GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-12-2010, 22:35
BUSA MAKIS Ο/Η BUSA MAKIS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW F650GS SUZUKI HAYABUSA
Προεπιλογή Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...

Λυπάμαι αλλά πολλοί επιχειρηματίες κόβουν επιταγές μεταχρονολογημένες με βάρκα την ελπίδα. Αυτό βέβαια έχει το ρίσκο κάτι να πάει στραβά.

Επίσης οι μεταχρονολογημένες επιταγές είναι εντελώς Greek way.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 02:38
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

1/ Δυστυχώς όλες οι τράπεζες πλέον συνεργάζονται με εταιρίες collections. Κάποιες δε από αυτές είναι πελάτες μου γιατί έχουν μεγάλα Call Centers. Αυτοί δουλεύουν με ποσοστά επί των εισπράξεων που θα φέρουν στην Τράπεζα.... και είναι πολύ καλά τα ποσοστά αυτά.

Στην προσπάθεια τους λοιπόν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην Τράπεζα για να έχουν τις μέγιστες απολαβες, καταπατούν κάθε δικαίωμα, κάθε προσωπικό δεδομένο, γίνονται αυθάδεις, κλπ κλπ...

Ζητούν κανόνες στα συστήματα που τους δίνω, ώστε π.χ. τις πρώτες δύο φορές που το σύστημα που "τρέχει" την εξερχόμενη καμπάνια προς τους οφειλέτες, να εμφανίζει το νούμερο τηλ. της τράπεζας, ενώ από την τρίτη φορά και πάνω να μην το εμφανίζει.... και πολλά πολλά άλλα περίεργα...

2/ Οι Ελληνικες Τράπεζες δυστυχώς... είναι ο "Επίσημος".... "Νόμιμος".... Τοκογλύφος του κράτους...
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 03:26
tsak8 Ο/Η tsak8 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05

οταν οι ελληνικες τραπεζες ακολουθησουν τον νομο και αρουν τους ορους που εχουν κριθει καταχρηστικοι, και παψουν τα ληστρικα επιτοκια χορηγησεων καταναλωτικης πιστης, να εχουν την απαιτηση να ειμαστε αψογοι απεναντι τους.
εγω οταν εχω ορεξη αργω επιτηδες την καρτα.ανηκω πλεον στους δυσκολους πελατες και με παιρνουν προισταμενοι!!
οταν δεν αρνουμαι να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι τους λεω οτι εχω καινουρια γκομενα, εχω να δωσω σε μια φιλη για εκτρωση, τα εφαγα στα μπουζουκια-καζινο-ιπποδρομο, πηρα τηλεοραση, ειμαι κρατουμενος και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.
πλακα εχουν..
και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια.
Ευχαριστω
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 09:05
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων
και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια.
Ευχαριστω
Aυτό ακριβώς ήθελα να γράψω στον φίλο μου τον Ιταλό, δεν μπορεί με βάση τις ανάγκες μας να κάνουμε οτιδήποτε, υπάρχει και η αξιοπρέπεια.
Είμαι περίεργος αν εσύ δεχόσουν να κάνεις αυτή την δουλειά...από όσο σε ξέρω μάλλον όχι...
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 09:07
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή αν καταλαβαίνω από τα γραφόμενά σου πήρες το δάνειο με σκοπό να μην το πληρώσεις?(αν κάνω λάθος με διορθώνεις) και τώρα που σου ζητάνε να πληρώσεις είναι μαφία?
Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς όταν γράφεις ότι την πάτησες ?
.
Φίλε μία απλη επίσκεψη στο ιντερνετ θα βρείς έναν απίστευτο αριθμό ανθρώπων που περνουν το δράμα των εισπρακτικών .Κανείς δεν παίρνει δάνειο για να μήν το πληρώσει αλλά θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά μέχρι την αποπληρωμή.
Εκεί ακριβώς επεμβαίνει η μαφία η οποία δεν κουβεντιάζει μαζί σου τρόπους και λύσεις παρά απαιτεί και απειλεί μέχρι τελικά αν δεν μπορείς άμεσα να σε φορτώσει τόκους υπερημερίας και τελικά να σε εξοντώσει ψυχολογικά και οικονομικά .Εκεί ακριβώς πέφτεις σαν ώριμο φρούτο και παραδίνεις τα πάντα προκειμένου να γλυτώσεις.
Ολα αυτά πρώτη φορά τα ακούς?
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 09:55
jonyp Ο/Η jonyp βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Preveza
Μoto: R1100GS

Συγγενικό μου πρόσωπο με λίγο τα μυαλά πάνω από το κεφάλι ελεγχόμενη όμως από την οικογένεια της πιάνει 18 χρονών πρώτη φορά δουλειά. Μισθοδοσία στην Eurobank. Επισημαίνω 18 χρονών 1η φορά δουλειά και χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά της. Της ανοίξανε λογαριασμό όψεως με όριο 6Κ...... χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να ενδιαφερθούν για φερεγγυότητα κλπ κλπ.
10 χρόνια περίπου μετά παίρνουν τηλέφωνα ακόμα και βρίζουν. Εμείς θα θα θα εσύ αν δεν .... θα θα θα. Ρε τι θα πως πας και δίνεις 6 χιλιάρικα έτσι όπου νάναι και μετά σα το κυνηγόσκυλο τρέχεις από πίσω. Και καλά στο συγκεκριμένο πρόσωπο μάλλον την πατήσανε και κάποιο στιγμή θα δεχτούνε διακανονισμό στο ύψος του κεφαλαίου αλλά για σκεφτείτε με τόσα άλλα παιδιά που την πατάνε τι γίνεται.... τρέχουν οι γονείς και πληρώνουν μια ζωή ή αν έχουν (ή πάρουν) κάτι στο όνομά τους τους το βγάζουν στο σφυρί για μια δεκάρα ( ξέρω πολλά κοράκια που οι τράπεζες είναι οι καλύτεροι "φίλοι" τους).

Θα μου πεις είναι νόμιμο.... ότι είναι νόμιμο όμως δεν είναι και ηθικό. Για την ακρίβεια οι τράπεζες συμπεριφέρονται σα τοκογλύφοι (νόμιμοι όμως) ούτε οι τοκογλύφοι σε αναγκάζουν να πας σε αυτούς αλλά αν είσαι σε ανάγκη ή λίγο πέρα βρέχει...... και αυτοί σου δίνουν τα ωραία τους λεφτουδάκια και περιμένουν να τα πάρουν πίσω.

Πάντως για αυτούς που υπερασπίζονται τις τράπεζες δεν έχουν σκεφτεί ποπτέ γιατί όταν ο κόσμος μπορεί (πχ σε μία πορεία) βάζει φωτιά σε όσες τράπεζες δει μπροστά του... τόσο άδικος είναι αυτός ο όχλος ρε παιδί μου.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 10:18
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Aυτό ακριβώς ήθελα να γράψω στον φίλο μου τον Ιταλό, δεν μπορεί με βάση τις ανάγκες μας να κάνουμε οτιδήποτε, υπάρχει και η αξιοπρέπεια.
Είμαι περίεργος αν εσύ δεχόσουν να κάνεις αυτή την δουλειά...από όσο σε ξέρω μάλλον όχι...
φιλαρακι εισαι πολυ λαθος!
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 10:44
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

[QUOTE=diomiles;272667].
Φίλε μία απλη επίσκεψη στο ιντερνετ θα βρείς έναν απίστευτο αριθμό ανθρώπων που περνουν το δράμα των εισπρακτικών .Κανείς δεν παίρνει δάνειο για να μήν το πληρώσει αλλά θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά μέχρι την αποπληρωμή.
Εκεί ακριβώς επεμβαίνει η μαφία η οποία δεν κουβεντιάζει μαζί σου τρόπους και λύσεις παρά απαιτεί και απειλεί μέχρι τελικά αν δεν μπορείς άμεσα να σε φορτώσει τόκους υπερημερίας και τελικά να σε εξοντώσει ψυχολογικά και οικονομικά .Εκεί ακριβώς πέφτεις σαν ώριμο φρούτο και παραδίνεις τα πάντα προκειμένου να γλυτώσεις.
Ολα αυτά πρώτη φορά τα ακούς?[/QUOTE]

Καλησπέρα φίλε,
Ο συγκεκριμένος φίλος μας, σε διαβεβαιώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερες τραπεζικές γνώσεις και από εμένα και από εσένα που είμαστε έμποροι...
Και σε ενημερώνω, είμαι 20 χρόνια σαν επεγγελματίας που έχω παρτίδες με τράπεζες και μπορεί και εσύ το ίδιο να έχεις....
Κοίτα πρώτα το προφίλ του κ. Saki (Θανάση), και μετά τον ρωτάς αυτά που του λες ....!!!

Φιλικά
Αργύρης
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 11:41
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

[quote=ARGI;272749]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
.
Ολα αυτά πρώτη φορά τα ακούς?[/QUOTE]

Καλησπέρα φίλε,
Ο συγκεκριμένος φίλος μας, σε διαβεβαιώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερες τραπεζικές γνώσεις και από εμένα και από εσένα που είμαστε έμποροι...
Και σε ενημερώνω, είμαι 20 χρόνια σαν επεγγελματίας που έχω παρτίδες με τράπεζες και μπορεί και εσύ το ίδιο να έχεις....
Κοίτα πρώτα το προφίλ του κ. Saki (Θανάση), και μετά τον ρωτάς αυτά που του λες ....!!!

Φιλικά
Αργύρης
.
Αργύρη τα λεγομενά μου δεν είναι ακριβώς δικά μου αλλά χιλιάδων δανειολειπτων σε όλη την Ελλάδα που έχουν μπλέξει στα γρανάζια των εισπρακτικών.Ρωτώντας τον φίλο μας αν τα έχει ξανακούσει όλα αυτά δεν ήξερα ότι είναι τραπεζικός.Τώρα φυσικά η απορία μου είναι μεγαλύτερη.
Reply With Quote
Παλιό 14-12-2010, 12:12
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός

[quote=diomiles;272798]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων
.
Αργύρη τα λεγομενά μου δεν είναι ακριβώς δικά μου αλλά χιλιάδων δανειολειπτων σε όλη την Ελλάδα που έχουν μπλέξει στα γρανάζια των εισπρακτικών.Ρωτώντας τον φίλο μας αν τα έχει ξανακούσει όλα αυτά δεν ήξερα ότι είναι τραπεζικός.Τώρα φυσικά η απορία μου είναι μεγαλύτερη.
Βρε παιδιά ας σεβαστούμε τις δουλειές του καθενός και κυρίως τον άνθρωπο, δηλαδή το ότι είναι κάποιος τραπεζικός ή έμπορος ή υπάλληλος κάπου αλλού, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, αλλάζει το μέσα του? Αλλάζει η μηχανή που έχει? Μήπως τελικά εδώ δεν μαζευτήκαμε για τις μηχανές τα ταξίδια και τις εμπειρίες μας αλλά για να βγάλουμε ο ένας τα μάτια του άλλου? Τι προσπαθούμε να κάνουμε δεν έχω καταλάβει να βγάλουμε το μένος μας για κάτι που μας έχει συμβεί στο παρελθόν σε κάποιον συμφορουμίτη? Και μετά επειδή τον ταπώσαμε λύσαμε τα προβλήματα μας ή γενικά τα είπαμε στο σύστημα επειδή τα είπαμε σε κάποιον υπάλληλο του? Και ' γω είχα προβλήματα με κάποιον έμπορο και το είδος που μου πούλησε αλλά δεν τα έχω με τους εμπόρους του φόρουμ, δεν τους θεωρώ κλέφτες και απατεώνες επειδή ήταν ο ένας. Με γιατρούς τα΄χω που με εκμεταλεύτηκαν σε μεγάλη ανάγκη και μου τ΄αρπαξαν χοντρά, αλλά όχι με τους γιατρούς του φόρουμ, με δασκάλους που ήταν άδικοι στα παιδιά μου κτλ κτλ. Σε όλους αυτούς δεν με πήγε κανείς με το ζόρι για όλα είχα τις επιλογές μου μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Το ότι δεν διάβασα τα ψιλά γράμματα δεν ευθύνεται κανείς παρά μόνο εγώ μη ζητάμε ευθύνες από κανέναν άλλο ενήλικες είμαστε. Πριν να διαβούμε τις πόρτες να ξέρουμε υπεύθυνα τι πάμε να κάνουμε.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης