι επιτιμο μελος τωρσ πια). ευχομαι να την ξανασυναντησω για αυστηρως ιατρικους λογους θεραπειας σπανιοτατης ασθενειας των ματιων......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι να δω... αφού την απέσυρες τάκα-τάκα ή την κλείδωσες!!!! Πάντως βλέπω πως πρόκειται για το Ευάκι!!!! Καλό!!! |
|
|||
|
|||
Αυτό είναι ιδιαίτερο γνώρισμα της αριστεράς και μόνον!?!?!?!?!?!?!? Δεν με καλύπτεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτοι λογικα δεν επρεπε να εχουν τετοια γνωρισματα συμφωνα με την ισοτητα και αλαλ ομορφα του μαρξισμου τα οποια λενε οτι ακολουθουν. Οι αλλοι γιαννη μου καρεκλοκενταυροι κι εξουσιολαγνοι αμανταμπαπανταμ βρισκουν τροπους και συνεργαζονται, μα πλαγιως μα ευθεως συνεργαζονται..... Κι αν βαλεις κατω τα κρατη που αναπτυχθηκαν, αναπτυσσονται ¨η ειναι υπο ενεργη αναπτυξη ουδενα φερει κο#####στικη κυβερνηση. Ολα με διαφορα ονοματα εχουν δεξιες Κυβερνησεις......ακομα και η σουηδια που λεει οτι εχει Σοσιαλισμο!!! ακομα και η Κινα αρχιζει και δινει δεξια δικαιωματα στους υπηκοους της κι ενθαρρυνει τον καπιταλισμο!! |
|
|||
|
|||
Αυτό δεν απαντάει στην απορία μου σχετικά με την δήλωσή σου.
Το κακό είναι πως δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι και δεν έχω περιθώρια για "ανάπτυξη" στη δουλειά. |
|
|||
|
|||
εξειδικευσου.....κι αυριο εδω θα ειμαι.......:)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σόρρυ Γιάννη, δε γνώριζα πως λειτουργεί το photobucket, δεν ήθελα να έχω την κούκλα ανάμεσα σε γρανάζια! |
|
|