|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκέφτομαι για το F 800 Gs - Τί λέτε ;;;
Κάτι για την σέλα ακούγεται οτι είναι απαράδεκτη.Για κοίταξέτο και αυτό.
|
|
|||
|
|||
γιατι βρε συ?τι εχει το μαυρο πορτοκαλι?
βασικα εγω ειμαι του μαυρου...καλα το ασπρο το επετειακο δεν μου αρεσει... ασπρο χρωμα ποτε και για κανεναν λογο...δεν μπα να ειναι και 200 χρονια επετειος.... τι να λεει... μαυρη μαυριλα πλακωσε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως, νομίζω ότι βιάστηκες να πιστέψεις ότι... μεγάλωσες!!! Μπάς και χάλασε το κομπιουτεράκι που έκανες την άρθροιση και σου τα έβγαλε πολλά?!?!?! Όπως και νάναι σου εύχομαι τα καλύτερα. |
|
|||
|
|||
Μια που πιάσαμε τις παροιμίες, ας μας συγχωρέσει ο φίλος που ξεκίνησε το νήμα, ένας φίλος βενζινάς μου έλεγε: Το πνεύμα επιθυμεί αλλά η σάρξ αδυνατεί.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και μην ακούσω τίποτα για... μύγες, εε!!!!! Last edited by yannis; 10-06-2010 at 15:18. |
|
|||
|
|||
καλα ναι...και το μαυρο-ποντικι ειναι τρελα....
|
|
|||
|
|||
Ρε μια χαρά είναι το μαύρο-πορτοκαλί, εγώ βλέπω κάθε μέρα το δικό μου και λιώνω .
Για την ιστορία όταν έκανα έρευνα αγορά και έλεγα στους αντιπροσώπους (πήγα σε αρκετούς ) ότι με ενδιαφέρει το μαύρο-πορτοκαλί όλοι μου απαντούσαν σαν να είναι συννενοημένοι το εξής: -Αδελφέ όλοι αυτό κοιτάνε καθώς είναι πιο εντυπωσιακό αλλά όταν έρχεται η ώρα να κάνουν την παραγγελία οι περισσότεροι φέρνουν και τη γυναίκα μαζί η οποία στάνταρντ θα πρήξει για το λευκό που είναι trendy! |
|
|||
|
|||
Καλά το λευκό το είδαμε χθές στον καφέ και ήταν πανέμορφο..αλλά περι ορέξεως, ουδείς λόγος, καθαρά υποκειμενικό !!
|
|
|||
|
|||
Και εγώ λευκό θα έπαιρνα
|
|
|||
|
|||
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...συνεχιζω με τις παροιμιες...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί χρειάζομαι για ένα ταξίδι στην Ευρώπη ;;; | sintarta | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 25-04-2010 20:11 |
Τί πρέπει να ξέρω για την συλλογή αποδείξεων του 2009 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 0 | 12-03-2010 01:09 |
Πως το λέτε το ....μόριο σας? | pepax66 | Ανέκδοτα | 10 | 11-03-2009 21:14 |
Τι λέτε θα ροκάρουμε ??? | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 3 | 10-03-2009 22:29 |