|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ OMORFANTRA
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο Ηλία και αν μπορώ κι εγώ θα έρθω να τα πούμε από κοντά... Απίστευτο αυτό το Link που μου έστειλες!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Και που να δεις τι απιστευτα θα ειναι οταν μετα απο 1000χλμ σε εχουν βαλει κατω και σε τριβουν ποντο-ποντο.Το δε μπανιο-λουσιμο που σου κανουν ειναι το κατι αλλο απλα αξεχαστο.Εμεις φιλε μετα απο το λιωσιμο δεν μπορουσαμε να ανεβουμε στο gs.Eιναι το πιο παλιο και το πιο καλο hamam σε ολη την τουρκια
|
|
|||
|
|||
Ομορφο ταξίδι Αλεξανδρε, να περάσετε όμορφα,κ να μας φέρεται τα όμορφα σε φωτο .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κατι δεν μου αρεσει εδω EXPRESS ΤΟΥ OMORFANTRA Και που να δεις τι απιστευτα θα ειναι οταν μετα απο 1000χλμ σε εχουν βαλει κατω και σε τριβουν ποντο-ποντο.Το δε μπανιο-λουσιμο που σου κανουν ειναι το κατι αλλο απλα αξεχαστο Καλά να περάσετε Φίλε καλά χιλιόμετρα να έχετε !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασίλη σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και εύχομαι να είσαι καλά και θα κανονίσουμε να πάμε και μαζί ταξιδάκι my friend. Πάνω απ όλα Υγεία..... και όλα θα γίνουν!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Γιάννη θα σε πάρω τηλέφωνο από την προηγούμενη που θα είμαι στην Ξάνθη ώστε να κάνουμε μια στάση στην όμορφη πόλη σου να γνωριστούμε και να πιούμε ένα καφεδάκι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||