|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόθεση διοργάνωσης Training on Track I μεσω του GS forum
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. ??????? |
|
|||
|
|||
θα δηλώσω κι εγώ ενδιαφέρον,αλλά με αρκετά ερωτηματικά λόγω εγκυμοσύνης της γυναίκας...αν ήταν μια βδομάδα νωρίτερα τότα θα το ελέγα το ναι πιο χαλαρά...βάλτε με στην λίστα,εκεί στο 10. todor ??????? (έτσι)
|
|
|||
|
|||
Ειναι για το California Scool ή κατι αντιστοιχο...???
ποσο θα στοιχησει εχουμε υπ'οψιν μας... Βαλτε και εμενα στην λιστα νουμερο 11...καθοτι νιουφι στο μοτοτιμονι...!!! και ελπιζω να ειναι λογικο το κοστος και να μπορω να ακολουθησω...!!! Ευχαριστω...!!! |
|
|||
|
|||
ο καθενας μας πρεπει να παει, αξιζει...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
από προηγούμενα μάθηματα που οργάνωσε το GS Forum, από εδώ, εδώ κι εδώ !!! |
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. Todor 11. Asotosios 12. |
|
|||
|
|||
Μέσα και εγώ παίδες, βάλτε το όνομα μου στο δώδεκα παρακαλώ!!!
|
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. nikos papadopoulos 2. giamil 3. danaos 4. Νικολας33 5. Vpentza 6. f1sh1ner33 7. Lepanto ii 8. Μιχάλης 1988 9. Thomas ptwmas 10. Todor 11. Asotosios 12. Stathoulas1200 13. |
|
|||
|
|||
Αν το χερι μου μου επιτρεψει να οδηγησω μεχρι τοτε ειμαι μεσα κι εγω.(Αρκει να ειναι κυριακη ομως γιατι λογω δουλειας ειναι η μονη ελευθερη μερα)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο καλημέρα έχω την εντύπωση ότι το μάθημα είναι σαββατοκύριακο . Εγώ θα σε βάλω στη λίστα και θα μιλήσουμε. Το πολύ πολύ ωα πούμε στον Πάρη να σου δώσει άδεια το Σάββατο χαχαχα |
|
|