|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...
Λυπάμαι αλλά πολλοί επιχειρηματίες κόβουν επιταγές μεταχρονολογημένες με βάρκα την ελπίδα. Αυτό βέβαια έχει το ρίσκο κάτι να πάει στραβά.
Επίσης οι μεταχρονολογημένες επιταγές είναι εντελώς Greek way. |
|
|||
|
|||
1/ Δυστυχώς όλες οι τράπεζες πλέον συνεργάζονται με εταιρίες collections. Κάποιες δε από αυτές είναι πελάτες μου γιατί έχουν μεγάλα Call Centers. Αυτοί δουλεύουν με ποσοστά επί των εισπράξεων που θα φέρουν στην Τράπεζα.... και είναι πολύ καλά τα ποσοστά αυτά.
Στην προσπάθεια τους λοιπόν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην Τράπεζα για να έχουν τις μέγιστες απολαβες, καταπατούν κάθε δικαίωμα, κάθε προσωπικό δεδομένο, γίνονται αυθάδεις, κλπ κλπ... Ζητούν κανόνες στα συστήματα που τους δίνω, ώστε π.χ. τις πρώτες δύο φορές που το σύστημα που "τρέχει" την εξερχόμενη καμπάνια προς τους οφειλέτες, να εμφανίζει το νούμερο τηλ. της τράπεζας, ενώ από την τρίτη φορά και πάνω να μην το εμφανίζει.... και πολλά πολλά άλλα περίεργα... 2/ Οι Ελληνικες Τράπεζες δυστυχώς... είναι ο "Επίσημος".... "Νόμιμος".... Τοκογλύφος του κράτους... |
|
|||
|
|||
οταν οι ελληνικες τραπεζες ακολουθησουν τον νομο και αρουν τους ορους που εχουν κριθει καταχρηστικοι, και παψουν τα ληστρικα επιτοκια χορηγησεων καταναλωτικης πιστης, να εχουν την απαιτηση να ειμαστε αψογοι απεναντι τους.
εγω οταν εχω ορεξη αργω επιτηδες την καρτα.ανηκω πλεον στους δυσκολους πελατες και με παιρνουν προισταμενοι!! οταν δεν αρνουμαι να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι τους λεω οτι εχω καινουρια γκομενα, εχω να δωσω σε μια φιλη για εκτρωση, τα εφαγα στα μπουζουκια-καζινο-ιπποδρομο, πηρα τηλεοραση, ειμαι κρατουμενος και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. πλακα εχουν.. και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια. Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είμαι περίεργος αν εσύ δεχόσουν να κάνεις αυτή την δουλειά...από όσο σε ξέρω μάλλον όχι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μία απλη επίσκεψη στο ιντερνετ θα βρείς έναν απίστευτο αριθμό ανθρώπων που περνουν το δράμα των εισπρακτικών .Κανείς δεν παίρνει δάνειο για να μήν το πληρώσει αλλά θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά μέχρι την αποπληρωμή. Εκεί ακριβώς επεμβαίνει η μαφία η οποία δεν κουβεντιάζει μαζί σου τρόπους και λύσεις παρά απαιτεί και απειλεί μέχρι τελικά αν δεν μπορείς άμεσα να σε φορτώσει τόκους υπερημερίας και τελικά να σε εξοντώσει ψυχολογικά και οικονομικά .Εκεί ακριβώς πέφτεις σαν ώριμο φρούτο και παραδίνεις τα πάντα προκειμένου να γλυτώσεις. Ολα αυτά πρώτη φορά τα ακούς? |
|
|||
|
|||
Συγγενικό μου πρόσωπο με λίγο τα μυαλά πάνω από το κεφάλι ελεγχόμενη όμως από την οικογένεια της πιάνει 18 χρονών πρώτη φορά δουλειά. Μισθοδοσία στην Eurobank. Επισημαίνω 18 χρονών 1η φορά δουλειά και χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά της. Της ανοίξανε λογαριασμό όψεως με όριο 6Κ...... χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να ενδιαφερθούν για φερεγγυότητα κλπ κλπ.
10 χρόνια περίπου μετά παίρνουν τηλέφωνα ακόμα και βρίζουν. Εμείς θα θα θα εσύ αν δεν .... θα θα θα. Ρε τι θα πως πας και δίνεις 6 χιλιάρικα έτσι όπου νάναι και μετά σα το κυνηγόσκυλο τρέχεις από πίσω. Και καλά στο συγκεκριμένο πρόσωπο μάλλον την πατήσανε και κάποιο στιγμή θα δεχτούνε διακανονισμό στο ύψος του κεφαλαίου αλλά για σκεφτείτε με τόσα άλλα παιδιά που την πατάνε τι γίνεται.... τρέχουν οι γονείς και πληρώνουν μια ζωή ή αν έχουν (ή πάρουν) κάτι στο όνομά τους τους το βγάζουν στο σφυρί για μια δεκάρα ( ξέρω πολλά κοράκια που οι τράπεζες είναι οι καλύτεροι "φίλοι" τους). Θα μου πεις είναι νόμιμο.... ότι είναι νόμιμο όμως δεν είναι και ηθικό. Για την ακρίβεια οι τράπεζες συμπεριφέρονται σα τοκογλύφοι (νόμιμοι όμως) ούτε οι τοκογλύφοι σε αναγκάζουν να πας σε αυτούς αλλά αν είσαι σε ανάγκη ή λίγο πέρα βρέχει...... και αυτοί σου δίνουν τα ωραία τους λεφτουδάκια και περιμένουν να τα πάρουν πίσω. Πάντως για αυτούς που υπερασπίζονται τις τράπεζες δεν έχουν σκεφτεί ποπτέ γιατί όταν ο κόσμος μπορεί (πχ σε μία πορεία) βάζει φωτιά σε όσες τράπεζες δει μπροστά του... τόσο άδικος είναι αυτός ο όχλος ρε παιδί μου. |
|
|||
|
|||
φιλαρακι εισαι πολυ λαθος!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=diomiles;272667].
Φίλε μία απλη επίσκεψη στο ιντερνετ θα βρείς έναν απίστευτο αριθμό ανθρώπων που περνουν το δράμα των εισπρακτικών .Κανείς δεν παίρνει δάνειο για να μήν το πληρώσει αλλά θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά μέχρι την αποπληρωμή. Εκεί ακριβώς επεμβαίνει η μαφία η οποία δεν κουβεντιάζει μαζί σου τρόπους και λύσεις παρά απαιτεί και απειλεί μέχρι τελικά αν δεν μπορείς άμεσα να σε φορτώσει τόκους υπερημερίας και τελικά να σε εξοντώσει ψυχολογικά και οικονομικά .Εκεί ακριβώς πέφτεις σαν ώριμο φρούτο και παραδίνεις τα πάντα προκειμένου να γλυτώσεις. Ολα αυτά πρώτη φορά τα ακούς?[/QUOTE] Καλησπέρα φίλε, Ο συγκεκριμένος φίλος μας, σε διαβεβαιώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερες τραπεζικές γνώσεις και από εμένα και από εσένα που είμαστε έμποροι... Και σε ενημερώνω, είμαι 20 χρόνια σαν επεγγελματίας που έχω παρτίδες με τράπεζες και μπορεί και εσύ το ίδιο να έχεις.... Κοίτα πρώτα το προφίλ του κ. Saki (Θανάση), και μετά τον ρωτάς αυτά που του λες ....!!! Φιλικά Αργύρης |
|
|||
|
|||
[quote=ARGI;272749]
Απόσπασμα:
Αργύρη τα λεγομενά μου δεν είναι ακριβώς δικά μου αλλά χιλιάδων δανειολειπτων σε όλη την Ελλάδα που έχουν μπλέξει στα γρανάζια των εισπρακτικών.Ρωτώντας τον φίλο μας αν τα έχει ξανακούσει όλα αυτά δεν ήξερα ότι είναι τραπεζικός.Τώρα φυσικά η απορία μου είναι μεγαλύτερη. |
|
|||
|
|||
[quote=diomiles;272798]
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι ευχάριστα νέα απ' την Eurobank .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 13 | 12-07-2010 17:36 |
Επίκαιρο οσο ποτε..... | jarhead | Ελλάδα | 26 | 17-06-2010 09:33 |
Στην τραπεζα... | georgekostas | Ανέκδοτα | 10 | 30-10-2009 00:40 |
καλως σας βρηκα ξανα | konstantinos | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 19:57 |
...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 02-06-2009 00:37 |