|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρώσοι χωματάδες...
Άντε γεια τελείως λέμε . Μπράβο για την όμορφη χωμάτινη τρέλα τους. |
|
|||
|
|||
Και μαμώ τα παληκάρια! :sm4::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
Ψήνεσαι να φύγεις μαζί με το φίλο σου για Japan. Παραδέξου το!
|
|
|||
|
|||
Αυτες ειναι ... βολτες...!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αντε να βλέπω τις βοτκες στην Πάρνηθα.
|
|
|||
|
|||
....Σκυλιά του πολέμου οι Ρώσοι!!!
|
|
|||
|
|||
1ον. Respect σε ολους τους καυκασιους για το απιστευτο τσαγανο που εχουν κ δε κολλανε κυριολεκτικα πουθενα, ουτε σε τονους λασπη αλλα το γλεντανε κ ρουφανε το νεκταρ της καθε εμπειριας με την αγρια αβεβηλωτη φυση, ηδονικη απολαυση καθε περασμα,καθε τουμπα...
2ον. Ενα μονο παραπονο θα εκφρασω που με πονεσε κυριολεκτικα.Τα καημενα τα μηχανακια τα γ@@@@@@ με τοσο βαρος πισω!!!λιγη ευλαβεια βρε παιδια σ'αυτα τα πειθηνια πλασματα!!! 3ον. Μου εχει περισσεψει ενα μπουκαλι τσεχικη BECHEROVKA...λεω να δανειστω κ το XRακι ενος φιλου...πως ακουγεται για εξορμησουλα στα γυρω μερη; τα περιξ του Κεραμιδιου-Σκληθρου ή εκκινηση απο Σπηλια; οσοι πιστοι προσελθετε! Last edited by Ellie; 23-01-2012 at 13:05. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ δεν θα πάρω
|
|
|||
|
|||
Μη ξεχνάς πως σε παίρνω και εγώ και πάμε που και που σε εκτός δρόμου χαλαρά κομάτια αλλά ποτέ σε τέτοια...
Που να πας με τις μαούνες εκεί. Να έχουμε κάθε τρεις και λίγο πτώσεις και να τις κλαίμε; Καλιά να πάρουμε ένα μικρό on-off και να γουστάρουμε. Θα γίνει και αυτό στο μέλλον, δεν υπάρχει περίπτωση! Πάντως έχουμε και εμείς μερικές φώτο με λάσπη ε Γιάννη; και με ποταμάκια, σωστά; Last edited by Markas; 23-01-2012 at 17:13. |
|
|||
|
|||
Πολύ αντρικές εντουράδες! Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι πέρα από τα ελαφριά μονοκύλινδρα, ακολουθoύν και θηρία, όπως: Suzuki Vstrom, Aprillia Caponord, KTM 990 και BMW HP2...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιές πληροφορίες μπορούν να μας δώσουν τα μπουζί ;;; | JOHN-X | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 21-10-2011 04:05 |
«Αρνούμαι να πληρώσω!!!» | Hekima | Ελλάδα | 7 | 23-09-2011 13:33 |
Χαζο πτώση!! | Trolis | Τι μας έτυχε | 14 | 25-05-2011 13:48 |
Καμαρώστε τα παιδιά | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 06-05-2011 00:02 |
Να σας δώσω τα φώτα μου....!!! | pattakos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 15-02-2011 20:44 |