|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο / Σίσι καθεδοψυσταριά στου Tiramoto Τετάρτη 25/9/2013
καλα να περασετε!!ε ρε τι χανω #### τα μπαλετα μου!
|
|
|||
|
|||
Μάνο πάρε την κυρά και ελάτε να φάμε την Λεμονόπιτα και με αυτοκήνιτο σας δεχόμαστε
Μηνά ευχαριστώ για το συνεταιράκι σου αποψε με έβγαλε απο αίνιες σε βλάβη του Suzouki Απόψε πηγαίνοντας στο χωριό Άφησε τα μπαλέτα πάρε την οικογένεια και έλα θα έχει και λεμονόπιτα με παγωτό |
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε.Χαιρετισματα στον Παναγιωτη.
|
|
||||
|
||||
Καλά να περάσετε κοπέλια ...
.
|
|||
|
|||
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ...........ΑΔΥΝΑΤΩ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
|
|
|||
|
|||
Εγω θα έρθω για την βόλτα και αν προλάβω πίνω και ένα καφε... Τα υπόλοιπα, δικά σας! Πρέπει να είμαι Ηράκλειο 8.30...
Τα λέμε σε καμια ωριτσα! |
|
|||
|
|||
Με το καλό
|
|
|||
|
|||
Λεφτέρη θα πάμε παρέα να συναντηθούμε στου Γρηγόρη ?
Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
Εγώ, επειδή θα είμαι στην Νεάπολη για κάτι δουλειές περίπου την ίδια ώρα, παίζει να εξοικονομήσω κανά μισάωρο να περάσω μια βόλτα να σάς δω, να δοκιμάσω και την καινούρια άσφαλτο στο Σεληνάρι που μού είπαν ότι έχει τρελά κρατήματα*, αλλά δεν συμμετέχω στην μάσα. Έτσι κι αλλιώς κοψίδια εγώ δεν τρώγω, είμαι veggy
Ένα καφεδάκι και πίσω. Τώρα, κλείνω και φεύγω σε 20-30 λεπτά για Νεάπολη. Στο μεταξύ ελπίζω να έχει δημοσιευτεί ο χάρτης αλλιώς θα ακολουθήσω την τσίκνα που είπε και ο φίλος πιο πάνω. *Για να ανοίξουν τον δρόμο εσπευσμένα μετά από έξι χρόνια κ*λ*βαρέματος, να μού το θυμηθείτε ότι έρχονται εκλογές! Last edited by Al Bandy; 25-09-2013 at 19:11. |
|
|