|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως να ανεβάσω μια μοτό στη...ταράτσα ;;;
Να θυμάσαι μόνο πως ένας γερανός σηκώνει όσα ο πιο αδύναμος κρίκος του. Αν φτιάξεις μια καλη γάβρια καλα βιδωμενη όπου πρέπει με ένα τέτοιο γερανακι την κανεις συνεργείο την ταράτσα.. Τη μηχανη θα την δεσεις καλα με ένα σκοινακι τύπου ιστιοπλοικου, πανω απο 200 κιλα αποκλείεται να σκέφτεσαι να ανεβασεις..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τωρα το ανεβασε καποιος το θεμα και το ειδα...........Βασίλη αντε και το κανεις μια φορα και αντε και το κατεβασες αλλη μια αυτο ,θα το κανεις συνέχεια? ??? αν ναι σου ειναι ασύμφορο γιατι θα δίνεις ενα καλο ποσο στο γερανο που θα στο ανεβοκατεβαζει, (δεν θες και κανένα μικρο γερανο χωρις μιλιμετρε και με τα λεγομενα σου θες ενα γερανο που για να σου ακουμπήσει το φορτιο εκει που θες πρεπει να βγαλει περιπου 20 με 22 μετρα μπουμα......δεν ειναι μικρος ο γερανος).......Γνωμη μου ειναι οτι κανεις να το κανεις επίγεια. .....
Εγω αμα θες μπορω να σε εξυπηρετησω, οτι θες παρε τηλ......... |
|
|||
|
|||
Τελικά θα την σηκώσεις ή θα σου μείνει πασμένη
Αν θες να την ανεβοκατεβάζεις---καλύτερα γερανάκι και ανεβα -κατέβα,,,, Αν θές να το κάνεις μια δυό φορές,,,,νομίζω οτι συμφέρει καλυτερα κάποιος Επαγγελματίας,,,(αρκει να έχει 1150) ΕΣΥ,..... απφασίζεις... |
|
|||
|
|||
Χωρίς να έχω ιδέα απο τιμές, απλώς σαν σκέψη το λέω, μήπως μπορείς να κάνεις εξωτερικό ασανσέρ.
Κάτι σαν κι αυτό: Motorcycle Outdoor Elevator |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ίσως ανεβαίνει από τη πίσω μεριά του κτιρίου που έχει μόνο κάθετο ανέβασμα οπου πρέπει να κοιτάξω σε λύσεις όπως |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μήπως να "την έβλεπες" τη δουλειά με αυτοσυγκέντρωση και διαλογισμό, ρε Βασίλη?
Last edited by Uriah Heep; 01-02-2013 at 20:28. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μονο σαν αυτο που σου ειπε ποιο πανω ο νικος (Λεοντο) αλλα και παλι εκει θες κατι σαν κατασκευη που να βγει επανω απο τα κάγκελα κανα 2 μετρα ώστε να μπορεις να το φερεις μεσα ειτε περιστροφικα ειτε απο μεσα του (κατι σαν τετρακολωνο)......Αλλα ολα αυτα ειναι δαπανηρα , μοτερ κατασκευες , διαφορα αλλα εαν θα σε αφησουν να κανεις τρύπες στην ταραστα για το στήσεις ειναι........ ειναι θεμα ......
|
|
|||
|
|||
Να τη "δω" και αυτή τη λύση Βασίλη φτάνει να μην περιλαμβάνει και περπάτημα σε αναμένα κάρβουνα.... ειδικά αυτό, μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός...
|
|
|