|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
Απόσπασμα:
Για περιμένετε βρε παιδιά.Χωρίς να ξέρω την σχέση με το νοσοκομείο του Ηρακλείου, αλλά αυτό που λέει ο πειρατής είναι σημαντικό. |
|
|||
|
|||
σε παρακαλω, στειλε μου π.μ. και μεχρι πια ημερομηνια,
αλλου και αλλου τα τρωμε εδω θα σκαλωσουμε... |
|
|||
|
|||
μακαρι να ξεπερασει το προβλημα του ο φιλος και να εχουμε συνεισφερει και εμεις.....
στειλε το π.μ,παρακαλω..... |
|
|||
|
|||
Για να απαντηθούν κάποια ερωτήματα
που μας έχουν υποβληθεί από το πρωί είτε μέσω τηλεφώνων, είτε μέσω αρκετών Π.Μ. όπως το παρακάτω: Απόσπασμα:
μας γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας ενός παιδιού από την Κρήτη και ζήτησε την άδεια να ανεβάσει το συγκεκριμένο θέμα, πράγμα το οποίο και έγινε. Σ' αυτά τα ζητήματα, η θέση μας είναι εξαιρετικά λεπτή! Εκ των πραγμάτων, είναι φύσει αδύνατον να εξακριβώσεις εάν όντως υφίστανται τα επικαλούμενα προβλήματα υγείας... Τηλέφωνο επικοινωνίας με το παλληκάρι δεν έχουμε αλλά και να είχαμε τί θα μπορούσες να εξακριβώσεις τηλεφωνικώς... Άλλωστε ούτε γιατροί είμαστε, ούτε υγειονομικές επιτροπές αλλά ούτε και διερεύνηση δικαιούμαστε ή δυνάμεθα να κάνουμε. Από εκεί και πέρα, το θέμα της εκάστοτε προσφοράς, είναι αυστηρά προσωπικό! Ο καθένας μας πράττει ανάλογα με αυτά που του υπαγορεύει η συνείδηση και η καρδιά του! . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ!! Αυτό και μόνο είναι αρκετό... (προσωπική μου εκτίμηση βεβαίως)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλο ειναι να δει και το θεμα ο πειρατης.......
|
|
|||
|
|||
Παιδιά μίλησα με το γιατρό Πειρατή ο οποίος μου έδωσε το οκ να μιλήσει ο bocaros (παθών) μαζί του, για το πρόβλημά του. Έτσι έδωσα το τηλ. του γιατρού στον bocaros και πρέπει να έχουν ήδη επικοινωνήσει, οπότε ενδεχομένως να μπορεί να το βεβαιώσει και ο γιατρός. Από την δική μου την πλευρά τώρα τον άνθρωπο τον ξέρω κι από το moto.gr, όπως ξέρω εδώ και καιρό τώρα την ταλαιπωρία του. Την τελευταία φορά που τον είδα, ήταν στην κοπή της πίτας πριν από κανένα μήνα. Τα παιδιά που έχουν αναλάβει τον λογαριασμό για μένα τουλάχιστον είναι αξιοπιστότατοι και πέραν πάσης αμφιβολίας. Αυτά μπορώ να πω. Τώρα από την άλλη καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από καλοστημένες απάτες και είναι δικαιολογημένη η όποια επιφύλαξη.
|
|
|||
|
|||
Βασίλη πολύ σωστά ο Γιώργος (bocaros) επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι μένει Αθήνα και όχι Κρήτη, εγώ τον ενημέρωσα ότι μπορώ να μεσολαβήσω και να τον αναλάβουν σε κάποια Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική στην Αθήνα ώστε να μηδενίσει το κόστος της επέμβασης και των νοσηλίων, αυτό βέβαια είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική δική του, επιπλέον του είπα ότι για οτιδήποτε χρειαστεί το τηλέφωνο μου το ξέρει και είμαι στη διάθεση του .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 12:27 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 18:01 |
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 03:44 |
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 14:25 |