|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και αν θα πας στο φορουμ>μοτοσικλέτα>τεχνικά θέματα θα δεις οτι το θέμα υπήρχε εκεί και μεταφέρθηκε |
|
|||
|
|||
καλα εσυ δωσε 2500 για το ABS οταν σου χαλασει!!!
|
|
|||
|
|||
δεν ήταν νερό ??????? παλιοχαρακτήρες.................... |
|
|||
|
|||
ρε φαε τη γλωσσα σου...,παλιογρουσουζη!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οταν το ειδα αυτο το thread ηταν στο ''Γενικα-Χιουμορ'' κι εκει επανω απαντησα!! Τωρα αν μεταφερθηκε εκει απο τα τεχνικα θεματα και με ποιανου εντολη δεν μπορω να το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι τον ανθρωπο που το ανοιξε και αυτο που επισης θελω να πιστευω ειναι οτι ο Γρηγορης δεν το παει εκει που θελουν καποιοι να παει!! Οσο για το οτι ''δεν πρεπει να ειρωνευομαστε'', κι εφοσον με διαβαζεις, θα εχεις διαπιστωσει τι ειρωνια δεχομαι σε πολλα πραγματα σημαντικα κι ασημαντα με πρωτη την κριτικη μου για τα GS και δευτερη στα πολιτικα ζητηματα. Οποταν αν βλεπεις κακεντρεχη ειρωνια στα παραπανω ποστς μου, που σε διαβεβαιω δεν ειναι αυτη η προθεση μου, αναγνωρισε μου τουλαχιστον το δικαιωμα να απευθυνω κι εγω λιγη απο αυτην σε καποιους που με εχουν χορτασει με δαυτην!! Σε ποιο πανω ποστ μου εγραψα στον Vpentza οτι το ιδιο θα εκανα, για το γελιο δηλαδη, αν ειμαστε 2 χοντακηδες αναμεσα σε 50 GSακηδες, να ενα παραδειγμα φιλικα παντα φιλε μου Last edited by GeorgeP; 29-08-2011 at 18:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όχι, προσωπικά δεν θα σου αναγνώριζα τέτοιο δικαίωμα... το "η σιωπή μου προς απάντησή σου" δε σου λέει κάτι ??? εγώ έτσι βρήκα την ησυχία με μερικούς τραμπούκους εδώ μέσα.... δεν μπορούσα να ανέχομαι τη βλακεία τους και διαφοροποιήθηκα και γλύτωσαν και οι υπόλοιποι να διαβάζουν ανούσιες κουβέντες.... στο προτείνω ανεπιφύλακτα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος, καποιες φορες παραμενω σιωπηλος μην απαντωντας σε προκλησεις και αλλες παλι........!!!!!! Ξερεις, μιλωντας ξεσπας και το βγαζεις απο μεσα σου...ειδικα τις χωρις λογου και αιτια προσβολες διαφορων!! Ειναι και η δουλεια μου τετοια που αν δεν απαντησεις καταλληλως οι Δ.Υ. σε διαφορες Δ.Υπηρεσιες του λιμανιου σε βλέπουν σαν ευκολο θυμα μετα!! ειναι 30 χρονια εξασκησης στο θεμα αυτο! Δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω τωρα πια, τουλαχιστον οχι στο 100%!! |
|
|||
|
|||
Μην ζείτε με απωθημένα.....κάνει κακό στην υγεια
Αν η gs με άφηνε στα 30000 χλμ,απο οτιδήποτε......θα την πετουσα,ούτε στις 103000 θα την κρατούσα,αν με άφηνε απο συμπλεκτη |
|
|||
|
|||
Δεν σε πιστευω!!!!!!!Μα με τιποτα!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σημαντικές αλλαγές στην πολιτική χρεώσεων ανακοίνωσε το eBay | humer | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 06-05-2011 16:05 |
Πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ζήτησε ο πρωθυπουργός | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 18-01-2011 22:19 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
Μάθετε τα δικαιώματα που έχετε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και προστατεύστε | MARK | Χρήσιμα | 7 | 23-06-2010 19:57 |
Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:39 |