|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιό κινητό να διαλέξω ???
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τα παραπάνω να πω ότι είμαι χρήστης iPhone από το 2007 όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση!! Αρκετές φορές δοκίμασα να δουλέψω άλλα τηλέφωνα και λειτουργικά αλλά μάταια! Η ποιό αποτυχημές μου προσπάθειες ήταν με ένα ΝΟΚΙΑ Ν900 και μέ ένα HTC Desire HD. To Samsung S2 το έπιασα στα χέρια μου και δεν με τράβηξε!!! Με το που έπιασα όμως το S3 στα χέρια μου το άλλαξα με την πρώτη ευκαιρία που είχα για να δώσω το iPhone. To θέμα JB και root είναι καθαρά υποκειμενικό και στο τί θέλει ο καθένας!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για το S3 που λέει ο Ναπστερ, δεν έχω άποψη.... Last edited by gepol; 02-09-2012 at 21:11. |
|
|||
|
|||
Δεν παίζει μεγάλο θέμα μιας και το gmail είναι της google όπου ανείκει και το android!!! Απλά από θέμα Interface πιστεύω ότι δεν εχει καλό το android με το iPhone να το τρώει άνετα!!! |
|
|||
|
|||
Μετά απο πολύ ψάξιμο, με το μόνο που κατάφερα να κάνω απροβλημάτιστο συγχρονισμό, σε επαφές, ημερολόγιο και σημειώσεις, είναι το myPhoneExplorer... Ουτε καν το Kies της Samsung δεν κατάφερα να λειτουργήσω σωστά....
|
|
|||
|
|||
Το kies δεν κατάφερα να κάνω κάτι upload στο κινητό!!!Αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε!!!Από κει και πέρα έχει ένα θέμα με το sync που σε τρελένει!!
Με τον καιρό όλα τα βρίσκεις!!!Δοκίμασε και το Google Drive !! https://drive.google.com/start?authuser=0#home Last edited by N4pSt3R; 02-09-2012 at 22:42. |
|
|||
|
|||
Εχω μια αλεργία στην google...
Θέλω απλό συγχρονισμό Outlook-κινητό, και τίποτα άλλο.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ούτε και αναφορές παράδοσης νομίζω ότι παρέχει. Όπως και χίλια δυο αλλά πράγματά δεν παρέχει από μόνο του το iphone και σίγουρα λίγοι μπαίνουν στην διαδικασία του να ψάξουν και να ανακαλύψουν.τους καλύπτει έτσι καρακλειδωμενο όπως το βγάζει η μαμά apple. Επίσης,φυσικά και η apple έχει στραφεί εναντίον της samsung.εννοείται αυτό,αφού απειλείται πως να μην στραφεί εναντίον της. Οι πωλήσεις της apple πλην του ipad έχουν πέσει κατακόρυφα σε σχέση με το 2010 σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάνει μηνύσεις για εικονίδια και αλλά θέματα πού πραγματικά αν κάτσουν να ασχοληθούν όλες οι εταιρείες κινητής τότε θα πέφτουν μηνύσεις από την μία στην άλλη.στο άνετο. Πολύ πρωτοπόρος την είδε η apple και μάλλον πως δεν έχει ρίξει καμία ματιά να δει ότι πολλά πού μηνύει τα χει καταπατήσει η ίδια από κινητα του παρελθόντος.qtek-htc. Το καλό είναι ότι ήδη έχουν πέσει πάνω της εταιρείες όπως η Motorola και η htc και σίγουρα αυτή την φορά τα δικαστήρια δεν θα γίνουν εκεί πού συμφέρει την apple,στην Καλιφόρνια δηλαδή πού είναι και η έδρα της.αλλά σε ευρωπαϊκό δικαστήριό λογικά οπού εκεί θα δούμε αν θα περάσει το δικό της και με τους υπόγειους τρόπους πού ακολουθούν στα δικαστήρια της καλιφόρνια. Επίσης,οι μέχρι τώρα γνώμες σχετικά με το iphone 5 διχάζουν.γιατί και πάλι δεν φαίνεται να είναι αυτό πού περίμενε ο κόσμος καθώς όπως φαίνεται θα είναι ένα iphone με το ίδιο πλάτος αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις κατά μήκος κάτι πού θα κάνει την οθόνη μακρόστενη.σίγουρα όχι και πολύ αποδεκτό καθώς η πλειοψηφία δεν ζητάει ένα μακρόστενο κινητό με το ίδιο πλάτος πού σίγουρα οι γραμματοσειρές δεν θα βολεύουν και σίγουρα ούτε κι αυτό δεν θα έχει την λειτουργιά pinch to zoom πού έχουν άλλες συσκευές και προσαρμόζουν τις σελίδες του ιντερνέτ σύμφωνα με την οθόνη του εκάστοτε κινητού. Βλέπω τους χρήστες του iphone να χρησιμοποιούν πάλι πολύ δαχτυλάκι για να πηγαίνουν αριστερά δεξιά τις σελίδες στο ιντερνέτ για να μπορέσουν να διαβάζουν κείμενά. Εν κατακλείδι,η apple έχει αρχίσει να χάνει και καταφεύγει σε άλλες μεθόδους μήπως και καθυστερήσει τους αντίπαλους... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σίγουρα όχι