|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Ρε φιλαράκι σε ρώτησα για να μου πεις αν μας παίρνει να το κάνουμε (κάποιοι που δεν έχουμε πολύ εμπειρία). Από τις φωτο δεν βγαίνει νόημα, γιατί αν όλη η διαδρομή είναι 100χλμ και όλος δρόμος όπως στις φωτογραφίες, τότε.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχως δεν ξερω τις ικανοτητες σου για να σου πω.Μπορει να εισαι πρωταρης αλλα να το χεις,που λενε.Αρα τι να σου πω;Οτι πρεπει ναχεις κανει ή να εισαι επιπεδου level2 για να καταλαβεις; Θα ειναι δυσκολα τα πραγματα,εφοσον εχει ριξει και καμια καλη βροχη πριν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΥΓ Το level 2 το έκανα αλλά για συμμετοχή στην βόλτα θα ειδοποιήσω όταν κανονίσω κάποιες δουλειές |
|
|||
|
|||
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικα να σου πω απλα, οτι δεν με νοιαζει ποιος εχει κανει το level1 ή level2 ή οτιδηποτε. Το θεμα ειναι πως νοιωθει ο καθενας πανω στη μηχανη. Τελευταια φορα που πηγαμε Καντηλι, ηρθε ενα παιδι ο οποιος δεν ειχε χωματινα λαστιχα και ηταν η 1η του φορα που εμπαινε χωμα (ο sliv ξερει). Ολοι ημασταν καπως κουμπωμενοι μαζι του. Με το που πατησε χωμα ομως το παιδι το πηγαινε και καλυτερα μπορω να σου πω απο εμας. Οποτε, σημασια εχει πως νοιωθει καποιος και μεχρι που θελει να φθασει τις ικανοτητες του. Θα χαρω να τα πουμε απο κοντα λοιπον. Ευχομαι απλα να εχει προλαβει να ερθει το ανταλλακτικο και να προλαβω επισης να το τοποθετησω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι ακριβώς!
Για το ανταλλακτικό ευχόμαστε όλοι να το εχεις έγκαιρα ώστε να σε έχουμε μαζί μας! |
|
|||
|
|||
Φίλε αγαπητέ, διανύουμε περίοδο "στενο-λιτότητος"...Ητοι, δι εμέ τα κόστη καθίστανται προβληματικά (βλ.βενζίνες,διόδια ή ferry,ένας καφές/σάντουϊτς ή γεύμα κλπ,κλπ).Διανύω περίοδο όπου έχω άλλα κατά νού και έτσι οι προτεραιότές μου είναι πλέον εντελώς διαφοροποιημένες.
|
|
|||
|
|||
Να δώ πώς θα γελάς όταν "μπουκώσεις" μπροστινό από λάσπη ή όταν "βράσει" ο συμπλέκτης σου.Καλού-κακού, πέρνα το F800 μια δόση σπρέϋ σιλικόνης.Καλή διαδρομή εύχομαι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλο ειναι να μην σχολιαζουμε την χωματινη συμπεριφορα σε μηχανες που δεν τις εχουμε οδηγησει στο χωμα, αλλα τις ξερουμε μονο θεωρητικα απο τον καναπε Ενδεικτικα να σου πω οτι φετος εχω τρεξει με το 800 'μαμα' ολοκληρο το πανελληνιο πρωταθλημα trail ride, σε διαδρομες που το καντηλι ειναι παιδικη χαρα μπροστα τους, και που ετρεχαν μονο μονοκυλινδρα μηχανακια 100 κιλα ελαφρυτερα απο το δικο μου.. και δεν εκανε ουτε 'κιχ' το 800 Και οχι μονο δεν εβρασε ο συμπλεκτης, δεν μπουκωσε το μπροστινο ή δεν εβαλα σπρευ σιλικονης.. αλλα σε διαδρομες με ανοιχτα μονοπατια, αμμο, πετρα, ποταμια με 1 μετρο νερο, ξερα αμμοποταμα και πετροποταμα.. για 250-350χλμ σερι χωμα την μερα, και σε μερικους απο τους πιο λασπωμενους αγωνες που εχουν γινει, οπως ο διημερος των Καλαβρυτων φετος... και δεν ανοιξε ουτε βεντιλαρερ στο 800! Οποτε ας μην φοβιζουμε τον κοσμο με ανυπαρκτα προβληματα για το 800 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm5::sm5: Η μονη μου ενστανση ειναι στο "Καντηλι παιδικη χαρα". Last edited by emix; 25-11-2011 at 17:00. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |