|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΑΤΕΝΤΑ ΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ
Βασιλη ηθελα να βαλω τις δισκοπλακες στα χωματινα γιαυτο τις εβγαλα..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οι δισκόπλακες είναι πλέουσες και δίνουν εντύπωση ότι είναι α-σφιχτες οι βίδες... "παίζουν" ελαφρά αν τις δοκιμάσετε με το χέρι.... Οι βίδες είναι άλλες μέχρι το 2007 και άλλες μετά! Επίσης άλλες χρειάζονται για χυτές ζάντες και άλλες βίδες για ακτινωτές... |
|
|||
|
|||
Στα αλλα δεν ξερω αλλα στο τελευταιο δεν θα συμφωνισω Χαρη γιατι πριν κατι μηνες αλλαξα ζαντες και εβαλα ακτινες και μετεφερα τους δισκους απο τις χυτες στις ακτινωτες με τις ιδιες βιδες και ταιριαζαν απολυτα!
|
|
|||
|
|||
Και εγώ από ακτίνες πήγα σε χυτές με τις ίδιες βίδες.
|
|
|||
|
|||
Χάρη δεν μιλάμε για το νορμάλ και θεμιτό παίξιμο που έχουν οι πλέουσες όπως σωστά λες, μιλάμε οτι εμένα με το που το έκανα test ride ως μεταχειρισμένο μου ακουγόταν ο θόρυβος από το "παίξιμο".. Επιμένω και ας επιβεβαιώσει κάποιος κάνουν από 1150....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανουν απο καποιο 1150 μου το ειπαν στην αντιπροσωπεια αλλα πρεπει εγω να βρω απο ποιο γιατι δεν εχουν ολα τις ιδιες... |
|
|||
|
|||
Αν ακούτε ένα klak-klak η κάπως έτσι, έναν θόρυβο κατά το φρενάρισμα .....
... πιθανότερο να έχετε στραβή δισκόπλακα η στραβά βιδωμένη Πολύ πιθανόν επίσης, αν την έχετε βιδώσει σωστά την δισκόπλακα, να έχετε στραβή ζάντα. Στην αλλαγή δισκοπλακών, η τεχνική οδηγία από την "μαμα" είναι να μην επαναχρησιμοποιούνται οι βίδες... Δηλ κάθε φορά που ξεβιδώνεις τις πλάκες να βάζεις νέες βίδες... Το ανάλυσα λίγο κ κατάλαβα ότι το λέει, λόγω του σφραγιστικού σπειρωμάτων που χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο βίδωμα, Οι νέες βίδες έχουν σφραγιστική πάστα από την αγορά τους! Οταν βιδώνεις λοιπόν τις παλιές βίδες τα υπολείμματα σφραγιστικού εμποδίζουν τις βίδες να βιδώσουν σωστα! Ο κύριος κίνδυνος είναι να κοπεί η βίδα μισοβιδωμένη δευτερεύων κίνδυνος να μην πατήσουν καλά οι πλάκες, θέλει 2 κιλά αυτη η βιδα.. Λύση: Περναμε με σπειροτόμο τις σπείρες της ζάντας κ με κολαούζο τις βίδες και γίνονται όλα πεντακαθαρα από παλιά σφραγιστικά σπειρωμάτων Μία σταγόνα σφραγιστικό Loctite, έβαλα το μπλέ που είναι η μεσαία λύση. Εσφιξα με 2 κιλά και όλα καλά! Προσοχή, δεν χρησιμοποιούμε ηλεκτρικά η πνευματικά κλειδιά σε αλουμινένια σπειρώματα! Καλές αντικαταστάσεις πλακών να εχετε Last edited by siraxanz; 23-11-2013 at 06:13. |
|
|||
|
|||
Εισαι άρχοντας...
|
|
||||
|
||||