|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια μηχανή, μια οικογένεια...
Απόσπασμα:
Είναι γεμάτη η Ήπειρος απο Ιστορίες αγάπης με Γιαπωνέζικα μοτόρια. Απλά δεν ζητάνε ανακατασκευή διότι ακόμη δουλεύουν. Την Ιαπωνία πρίν 50 Χρόνια την γνωρίζαμε μόνο στούς χάρτες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Engine Air-Cooled 2-st. Single Displacement 50cc Max Power 1PS / 3,600rpm Max Speed 35km/h Dry Weight 6kg Other Pedal-Type Starter, Chain Final Drive αυτο κατασκευαζε η honda,εκεινο τον καιρο.... τι να συγκρινουμε ναπολεων;;;;;το ποδηλατο;;;;; |
|
|||
|
|||
Με έπιασε κατάθλιψη...
Δηλαδή πλοίαρχε, εγώ που έχω κόρη.. δεν έχω ελπίδα να γίνει συλλεκτικό κάποτε το μηχανάκι μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(εκτός αν την κληρονομήσει η κόρη σου, οπότε έχω γιο συνομήλικο, οπότε πάλι τα βρίσκουμε για να στη φτιάξει εκείνος, ) |
|
|||
|
|||
Πλοίαρχε σκοπεύω να την χρησιμοποιήσω όσο με παίρνει και μπορώ! Με τις πλάκες με πιάνει.. ψυχοπλάκωμα! Last edited by Carduelis; 08-09-2010 at 16:00. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"΄Έφυγε ο Άλκης Συνιώρης" - Πένθος στην ελληνική μοτοσυκλετιστική οικογένεια | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 43 | 20-07-2010 10:54 |
Ελληνική οικογένεια..... | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-05-2010 13:54 |
Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός..... | frits | Ανέκδοτα | 12 | 19-03-2010 21:46 |
Ελληνική η πιο υπερπολύτεκνη οικογένεια στο κόσμο. | VILLY | Ελλάδα | 11 | 16-05-2009 15:41 |
Νέα μηχανή αναζήτησης | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 06-05-2009 14:07 |