|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Έχεις απόλυτο δίκιο
Απόσπασμα:
Αν σε ενδιαφέρει η τρίτη έκδοση μπορείς να προχωρήσεις Μόλις τα έπιασα στα χέρια μου, μιλάμε για λαστιχάρες, είδικά το πίσω παιδιά τα πλαινά του δίνει την αίσθηση ότι θα κράτησουν την μηχανή χωρίς αέρα πολύ δυνατό τοίχωμα... να δούμε κ συμπεριφορά αλλά από ότι είπε ο Μιχάλης ο τσίχλας από την Κύπρο το έστριβε με 150κμ +.. Ναι μου στείλανε το 3ης γενιάς και φρεσκότατα, το πισω 3411 το εμπρός 3511...αυτό σημαίνει-είναι παραγωγή την τελευταία εβδομάδα Αυγούστου 2011. Ήδη πήρα και την πρώτη παραγγελία και την προώθησα αυριο θα ξέρουμε αν θα παραδωθούν μέχρι την επόμενη βδομάδα(δυσκολάκι), η την παραπάνω στα σίγουρα(14 του μηνός κ μετά). Για το 800GS αυριο θα ξέρω, επίσης μου είπε ο φίλος μου έμπορος ελαστικών αν σας ενδιαφέρουν και άλλα λάστιχα, ειδικά για τους μακρινούς που δεν μπορούν να εκμεταλευτούν την προσφορά του Νίκου του Περιστερά, ότι μπορεί να προμηθεύσει κ άλλα ελαστικά(p.m. me) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μιλάει το λάστιχο, μιλάμε....Μπράβο Χάρη για την πρωτοβουλία
|
|
|||
|
|||
Οκ, φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ! οτι ειναι η τελευταια εκδοση! (αυτη που λεγαμε στην αρχη του νηματος! )
Πολυ θα μ'ενδιεφεραν, αλλα αλλαξα λαστιχα αρχες Ιουνιου.. (4.000 χλμ, απο τοτε..) Μαλλον θα'ναι τα επομενα μου!! (Περιμενουμε πρωτες εντυπωσεις βεβαια, εεεε??? ) Last edited by black_hawk; 03-11-2011 at 01:17. |
|
|||
|
|||
οκ
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα Χαρη
νομίζω ότι τα πρώτα είναι η σειρά K60 SNOW της Heidenau, λάστιχα για ειδικές συνθήκες κρυου με ειδική γομωση... Χαιρετισμούς απο Θεσσαλονικη ps πάντως τα νέα, ανανεωμένα πλέον λάστιχα της heidenau λένε οι Γερμανοι, ότι δεν θα παρουσιάζουν τα προβλήματα που έβγαζαν πριν.... διαβάζοντας το Gs-forum.eu πλέον οι νέοι κάτοχοι είναι αρκετά ικανοποιημένοι... καλό παπουτσωμα!!!! |
|
|||
|
|||
Ωραίο ελαστικό. Πριν βάλω τα Continental TKC 80 ψαχνόμουν για τα εν λόγω ελαστικά και δεν έβγαζα άκρη και μάλιστα με ενδιέφερε η 2η έκδοση..Δεν πειράζει ίσως να είναι τα επόμενα..
Χάρη συγχαρητήρια για την κίνηση και περιμένουμε εντυπώσεις!! |
|
|||
|
|||
Τελικά είναι 50/50...? Κάτι τέτοιο φαίνεται απ΄το τακούνι...ή όχι...??
Επίσης, στη βροχή τι κάνει...?? Χάρη τα εβαλες...? Να κάνουμε μια Επίδαυρο...?? |
|
|||
|
|||
βλεπω ομως εξω eu.σε πολλα forum πισω εχουν heidenau και μπροστα karoo η tkc. γιατι?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το μπροστά με τακουνάκι αντέχει... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |