GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 19-10-2011, 14:48
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ... οδηγών απορριμματοφόρων.

Δεν θα μπω επί της ουσίας (άλλο), μια και άλλοι έχουν αναλάβει τα... ηνία.
Η γνώμη μου είναι γνωστή εξάλλου.

Μόνο δυο θέματα:

- Το κάψιμο των ΤΡΙΩΝ (γιατί δεν μετράνε το μωρό;...) της Marfin, είχε πιστεύω το αντίστοιχο αντίκτυπο στην καρδιά μας εδώ μέσα και είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσβλητικό (απορώ με την ανοχή σας) όταν κάποιος θέλει πλαγίως (συνήθης τακτική του Γιώργου) να σας δώσει μια περίεργη σκούρα ετικέτα. Από εκεί και πέρα στην υπόθεση Marfin υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ σκιές αλλά δεν είναι επί του θέματος.

- Γιώργο αρνείσαι τον χαρακτηρισμό ΠΑΣΟΚΟΣ; Με την έννοια κάποιου που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ και επί του συνόλου (πλην εξαιρέσεων) δέχεται και θέλει ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ. Θέλω να το διαβάσω απ' ευθείας από εσένα. Γιατί πάλι πλαγίως τι θες να πεις. Ότι λάθος καταλάβαμε; Πες μας λοιπόν ευθέως εσύ. Κανονικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει κανείς (δεν έχω ρωτήσει ΠΟΤΕ άνθρωπο - ούτε καν τη γυναίκα μου, αν θέλει κάποιος ας το πιστέψει - τι ψηφίζει), αλλά το θέμα ΕΣΥ το θέτεις.

Αυτά.
Αφού καταγραφεί το πάνω μου σχόλιο και η κάτω μου ερώτηση (που ελπίζω να απαντηθεί), συνεχίστε επί του θέματος.
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 14:50
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών είναι η σημερινή. Κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή των Αγανακτισμένων το καλοκαίρι. Οι διαδηλωτές πλημμυρίζουν όλους τους δρόμους από Πεδίον του Αρεως μέχρι Σύνταγμα. Εξαιτίας της μαζικότητας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί πορεία από τους διαδηλωτές της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Αυτή την ώρα χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Το αδιαχώρητο συμβαίνει από κόσμο σε πλατεία Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Φιλελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η συγκέντρωση εκτείνεται μέχρι το Πολυτεχνείο.

Στην πλατεία Ομονοίας και στα Χαυτεία συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Πεδίο του Άρεως όπου ήταν το μεγάλο ραντεβού της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στις 12:04 σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Βερανζέρου. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες στους άντρες της αστυνομίας που φυλάει το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις νεαρούς που είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο 914 και κατευθυνόντουσαν στην Ομόνοια, επειδή βρέθηκαν πάνω τους βόμβες μολότοφ.

Στις 09:00 το πρωί οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ συγκεντρώθηκαν, στην Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι έμποροι, στο υπουργείο Εμπορίου. Τα περισσότερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας είναι κλειστά, αφού οι επαγγελματοβιοτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ.

Από νωρίς το πρωί έκλεισε η Βασ. Σοφίας από Αμαλίας προς Χίλτον, ενώ έξω από τη Βουλή έχουν παραταχθεί «κλούβες» της Αστυνομίας καθώς έστησαν και τον μελικό φράχτη. Αποκλεισμένη από την αστυνομία είναι η Ηρώδου Αττικού, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών κατά μήκος της Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια.

Οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα παραμείνουν κλειστοί μετά από απόφαση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

υπερ των πολιτικων ειναι ολοι......
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 15:26
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135

π.χ. προμηθειες....απο ρυζια μεχρι αεροπλανα...........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Το τσουβάλιασμα Θόδωρα με ενοχλει,
το ονοματισμα σαν κλεφτη και λωποδυτη του οποιουδηποτε πολιτη ¨η πολιτικου ανευ αποδειξεων παρα μονον επειδη ειναι πολιτικος και δεν εκανε ισως τα χατηρια τους με ενοχλει ακομα περισσότερο
'Ελα ρε, σοβαρά;;;;
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 15:34
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων

Μόνο δυο θέματα:

- Το κάψιμο των ΤΡΙΩΝ (γιατί δεν μετράνε το μωρό;...) της Marfin, είχε πιστεύω το αντίστοιχο αντίκτυπο στην καρδιά μας εδώ μέσα και είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσβλητικό (απορώ με την ανοχή σας) όταν κάποιος θέλει πλαγίως (συνήθης τακτική του Γιώργου) να σας δώσει μια περίεργη σκούρα ετικέτα. Από εκεί και πέρα στην υπόθεση Marfin υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ σκιές αλλά δεν είναι επί του θέματος.

Πρώτα από όλα δεν υπάρχει κάψιμο. Ο θάνατος των τριών προήλθε από εισπνοή αερίων. Όχι ότι είναι καλύτερο, αλλά να μην γινόμαστε και Αυριανή προς χάριν εντυπώσεων. Τώρα για την ανοχή μας, σου απαντώ πιο κάτω.

- Γιώργο αρνείσαι τον χαρακτηρισμό ΠΑΣΟΚΟΣ; Με την έννοια κάποιου που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ και επί του συνόλου (πλην εξαιρέσεων) δέχεται και θέλει ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ. Θέλω να το διαβάσω απ' ευθείας από εσένα. Γιατί πάλι πλαγίως τι θες να πεις. Ότι λάθος καταλάβαμε; Πες μας λοιπόν ευθέως εσύ. Κανονικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει κανείς (δεν έχω ρωτήσει ΠΟΤΕ άνθρωπο - ούτε καν τη γυναίκα μου, αν θέλει κάποιος ας το πιστέψει - τι ψηφίζει), αλλά το θέμα ΕΣΥ το θέτεις.

Αυτά.
Αφού καταγραφεί το πάνω μου σχόλιο και η κάτω μου ερώτηση (που ελπίζω να απαντηθεί), συνεχίστε επί του θέματος.
Αυτές τις άμεσες λογικές και συνειρμικές σκέψεις και εκφράσεις λόγου, τις έκανα και εγώ στο παρελθόν. Δεν υπήρχε ανταπόκριση στο ίδιο μήκος κύματος. Έχουν λεχθεί και από άλλους τα ανάλογα, περί καψίματος, περί ανήθικου, περί περί περί. Από κάποιας στιγμή και μετά μου ήταν και πολύ εύκολο, άρα χωρίς ενδιαφέρον. Έκλεβες εκκλησία. Και άλλα πιο ηθικά υπόβαθρα. Παραιτήθηκα.

Τώρα εσύ… Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το και κράτα μου τις τρίχες.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών είναι η ………………………………………………………………… πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 16:41
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:

Μόνο δυο θέματα:

- Το κάψιμο των ΤΡΙΩΝ (γιατί δεν μετράνε το μωρό;...) της Marfin, είχε πιστεύω το αντίστοιχο αντίκτυπο στην καρδιά μας εδώ μέσα και είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσβλητικό (απορώ με την ανοχή σας) όταν κάποιος θέλει πλαγίως (συνήθης τακτική του Γιώργου) να σας δώσει μια περίεργη σκούρα ετικέτα. Από εκεί και πέρα στην υπόθεση Marfin υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ σκιές αλλά δεν είναι επί του θέματος...
διαβασε το ποστ στο οποιο αναφερομαι και θα καταλαβεις μονος σου την απαξιωση του γραφοντος προς τους υπαλληλους των τραπεζων.....ολων των υπαλληλων.
Αν διαβασεις πιο πανω ο ιδιος γραφων αναφερει ''δεν καηκαν αλλα εισεπνευσαν αερια και πεθαναν....'' απαξιωνει ετσι ακομα και τον τροπο θανατου τους......λες και αφου δεν καηκαν δεν πειραζει που πεθαναν απο την φωτια μεν αλλα οχι απο την ιδια την φωτια.
απο εκει και υστερα ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι συνειρμους θελει.

Απόσπασμα:
- Γιώργο αρνείσαι τον χαρακτηρισμό ΠΑΣΟΚΟΣ; Με την έννοια κάποιου που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και θα ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ και επί του συνόλου (πλην εξαιρέσεων) δέχεται και θέλει ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ. Θέλω να το διαβάσω απ' ευθείας από εσένα. Γιατί πάλι πλαγίως τι θες να πεις. Ότι λάθος καταλάβαμε; Πες μας λοιπόν ευθέως εσύ. Κανονικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει κανείς (δεν έχω ρωτήσει ΠΟΤΕ άνθρωπο - ούτε καν τη γυναίκα μου, αν θέλει κάποιος ας το πιστέψει - τι ψηφίζει), αλλά το θέμα ΕΣΥ το θέτεις
Αυτά.
Ναι ψηφιζα ΠΑΣΟΚ αλλα δεν θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ στις επερχομενες εκλογες, φυσικα ουτε το Σαμαρι.......
Ο λογος δεν ειναι κανεις αλλος παρα μονον διοτι αυτα που κανει σημερα επρεπε να τα ειχε ξεκινησεις την επομενη των εκλογων του 2009 με πρωτο και κυριο την καταργηση ΟΛΩΝ των οργανισμων...ΟΛΩΝ, και μετα ολα τα άλλα σιγα σιγα.

Το εχω ξαναδηλωσει αλλα ''φωνη βοωντος εν τη ερημω'' στην παρουσα κατασταση δυο κυβερνησεις μας σωζουν πρωτον, μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας που να συμφωνουν τα μελη της τουλαχιστον στα βασικα και με κοινα αποδεκτο πρωθυπουργο για ορισμενο χρονικο διαστημα ¨η δευτερον, αν το πρωτο δεν πετυχει εφαρμογη του αρθρου 47 ¨η 48 - δεν θυμαμαι τωρα -του συνταγματος περι αναστολης ορισμενων αρθρων του στα οποια μεταξυ αλλων συμπεριλαμβανονται η προστασια των συνδικαλιστων και η ατιμωρησια των βουλευτων για οσο διαστημα οριζει το ιδιο το συνταγμα ητοι 15 ημερες σε επαναλμβανομενη βαση με προεδρικο διαταγμα.

Νομιζω ειμαι σαφης......
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 16:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών είναι η σημερινή. Κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή των Αγανακτισμένων το καλοκαίρι. Οι διαδηλωτές πλημμυρίζουν όλους τους δρόμους από Πεδίον του Αρεως μέχρι Σύνταγμα. Εξαιτίας της μαζικότητας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί πορεία από τους διαδηλωτές της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Αυτή την ώρα χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Το αδιαχώρητο συμβαίνει από κόσμο σε πλατεία Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Φιλελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η συγκέντρωση εκτείνεται μέχρι το Πολυτεχνείο.

Στην πλατεία Ομονοίας και στα Χαυτεία συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Πεδίο του Άρεως όπου ήταν το μεγάλο ραντεβού της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στις 12:04 σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Βερανζέρου. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες στους άντρες της αστυνομίας που φυλάει το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις νεαρούς που είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο 914 και κατευθυνόντουσαν στην Ομόνοια, επειδή βρέθηκαν πάνω τους βόμβες μολότοφ.

Στις 09:00 το πρωί οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ συγκεντρώθηκαν, στην Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι έμποροι, στο υπουργείο Εμπορίου. Τα περισσότερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας είναι κλειστά, αφού οι επαγγελματοβιοτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΕΣΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ.

Από νωρίς το πρωί έκλεισε η Βασ. Σοφίας από Αμαλίας προς Χίλτον, ενώ έξω από τη Βουλή έχουν παραταχθεί «κλούβες» της Αστυνομίας καθώς έστησαν και τον μελικό φράχτη. Αποκλεισμένη από την αστυνομία είναι η Ηρώδου Αττικού, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών κατά μήκος της Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια.

Οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα παραμείνουν κλειστοί μετά από απόφαση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Θα ηθελα πολυ να δω τι θα κανουν αυτοι οι εργατοπατερες της ΑΔΕΔΥ,ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ κ.λ.π, αν περασει το δικο τους και κυρηξει το κρατος σταση πληρωμων, οπερ και σημαινει εξοδος απο ΟΝΕ...... Που θα βρουν λεφτα να αγορασουν τροφιμα και που θα βρουν λεφτα για καυσιμα αλλα και καυσιμα.......εκει να δω ποσα απιδια χωραει ο πάτος τους........

Παλι ομως οι πολιτικοι θα φταινε για τα παντα και ποτε οι ιδιοι, γνωστο το τροπαριο.

Ελπιζω να γνωριζουν ολοι αυτοι οτι αυτα που ζητανε να μην αλλαξουν και να μεινουν τα ιδια οχι μονον θα αλλαξουν αλλα θα παρει και χρονια μεχρι να ξαναδουν μεταλικο κερμα (οχι χαρτονομισμα...) στις τσεπες τους.
Τοτε να δεις τι επανασταση θα γινει.....

Καλως ¨η κακως καθε χωρα χρειαζεται κυβερνηση, μια καποια κυβερνηση αν δεν εχουν εναλλακτικη τοτε πανε ξυπολυτοι στα αγκαθια και ξεβρακωτοι στ'αγγουρια!!
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 17:33
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Γιώργο, σου 'χω πει επειδή σε εκτιμώ, ότι ενώ έχεις σε πολλά θέματα δίκιο... τα μπλέκεις με την πολιτική και σ'αυτον που δε σε ξέρει βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα.

Παρόλα αυτά αυτό που ήθελα να θίξω εγώ είναι ότι στο συγκεκριμένο thread έχεις "πιάσει" 2-3 θέματα και καλώς έκανες και τα έβγαλες φόρα-παρτίδα για να πέφτουν σιγα-σιγά οι μάσκες...
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:18
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Θα ηθελα πολυ να δω τι θα κανουν αυτοι οι εργατοπατερες της ΑΔΕΔΥ,ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ κ.λ.π, αν περασει το δικο τους και κυρηξει το κρατος σταση πληρωμων, οπερ και σημαινει εξοδος απο ΟΝΕ...... Που θα βρουν λεφτα να αγορασουν τροφιμα και που θα βρουν λεφτα για καυσιμα αλλα και καυσιμα.......εκει να δω ποσα απιδια χωραει ο πάτος τους........

Παλι ομως οι πολιτικοι θα φταινε για τα παντα και ποτε οι ιδιοι, γνωστο το τροπαριο.

Ελπιζω να γνωριζουν ολοι αυτοι οτι αυτα που ζητανε να μην αλλαξουν και να μεινουν τα ιδια οχι μονον θα αλλαξουν αλλα θα παρει και χρονια μεχρι να ξαναδουν μεταλικο κερμα (οχι χαρτονομισμα...) στις τσεπες τους.
Τοτε να δεις τι επανασταση θα γινει.....

Καλως ¨η κακως καθε χωρα χρειαζεται κυβερνηση, μια καποια κυβερνηση αν δεν εχουν εναλλακτικη τοτε πανε ξυπολυτοι στα αγκαθια και ξεβρακωτοι στ'αγγουρια!!

Στην πρώτη τους σελίδα φιλοξενούν τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης της Ευρώπης τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη διαδήλωση της πλατείας Συντάγματος. Με συνεχείς ανταποκρίσεις από την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις, τα ευρωπαϊκά δίκτυα κάνουν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων δεκαετιών, περιγράφοντας την εικόνα μιας χώρας που έχει παραλύσει.

Με τίτλο «Η μητέρα των απεργιών που παραλύει την Ελλάδα» η γαλλική εφημερίδα “Le Figaro” κάνει λόγο για περισσότερους από 125.000 διαδηλωτές σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ περιγράφοντας γλαφυρά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα συμπληρώνει «Μια χώρα σε παράλυση, μια πρωτεύουσα υπό πολιορκία».

«Ακυρωμένες πτήσεις και ακτοπλοϊκά δρομολόγια. Κλειστά σχολεία και μουσεία. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου» γράφει και η εφημερίδα “Le Monde” κάνοντας επίσης λόγο για τη μεγαλύτερη απεργία στη χώρα από την υιοθέτηση του μνημονίου.

Στη μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση των τελευταίων δεκαετιών αναφέρεται και η γερμανική εφημερίδα “Süddeutsche Zeitung” σε εκτενές της δημοσίευμα. Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στην κατακόρυφη πτώση του επιπέδου ζωής στην Ελλάδα και την τεράστια ανεργία που παρακρατείται κυρίως στους νέους ανθρώπους, αναφέροντας πως σχεδόν οι μισοί Έλληνες κάτω των 35 χρόνων δεν βρίσκουν εργασία, ενώ και η “Die Welt” φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση εκτεταμένο ρεπορτάζ από την Αθήνα αναφέροντας πως η λιτότητα στην Ελλάδα αυξάνει δραματικά τα κρούσματα του ιού HIV, τον αλκοολισμό και τις αυτοκτονίες

δεν ειναι μονο οι συνδικαλιστες στην σημερινη συγκεντρωση........
πολυς ο κοσμος και δυστυχως πολλα επεισοδεια...
δεν την θελει αυτη την κυβερνηση ο λαος γιωργη.....νομιζω οτι πρεπει να γινουν εκλογες...
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Ναι ψηφιζα ΠΑΣΟΚ αλλα δεν θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ στις επερχομενες εκλογες, φυσικα ουτε το Σαμαρι.......
Ο λογος δεν ειναι κανεις αλλος παρα μονον διοτι αυτα που κανει σημερα επρεπε να τα ειχε ξεκινησεις την επομενη των εκλογων του 2009 με πρωτο και κυριο την καταργηση ΟΛΩΝ των οργανισμων...ΟΛΩΝ, και μετα ολα τα άλλα σιγα σιγα.

Το εχω ξαναδηλωσει αλλα ''φωνη βοωντος εν τη ερημω'' στην παρουσα κατασταση δυο κυβερνησεις μας σωζουν πρωτον, μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας που να συμφωνουν τα μελη της τουλαχιστον στα βασικα και με κοινα αποδεκτο πρωθυπουργο για ορισμενο χρονικο διαστημα ¨η δευτερον, αν το πρωτο δεν πετυχει εφαρμογη του αρθρου 47 ¨η 48 - δεν θυμαμαι τωρα -του συνταγματος περι αναστολης ορισμενων αρθρων του στα οποια μεταξυ αλλων συμπεριλαμβανονται η προστασια των συνδικαλιστων και η ατιμωρησια των βουλευτων για οσο διαστημα οριζει το ιδιο το συνταγμα ητοι 15 ημερες σε επαναλμβανομενη βαση με προεδρικο διαταγμα.

Νομιζω ειμαι σαφης......
Ναι είσαι.
Χαίρομαι που απάντησες (χωρίς να αλλάζω πάντως συμπεράσματα για εσένα - ως υποσημείωση αυτό για να μην κοροϊδευόμαστε).

Πήγαινε το και πιο πέρα αφού το άρχισες. Λες δεν θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και λες και τι θα ήθελες να γίνει. Αυτό που δεν μας λες είναι πως τα πετυχαίνεις. Με άλλα λόγια ΤΙ ψηφίζεις (ή τέσπα κάποιος για να μην τα ρίχνω συνεχώς σε εσένα) για να... επιτύχεις κυβέρνηση εθνικής ενότητας; Πως φτάνουμε στο δεύτερο;
Reply With Quote
Παλιό 19-10-2011, 18:27
Senior Member

Απόσπασμα:
...
Νομίζω "125000 σε όλη την Ελλάδα" (καλά χλωμό για μόνο τόσοι), δεν μπορεί να μιλάμε για την μεγαλύτερη δεκαετιών. Ούτε καν... του έτους.

Ή μας παραμυθιάζουν για το μέγεθος ή...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης