|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ENDURO Βολτα με απροοπτα
Απόσπασμα:
Το θεμα ειναι να μπορεις να τα πας και οχι αν πανε αυτα. Αυτα ειναι σχεδιασμενα να πηγαινουν. Το να λεμε οτι δεν κανουν για χωμα ειναι αγνοια ή στρουθοκαμηλισμος. Σορυ, αλλα αυτην την αποψη δεν την δεχομαι. |
|
|||
|
|||
Αδελφε πλακα πρεπεινα κανεις ετσι?!?!?!?!
|
|
|||
|
|||
Τα συγκεκριμενα μηχανακια δεν ειναι για χωμα.πολυ μεγαλο βαρος αργες αντιδρασεις λιγο γκαζι.
Για να περνας κανα χωματοδρομο μονο.... μην ταλαιπωρησε με το θηριο. Παρε ενα 200αρι να χαρεις την φυση!!! |
|
|||
|
|||
φιλικα παντα!!!
|
|
|||
|
|||
Τα 200αρια δεν ειναι για travel enduro..... ειναι για πιστα και να κανεις την πλακα σου.
Πιστεψε με αν μπορεσεις να κανεις "καλα" 1οο+αλογα και 200+ κιλα ειναι απιστευτο.... Σε αυτο μπορουν να απαντησουν και αλλοι χωματινοι... |
|
|||
|
|||
Travel enduro στην Παρνηθα!!
Εχω τρεηλερ! |
|
|||
|
|||
και πολλα ακομα....χιλιαδες.....μην ξεχναμε... Gelände-Strasse |
|
|||
|
|||
Φιλε μου
καβαλαω GS 22 χρονια.... ασε τα βιντεο με τις ξενες μηχανες. Εσυ μπορεις να το κανεις αυτο αβιαστα; Εμενα μου κοστιζει 1000+ η καθε πτωση... never mind |
|
|||
|
|||
Φίλε μου, το 1200 είναι καλό και κάνει τα πάντα. Φτάνει να έχεις κάνει κάμποσα χρονάκια παιχνίδια με κάποιο μικρότερο.
Αν είσαι αρχάριος όπως λες, δεν θα μάθεις ποτέ με το 1200 και ότι μάθεις, θα το μάθεις με μεγάλο κόστος. Δοκίμασε με κάποιο ελαφρύτερο και μικρότερο και να δεις πως θα "σκας" χαμόγελα σιγά σιγά. |
|
|||
|
|||
τα λογια μου ακριβως......
τα πονεμενα μελη μου συμφωνουν.... |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
Μόνο 75 μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 950 Super Enduro ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 17 | 24-03-2009 07:59 |
Γιατί τα enduro κρανη; | arisxios | Κράνη | 16 | 05-03-2009 19:24 |