|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αχα'ι'κός espresso/Cappuccino - χυμός την Τετάρτη 8/12!
Απόσπασμα:
Έτσι γιατί με τους χυμούς κάτι δε μου 'βγαινε
|
|
|||
|
|||
μέσα με την Νικολέτα μου
|
|
||||
|
||||
Με το καλό το καφεδάκι σας παίδες ....
|
|||
|
|||
Καλή συνάντηση παιδιά νάχετε...
|
|
|||
|
|||
Μέσα και εγώ.
|
|
|||
|
|||
Στη Ρωσία θα το δώσω. . . Να 'χω ένα αποκούμπι όταν έρθουν τα (πιο) δύσκολα στο χωριουδάκι μας.
Καλά να περάσετε φιλαράκια, μας έλειψε το χαμόγελό σας. |
|
|||
|
|||
Επιστρέψαμε κι εμείς πρίν από λίγο στην εστία μας! Όλα ήταν υπέροχα! Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο (scorpion) κ την σύζυγό του Βαρβάρα, που μας φιλοξένησαν κ μας περιποιήθηκαν βασιλικά! Το φωτογραφικό υλικό θα το παρουσιάσει ο Αντρέας (angpass) μετά τις σχετικές παρεμβάσεις βεβαίως-βεβαίως!
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλώς τους - καλώς τους
έτσι να περνάμε ούλοι όμορφα καλή ξεκούραση τώρα |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω και εγώ με το Jefe για την περιποιήση του Γιώργου και της Βαρβάρας. Και να ευχαριστήσω θερμά τον Θανάση για την χθεσινοβραδυνή του στήριξη και την προσπάθειά του. (Θα καταλάβετε μόλις ο Angpass ανεβάσει τις φωτό)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ολα ήταν τέλεια και με το παραπάνω. Γιώργο και Βαρβάρα σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αχα'ι'κός espresso/Cappuccino - χυμός την Τετάρτη 1/12! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 02-12-2010 16:03 |
Αχα'ι'κός espresso/Cappuccino - χυμός την Τετάρτη 17/11! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 16-11-2010 17:08 |
Αχα'ι'κός espresso/Cappuccino - χυμός την Τετάρτη 3/11! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 04-11-2010 17:37 |
Αχα'ι'κός espresso/Cappuccino - χυμός την Τετάρτη 27/10! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 30-10-2010 20:27 |
Αχα'ι'κό espresso - χυμός την Τετάρτη 22/9! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 23-09-2010 19:59 |