|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αναρτήσεις για GS 1200
παιδια ασχετη ερωτηση¨....
η πισω αναρτηση του 1200 2008+, ταιριαζει και στα μοντελα 2004-2007? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δες την φωτο του μηνυματος ''18'' εδω http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...31/index2.html και κανε συγκρισεις!! |
|
|||
|
|||
Να προσθέσω και εγώ εντυπώσεις από αλλαγή ελατηρίων μπροστά και πίσω σε 1200GS του 2007:
Επέλεξα τα προοδευτικής σκληρότητος ελατήρια της Hyperpro και μάλιστα αυτα που κονταίνουν την μηχανή περίπου 2-3 πόντους. Ο κύριος λόγος που έκανα την αλλαγή είναι γιατί η μηχανή είχε απαράδεκτα σκληρή αίσθηση ειδικά στην Αθηναική -ο Θεός να την κάνει - άσφαλτο. Κατά 2ο λόγο ήθελα να πατάω με όλο το πέλμα στο δρόμο (ειμαι 1.79). Εντυπώσεις: Η μηχανή κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε ! Τα ελατήρια είναι μαλακά στην αρχική διαδρομή τους και σκληραίνουν μετά. Η αίσθηση ειναι πλέον περισσότερο γλυκειά, πολύ πιό "Ηοnda", κάτι που ήθελα και εγώ και η μέση μου !! Δεν έχω οδηγήσει μηχανή με Ohlins ή Wilbers για να συγκρίνω, φαντάζομαι θα είναι ακόμη καλύτερα, αλλά (υπολογίζοντας και το κλάσμα των χρημάτων που χρειάζονται τα ελατήρια) τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. |
|
|||
|
|||
Ρε παιδια?
Καμία πρόταση γαι τα μοντελα με esa? |
|
|||
|
|||
Υπάρχει το WESA Wilbers Products GmbH - Your suspension manufacture! - Motorcycle Tuning in lower Saxony - Wilbers Online Shop - www.wilbers-shop.de - Είναι στην ουσία βελτιωμένες αναρτήσεις Wilbers όπου προσαρμόζεται ο μηχανισμός ESA της BMW. Δεν έχω άποψη αλλά γράφουν πολύ θετικά σχολια Προφανώς θα είναι πολύ καλύτερες από της μαμας |
|
|||
|
|||
Δεν υπαρχει φιλε μου.......δυστυχως ΔΕΝ υπαρχει!!!
Αυτα τα συστηματα σαν το ESA δεν επιδεχονται τιποτε επανω τους!!! Ποιος αφτερ μαρκετ κατασκευαστης θα επενδυσει στην αναπτυξη ενος συστηματος αναρτησης ηλεκτρονικα ελεγχομενο συμβατο με την ταδε εταιρεια κ.λ.π., κ.λ.π.???? ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομιζω δηλαδη, αν κανω λαθος βαρεστε με και οι δυό!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει μηχανή που δεν βουτάει μπροστά στο ματσόλιασμα. άλλες λίγοτερο άλλες περισσότερο.... και μόνο η δύναμη που ασκεί το σώμα σου στο τιμάνι από την διαφορά ορμής οδηγού - μηχανής, είναι αρκετό Αν έβγαλε κάποια εταιρεία αναρτήσεις για τα χέρια παρακαλώ ενημερώστε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν δεν μεταφερθει βαρος στον εμπρος τροχο (στους εμπρος για τα 4τροχα) πως θα σταματησει το οχημα??? εεεε... πως???? Αν θελετε αναλυση......εχω ετοιμο το σεντονι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν βαράω, σε πιστώνω για την επόμενη φορά που μπορεί να κάνω εγώ λάθος Last edited by IOTH1X; 02-11-2010 at 17:39. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Aνταλλακτικα για R-1200 GS | george81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 31 | 30-11-2012 22:57 |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 23:33 |
ACRAPOVIC για R-1200 GS | george81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 22-01-2010 23:09 |
ΠΛΑΙΝΕς για 1200 adv. | johntsip | Ζήτηση | 6 | 18-08-2009 17:00 |
Βαση για Gps για BMW 1200 RT | georgekostas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 26-05-2009 12:47 |