|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μάτια μου.
απλως να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Θεο που με αξιωσε να εχω για μητερα μου μια τοσο σπανια γυναικα
να σαι καλα Μανουλα απο οπου κι αν μας βλεπεις |
|
|||
|
|||
ενα ευχαριστω χρωσταω επισης στην Μαρια που με τοση ευαισθησια εγραψε αυτο το βιβλιο
και στον Δημητρη (Arkas) για τα ομορφα και καλα του λογια και την διακριτικοτητα που προσεγγισε το ολο θεμα |
|
|||
|
|||
...χαίρομαι που μπορώ να διαβάζω και να γράφω σε αυτό το φόρουμ,
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
κοιτά σύμπτωση!!!! την ημέρα που τέλειωσα το άλλο της βιβλίο να δω και παρουσίαση του νεου
Τελικά δεν είναι να λείπεις από το φόρουμ .. ΑΚΟΥ Moderator και να περνάνε ποστ κάτω από την μύτη του |
|
|||
|
|||
Καλώς ή κακώς η ζωή μας και τα ενδιαφέροντά μας δεν μπορούν να περιορίζονται μόνον στον χαβαλέ και τη διασκέδαση, στα προβλήματα και στην επίλυσή τους, στις μηχανές και τα αυτοκίνητά μας...
Υπάρχουν και οι αξίες οι πιο βαθιές που με χαρά διαπιστώνω πως είναι κομμάτι της ζωής των περισσότερων από όσους γράφουν και διαβάζουν αυτό εδώ το forum. Να είστε καλά παιδιά, και νιώθω πραγματική τιμή που σας γνώρισα και κάνουμε μαζί παρέα... |
|
|||
|
|||
Μια και είχα κενό αποφάσισα να ξεφυλλίσω και αυτό το βιβλίο της Memy μας ........και το τέλειωσα σε 7 ώρες....
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ !!!! Έχει όλα τα χαρακτηρίστηκα που μπορούν να παθιασουν τον αναγνώστη ώστε να αρνείται να το αφήσει πριν το τέλος. Που το κάνει συγκλονιστικότερο αν ο αναγνώστη του είχε την τύχη να ερωτευτεί "τυφλά" ..... Που το κάνει βασανιστικά συγκλονιστικό αν ο αναγνώστη του ερωτεύτηκε τυφλά αλλά δεν συγχώρεσε με το ίδιο πάθος. Αλήθεια πόσο βασανισμένοι και μονοί μένουμε,αν δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε αυτόν που λατρεύουμε,γιατί στην ουσία δεν συγχωρούμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Από ένα απόσπασμα του βιβλίου θα κλέψω την πρόταση : <<Σε ζηλεύω,Λενιώ.Και τι δεν θα'δινα να΄μουν κι εγώ τυφλός,να μη χρειάζεται να σε βλέπω τώρα που δεν μπορώ να σε αγγίξω...>> Αλήθεια μήπως αυτή τη πρόταση αντιπροσωπεύει κάποια παλιότερη συναισθηματική σας φόρτιση ?? Εσείς προλάβατε να πείτε ........................<<Αντίο μάτια μου >> ???? ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΑΡΙΑ ( Memy) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ελπίζω από το νέο σου βιβλίο να μας ποστάρεις κάποιο κομματάκι |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ματια μου!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 17-08-2009 21:43 |
Πειτε μου μεγια.... | Kwstas_kef | Ένδυση | 26 | 09-08-2009 12:17 |
η δικια μου | BATALOS | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 13 | 26-06-2009 00:19 |
Μάτια - καθρέπτες! | skippybi | Ζώα | 7 | 10-04-2009 09:59 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |