|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ...
Απόσπασμα:
και την πάω βόλτες όποτε μου αρέσει Ονειρεύομαι και την περίπτωση Β' από αυτές που παραθέτεις παραπάνω |
|
|||
|
|||
Ωραιος!!! Εγω θελω , ενα Honda AX-1 , αλλα κανω κρατι γιατι...
|
|
|||
|
|||
Φίλος έχει ένα το οποίο πλέον δεν χρησιμοποιεί ένεκα "σύζυξ".Το έχει στην πυλωτή και με παρακαλάει να μου το δώσει.Να του πώ καμμιά κουβέντα;
|
|
|||
|
|||
τι λεφτα ζηταει?κι σε τι κατασταση ειναι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραιος.....
|
|
|||
|
|||
Είναι απολύτως "μαμά" κατασκονισμένο και ακίνητο για πολλά χρόνια.Νομίζω το χαρίζει, τι να πώ θα τον ρωτήσω.
|
|
|||
|
|||
Τι λέγαμε λοιπόν,α,για το ΤΑ.Αυτό είναι, όπως το παρέλαβα.Ηδη έβγαλα την τριπλέτα της Givi και πούλησα τις δύο πλαϊνές βαλίτσες επειδή δεν τις χρειαζόμουν καιάλλαξα τεντωτήρα καδένας εκκεντροφόρου στον πίσω κύλινδρο και μία από τις δύο ηλεκτρονικές .Ανακατασκεύασα σέλα, έγινε πλήρες service (λάδια,μύδια,ξύδια,φίλτρα κλπ που είχα stock από το XRV-650 επειδή είναι ακριβώς τα ίδια) και έλυσα εξάτμιση την οποία αφού έτριψα, έβαψα μαύρη από σωλήνες μέχρι τελικό. Τώρα θέλω να του βάλω κεντρικό stand και πλαϊνές πίσω βάσεις της Kappa (κάγκελα) για να φορτώνω τις μεταλλικές βαλίτσες.Μέχρι στιγμής καλά πάει.Σήμερα το "τελίκιασα" στην Αττική Οδό, έβγαλε 160 κοντερίσια,χωρίς κομπιάσματα και κραδασμούς, κρατάει καλά.Α,άλλαξα και μπροστινή δισκόπλακα με καινούργια νάχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο.Εντός της εβδομάδος αλλάζω ελατήρια μπροστινά (έχω καβάτζα WP από το DR μου και αν βρώ το χρόνο και πίσω αμορτισέρ (έχω καβάτζα ένα Technoflex από το Africa-είναι ίδια).Τα ηλεκτρικά δουλεύουν μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα και στα πλαστικά ίσως χρειαστεί "μόνωση" ήτοι λεπτό αφρολεξάκι για να μην κραδάζουν.
http://i267.photobucket.com/albums/i...ini/0051-1.jpg http://i267.photobucket.com/albums/i...ilini/0050.jpg http://i267.photobucket.com/albums/i...ilini/0049.jpg |
|
|||
|
|||
σου εστειλα μνμ
|
|
|||
|
|||
Και εγώ πέρασα ακριβώς από τις ίδιες μηχανές που έχεις με μόνη διαφορά αντί του GS 1100 , εγώ πήγα κατευθείαν στο GS 1200.
Χαίρομαι που εκτιμάς την αξία ενός παλιού ΤΑ . Εχουν κάνει κι αν έχουν κάνει ταξίδια αυτές χωρίς ABS antispin κλπ. Είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ μέτριο μηχανάκι τα κάνει ΟΛΑ αξιοπρεπώς. Δεν του αρέσουν οι ακρότητες ούτε στην άσφαλτο ούτε στο χώμα, και δεν συγχωρεί λάθη του αναβάτη όσο το BMW. Γι αυτό θέλω μόνο να σου επιστήσω την προσοχή στο οδήγημα το TA δεν είναι BMW, μην το φτάνεις στα όρια του (Αττική οδό), παραδίδει εύκολα.... (πιό εύκολα από το 650 που έχεις) . Φέρσου του όπως του αρέσει....και θα το έχεις για πολλά χρόνια..... Νασαι καλά Πάντα τέτοια. Last edited by peterv; 13-03-2011 at 06:52. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Διάφορα | 11 | 25-11-2009 15:59 |