|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πληροφοριες για 1200gs
Απόσπασμα:
Δηλαδη δεν θελω αντ/γη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγραψα γιατι σε μορφη απαιτησης μεσα σε λιγα λεπτα ζητηθηκε αν ειναι μελος να γραψει κτλ, εγω ειμαι στη δουλεια και δεχτηκα κληση απο φιλο-μελος να παρω θεση!
Τα πραγματα υπαρχουν ολα αλλα δεν ειναι στην αναγραφομενη τιμη γιατι θα παρω επετειακο adve (οχι αμεσα ελπιζω του χρονου).Αν καποιος τα θελει στη μιση αξια των καινουργιω το συζηταμε και αυτο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το πρωτο ειναι μαλλον μελους του φορουμ οπως και το δευτερο. Μονο που δεν το εχουμε δει απο κοντα, ουτε τον ιδιοκτητη του. Δειχνει ταξιδεμενο αλλα ταπεινη μου γνωμη ως φανατικου αυτοκολλητακια ειναι πως σε αγγελια πωλησσης η μηχανη πρεπει να ειναι γυμνη απο αυτα! το δευτερο ειναι του φορουμ και ειναι πεντακαθαρο .. δες λιγο τι γραφω παρακατω. Απόσπασμα:
Εχεις αλλη-ακριβοτερη και αποτρεπτικη- τιμη με ανταλλαγη πραγμα το οποιο μπερδευει τελικα. Επισης στο κυνηγι της απολυτα χαμηλης τιμης το προτεινεις χωρις τους ακτινωτους τροχους και την τριπλετα. Η μιση Ελλαδα καβαλαει αντβε και οχι απλο για αυτους ακριβως τους τροχους φιλε!! Στις φωτο παλι εχεις τη μηχανη με αυτο τον εξοπλισμο αλλα και σε αλλες εκδοχες με αποτελεσμα να βγαινει ενα μεγαλο ερωτηματικο στον υποψηφιο. Εισαι και μακρια οποτε δεν μπορεις να εχεις επαφη με τον πιθανο αγοραστη και γινεται ακομα πιο δυσκολο. (Γνωμη μου και οχι υποχρεωτικο, να γινει το παρακατω) Κανε μερικες αλλαγες στην εκφωνηση της αγγελιας οσον αφορα το πακετο που θα φοραει στην αντιστοιχη τιμη και καλοπουλητο Και το θεμα της ανταλλαγης κανε το αν ειναι δυνατον αλλη αγγελια... Υ.Γ. Επειδη πλεον σε αλλο σημειο του φορουμ ο υποψηφιος μπορει να δει το θεμα με τη μοναδα του ABS ξεκαθαρισε αν το εχεις λυσει |
|
|||
|
|||
Κατ' αρχήν, ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ!!!!!
Στα άλλα με πρόλαβε ο Πασχάλης! Κώστα έτσι όπως είναι γραμμένη η αγγελία, κανείς δεν καταλαβαίνει τι παίζει. Και ενώ πρόκειται για πραγματικά καλή περίπτωση, τη χαλάς από μόνος σου, οπότε κι εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ό,τι σου έγραψε ο Πασχάλης. Στην άλλη περίπτωση με τα αυτοκόλλητα, αν μας διαβάζει ο φίλος καλό είναι να βγουν γιατί το μόνο που καταφέρνει κάποιος με τέτοια εμφάνιση, είναι να διώχνει αγοραστές! Οπότε για το φίλο που άνοιξε το ποστ ρωτώντας, δόθηκαν όλες οι εξηγήσεις |
|
|||
|
|||
ευχαριστω ολους μιλησα με τον κωστα faker kai ta syzhthsame αν η τιμη ητανε με τις ακτινωτες ζαντες στα ιδια λεφτα θα υπηρχε εξελιξη,οι μπαγκαζιερες ενταξει λογικο να μην ηταν σ αυτη τη τιμη δε μας πειραζε κ θα μπορουσε να τις διαθεσει αλλου,τελος παντων συνεχιζει το κυνηγι
|
|
|||
|
|||
στο πρωτο αν εξαιρεσουμε τ αυτοκολητα κατα τ αλλα ειναι καλο μηπως τα κλμ ειναι πολλα
|
|
|||
|
|||
Bmw R 1200 GS Adventure '06 - € 6.900 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr ειναι κανενος απο εδω;
|
|
|||
|
|||
Στο πρωτο μηχανακι αλλαζει τωρα δισκο στο μεταλαξης εχουμε καποιο γνωστο εκει να μαθουμε τιποτα.τα κλμ ειναι πολλα τι πρεπει να προσεξω;φυσιολογικο που αλλαζει δισκο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|