|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επάγγελμα αστυνομικός!!!!!!!!!
Georgekostas: αλλά δεν είναι και λύση να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον και να την
πληρώνουν αθώοι άνθρωποι. Yannis: Και να σου πω και κάτι άλλο, δεν υπάρχουν αθώοι!!!!!!!!! Φίλε Γιάννη ,οι όροι αθώος και ένοχος είναι νομικοί ,αν δεν υπάρχουν αθώοι είναι όλοι ένοχοι. Υπάρχει κατηγορία και καταδίκη σε θάνατο όλων των ανθρώπων ; μπορείς να γράψεις ποια είναι η κατηγορία και ποιοι αποφάσισαν την καταδίκη ; Δικαιολογείς την δολοφονία ως μέσο-αντίδραση σε οικονομικά γεγονότα; Θεωρείς τα τρομοκρατικά δίκτυα ¨κοινωνικές εκρήξεις¨ ; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
'Eλεος πια....
|
|
|||
|
|||
χωρις να εχω διαβασει την δευτερη και τριτη σελιδα των ποστ,
θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα? Τελικα τι αστυνομια θελουμε? Καρπαζοειπρακτωρες η' ''χουντικη''? Με πληρη συνειδηση εγω ειμαι υπερ της χουντικης. Σε ενα παρομοιο θεμα για τον ''καημενο'' τον Αλεξανδρο στα Εξαρχεια στο τελος κλειδωσαμε το θεμα σε αλλο φορουμ γιατι θα παιζαμε μπουνιες. Κανενας οικτος η' υποχωρηση σε ανθρωπους που δεν σεβοντε τους νομους και ''αντιστεκοντε'' με βια. Κυριοι οι βια φερνει βια και τιποτα αλλα. Μακαρι να εβγαζαν και οι ''μπατσοι'' τα οπλα και να πετυχεναν κανεναν απο αυτους. Βεβαια μετα θα εβγαινε η κυρα-Κομπρεσα και θα ελεγε... -Οι ανανδροι μου εφαγαν το καμαρι μου. οι δημοσιογραφοι θα λενε ...... -Μηπως ο αστυνομικος εκανε καταχρηση εξουσιας ????? και αλλες τετοιες π@π@ριες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
περαστικα στα παιδια,τα οποια περπιπτωντος τα στελνουν απαιδευτα για να παιξουν τη ζωη τους κορωνα-γραμματα,
δεν νομιζω να ειναι κοινωνικη εκρηξη η ανανδρη επιθεση σε ανθρωπους και βεβαια κανεις δεν εχει προσπαθησει να χτυπησει τους "προυχοντες" αυτου του τοπου,μηπως πρεπει να μας πει κατι αυτο? |
|
|||
|
|||
τις προαλλες με σταματησαν σε μπλοκο για ελεγχο στην Θησεως.
Εκει απο λαθος μου εδειξα διπλωμα και την αδεια του Κ ενω ημουν με το παπι. Με κοιταει ο ειδικος φρουρος και μου λεει. -φιλε μεγαλη ιδεα εχεις για αυτο που καβαλας. Στραβομενος του λεω. -δεν καταλαβα τι εννοεις? Τελος παντων οσο μιλαγα με αυτον σκαει ενα τυπακι,γνωστη φατσα. Ο φιλος μου ο Σταθης.Οδηγος απο τον στρατο,σειρουλα μου. Εγινε ειδικος φρουρος για 1200 ευρω πετοντας στηα σκουπιδια τα πτυχια του γυρω απο τους η/υ. Το ####το ειναι οτι αυτα τα παιδακια παιρνουν ψιχουλα και ειναι στοχοι για διαφορους αλητες. Εχθες λοιπον που μιλησαμε ηταν γεματος οργη και αγανακτηση. Δεν καταλαβαινω γιατι οποιος φοραει το εθνοσημο ειναι στοχος ηλιθιων σημερα. Σκωτωνοντας 3-4 παιδακια στην ηλικια των 19 εως 24 τι καταφεραν αυτοι οι βλακες? |
|
|||
|
|||
επιτρέψτε μου να είμαι αρκετά καχύποπτος σχετικά με το όλο θέμα.
αυτούς που βρίσκονται πίσω απο το σύστημα,τους έχω πλέον ικανούς για όλα.κρίμα μονάχα τα παιδιά που τραυματίστηκαν,πληρώνοντας σκοπιμότητες άλλων. κρίμα και στην κάθε γιαγιά και παππού που αναγκάζεται να ψάχνει στα σκουπίδια για να επιβιώσει.περνώντας τα χρόνια,ολοένα και περισότερο τους βρίσκουμε μπροστά μας. και τα δύσκολα έρχονται.. |
|
|||
|
|||
Κώστα μου τι θέλεις να κάνω δηλαδή να ασχολούμαι με το κλωτσόσφαιρο?!?!!?! Σου χαρίζω και τον δικό μου χρόνο αν θέλεις!!!!
Και εν πάσει περιπτώσει, αφού επιμένετε να κάνετε τους κάου-μπόϋδες, θα προσπαθήσω να περιγράψω στον λίγο χρόνο που έχω, τι εννοώ... Όταν λοιπόν, διαμαρτύρομαι για τις "βαθυστόχαστες" αντιδράσεις, φίλων κατά τα άλλα, η πρόθεσή μου έχει και προσωπικό συμφέρον. ΠΟΤΕ δεν συμφώνησα με αντιδράσεις τύπου "τρομοκρατικές", όπως τις λέτε. Άλλωστε, αν συμφωνούσα θα συμμετείχα, αφού ποτέ δεν "κόλωσα" στα όποια πιστεύω μου, οπότε μάλλον δεν θα τα λέγαμε από εδώ!!! Το ότι δεν συμφωνώ, όμως, δεν σημαίνει πως το φαινόμενο δεν είναι υπαρκτό... Εγώ λοιπόν, φίλε Κώστα, προσπαθώ να μεγαλώνω τα παιδιά μου χωρίς κόμπλεξ, θυμούς ή ζήλειες για την "κακούργα την κενωνία". Προσπαθώ να τα βοηθήσω να γίνουν ολοκληρωμένοι πολίτες, να γνωρίσουν πραγματικά δηλαδή την φύση της ζωής. Έτσι μόνο πιστεύω πως από τον πυρήνα που λέγεται οικογένεια, θα προκύψουν άτομα, χωρίς στρεβλές και συνάμα φαιδρές αντιλήψεις, για το τι "φταίει" στην π*****α την ζωή και δεν "κονόμησαν"... Πολλές φορές καμαρώνω για τους γυιούς μου, γιατί εκτός των άλλων, δεν έχουν ούτε αρνητικά αισθήματα για την κοινωνία, αλλά ούτε και κακομοίρηδες είναι. Συχνά στις συζητήσεις μας, προσπαθούμε να βρούμε τα βαθύτερα αίτια, την ρίζα δηλαδή, των όσων συμβαίνουν, μιας και μόνον έτσι θα βρούμε και τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσουμε. Εσύ λοιπόν Κώστα μου, που σίγουρα δεν είσαι και αγράμματος, έχοντας αναρωτηθεί για τα θέματα της βίας, ας πούμε, έβγαλες το σπουδαίο συμπέρασμα, πως είναι "μερικοί αλήτες" και αν στείλουμε "μερικούς ράμπο"... καθαρίσαμε. Όμως, δεν σου έκανε εντύπωση, πως όσο αυξάνουν και σκληραίνουν οι ράμπο, άλλο τόσο και περισότερο αυξάνοντε και τα "τρομοκρατικά" κτυπήματα?!?! Δεν θα μπω στην λογική του φίλου πιο πάνω, που κάνει νύξεις για υποκινούμενες και στημένες φάσεις. Όχι γιατί το αποκλείω, αλλά έτσι κι αλλιώς, για μένα το ίδιο είναι. Θα πω απλά πως στην φυσική μάθαμε για Δράση και Αντίδραση. Γιατί λοιπόν ένας νέος θα οδηγηθεί στο να καταστρέφει και να σκοτώνει στην πολιτεία και τι είναι αυτό που κάνει κάποιον άλλο νέο, αντί να κάνει κάτι δημιουργικό, να γίνεται #####φύλακας ?????? Δεν υπάρχει ο χρόνος βέβαια για να αναλύσω όσα νομίζω σωστά. Θα αντιγράψω εκ του προχείρου δυό παραδείγματα, μεγαλύτερης κλίμακας, για κατανόηση. ......... Δραματική τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση ομηρίας δύο Βρετανών από Σομαλούς πειρατές. Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το δίκτυο Sky News, ο εκπρόσωπος των πειρατών, Mohamed Hussein, προειδοποίησε ότι κάθε επίθεση εναντίον των συντρόφων του θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή των ομήρων. Ο Hussein δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε σφαίρα στους φίλους μας στο γιοτ θα φέρει πολλά δάκρυα στις οικογένειες των ηλικιωμένων που κρατάμε», ενώ προσέθεσε ότι θα κάψουν «τα κόκκαλα των δύο ανθρώπων». Τα ίχνη των δύο τουριστών χάθηκαν, αφού είχαν ειδοποιήσει ότι θα πλεύσουν από τις Σεϋχέλλες προς την Τανζανία. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για την πιθανότητα να έχει πέσει το πλοίο στα χέρια πειρατών, όταν ένας άντρας που συστήθηκε ως «Hassan» πήρε τηλέφωνο σε πρακτορείο ειδήσεων και υποστήριξε ότι οι δύο βρετανοί έχουν πιαστεί όμηροι. Η Ναυτική Δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σομαλία δήλωσε ότι έχει εντοπίσει ένα γιοτ 200 μίλα ανατολικά από το λιμάνι Haradheere, αλλά δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του. Ο Σομαλός πρωθυπουργός Omar Sharmarke δήλωσε σχετικά: «Θέλω να γίνει αντιληπτό ότι η πειρατεία μετατρέπεται στο μοναδικό διαθέσιμο μέσο επιβίωσης για τις παράκτιες κοινότητες της χώρας μας». Διαβάστε επίσης: Βρετανοί ιστιοπλόοι στα χέρια πειρατών, 27 Οκτωβρίου 2009, 12:31 Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009, 20:07 www.zougla.gr ................... Tο Ισραήλ στερεί από τους Παλαιστίνιους το νερό, ενώ δίνει στους εβραίους εποίκους τη δυνατότητα να καταναλώνουν «σχεδόν απεριόριστες ποσότητες» καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία. Σε έκθεσή της η οργάνωση προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τονίζει ότι το Ισραήλ «δεν αφήνει τους Παλαιστίνιους να έχουν πρόσβαση, παρά σε ένα τμήμα των κοινών υδάτινων πόρων, που βρίσκονται κυρίως στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, ενώ οι παράνομοι ισραηλινοί έποικοι χρησιμοποιούν πρακτικά απεριόριστες ποσότητες». Σύμφωνα με την έκθεση οι Ισραηλινοί καταναλώνουν τετραπλάσιο νερό από τους Παλαιστίνιους. Αυτή η ανισότητα, σημειώνει, είναι ακόμα πιο κραυγαλέα σε ορισμένες περιοχές της Δυτικής Οχθης, όπου οι οικισμοί καταναλώνουν 20πλάσιο νερό κατά κεφαλήν απ' ό,τι οι Παλαιστίνιοι των γειτονικών πριοχών, οι οποίοι επιβιώνουν με 20 λίτρα την ημέρα. «Πισίνες, καλοποτισμένα παρτέρια και αχανείς γεωργικές εκτάσεις που αρδεύονται στους οικισμούς, έρχονται σε χτυπητή αντίθεση με τα γειτονικά παλιστινιακά χωριά, οι κάτοικοι των οποίων είναι ανγκασμένοι να παλεύουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν τις ανάγκες τους σε νερό», προστίθεται στην έκθεση. Από την πλευρά του το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι το Ισραήλ μοιράζεται ισότιμα τους υδάτινους πόρους με τους Παλαιστίνιους. Η Διεθνής Αμνηστία αντίθετα καταγγέλλει ότι οι Παλαιστίνιοι δεν επιτρέπεται να ανοίγουν καινούργια πηγάδια ή να επιδιορθώνουν τα παλιά χωρίς την άδεια των ισραηλινών αρχών. Ταυτόχρονα πολλές οδικές αρτηρίες στη Δυτική Οχθη είναι κλειστές ή περιορισμένες στην κυκλοφορία, πράγμα που αναγκάζει τα υδροφόρα οχήματα να κάνουν μεγάλες παρακάμψεις για να ανεφοδιάζουν τα χωριά που δεν είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο ύδρευσης. Σύμφωνα με την Αμνηστία, 180.000 - 200.000 Παλαιστίνιοι δεν έχουν πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό στη Δυτική Οχθη. www.naftemporiki.gr ............... Είτε στην θέση των Σομαλών σήμερα ή των Παλαιστινίων, βάλεις αντίστοιχα να ζήσουν Ελβετοί και Ισραηλινοί, τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις. Άρα Κώστα μου, αυτό που μετράει είναι να "αντιληφθείς" την ρίζα του προβλήματος. Αυτό όμως πάει μακρυά. Το κοντά και το "συμφέρον" μου είναι, πως όσο επιμένω πως η λύση στην βία, δεν είναι η βία, τόσο μειώνω τις πιθανότητες, κάποιος από την οικογένειά μου, να φάει καμμιά αδέσποτη, από κάποιον κακομεγαλωμένο, ενθεν κακείθεν!!!!!! ΥΓ. Κώστα, επέλεξα εσένα, ελπίζοντας να αποφύγω επόμενη "σύρραξη"!!! Όχι πως δεν θα ήθελα όταν βρούμε χρόνο, εκτός από τριγλυκερίδια, βαλβολίνες και άλλα καθημερινά και ευχάριστα, να λέγαμε κι απ΄αυτά. |
|
|||
|
|||
Οπα παιχταδορ μαλλον τα μπερδευεις.
1,Χωρις να αμφισβητω το επιπεδο σου και να προσβαλω την οικογενεια σου, ειπες οτι προσπαθεις εσυ με τα δικα σου πιστευω και αρχες να τους κανεις ολοκληρομενους. Και ποιος σου λεει οτι εσυ για την κοινωνια εισαι ολοκληρομενος? Και ποιος σου λεει οτι ο πατερας αυτου του αλητη δεν αισθανοταν οτι μεγαλωσε τα παιδια του ολοκληρομενα? 2,Οσο για το σκληρενουν οι Ραμπο, θα σου πω οτι δεν σαπησαν κανενα ####παιδο στο ξυλο και μετα να το διασυρουν δεξια και αριστερα χωρις να υπαρχη ''δημοσιογραφικη'' η' αριστερη αντιδραση. Δεν ξερω αν θυμασαι κατι περι νομου 4000. 3,Δεν ξερω πια ειναι η σχεση σου με την ναυτηλια αλλα η πειρατεια ειναι πολυ μεγαλο εσοδο για την σομαλικη κυβερνηση.Αφου ο προεδραρας Σομαλος ειναι εναντια ας κανει κατι να τους απαγορευσει το somalian cost guards, ετσι οπως κυκλοφορουν οι ....κυριοι 4,Το θεμα των Εβραιων ειναι διαφορετικο.Δεν ειναι τρομοκρατικο αλλα μαλλον ''κατοχικο''.Αφου λοιπον ξερεις και εχεις μελετησει δεν μπορεις να συγκρινεις τα γεγονοτα μιας κατοχης με ενα ματσο τρομοκρατες. 5,Θεορω ατυχες παραδειγμα των Ελβετο πολιτη. Αν ειναι οπως τα λες βουρ ολοι οι φτωχοι λαοι στην Ελβετια στο Μπρουνει και οπου αλλου εχει λεφτα. 6, Θα κλεισω λεγοντας σου Γιαννη οτι η δημοκρατια ειναι ενα πολιτευμα ομοιων συνολων. Ενα τουβλο και ενας ανθρωπος δεν κανει ουτε δυο τουβλα ουτε δυο ανθρωπους. Αλλο δικιο-συμφερον ο υπαλληλος και αλλο το αφεντικο η διαφορα ειναι η οριματητα και η παιδεια της κοινωνιας και οι αντιδρασεις της. υγ. δεν θελω να βρεις το κειμενο μου επιθετικο προς εσενα, οπως επισης δεν θελω να σε προσβαλω. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεκρός από σφαίρες αγνώστων αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής | wolferin | Ελλάδα | 22 | 20-06-2009 01:05 |
Νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια | Arkas | Επικαιρότητα | 9 | 07-03-2009 21:54 |