|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συντήρηση πλαστικων
εγω δοκιμασα γλυκερινη που μου ειπε ενας ξαδερφος μου κ τα κανει σαν καινουργια.το ιδιο βαζω κ στο πλαι στα λαστιχα κ κραταει για αρκετες μερες το γυαλισμα...
|
|
|||
|
|||
AYTO ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο brasidas12 ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΙΩΜΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΚΟΝΗ.ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστω για ολαααααα.......την περιμενωωω.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη σε ευχαριστω πολυ για ολα! Χάρηκα που σας γνώρισα και τους δυο αλλα και την όμορφη μπουμπου σου!σε περιμένω για Καφε οποτε ξαναερθεις!!...
|
|
|||
|
|||
Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, τώρα που καλοκαίριασε περνάω πιο συχνά, οπότε μόλις βρεθεί η ευκαιρία θα τα πούμε με ησυχία
Και μην ξεχάσεις ! περιμένω σχόλια για τα αποτελέσματα του προιόντος |
|
|||
|
|||
Σπρευ σιλικονης wurth συγκεκριμενα ......εγγυηση πολλα χρονια τωρα.....σαν καινουρια!!!! εγω συγκεκριμενα περναω σχεδον ολη την μηχανη οποτε την πλενω...μετα απο λιγη ωρα την σκουπιζω με στεγνο πανι και ειναι ετοιμη για εκθεση,,,,
|
|
|||
|
|||
Μολις τελείωσα!! Πέρασα ολα τα πλαστικα που έχει το μοτο και έχει γίνει σαν καινούργια!η αλοιφη είναι παρα πολυ καλη και αν κατάλαβα καλα αν την αφήσεις και λιγάκι να στεγνώσει έχει σούπερ αποτέλεσμα! Δημήτρη σε ευχαριστω και πάλι ,,.... Περιμένω για Καφε ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλκάνια-Κεντρική Ευρώπη-Ιβηρική Χερσ.- Βόρεια Αφρική | ilias vara | Info ταξιδιών εξωτερικού | 99 | 02-04-2012 17:15 |
Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 12:10 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |