|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε Ναπο σε είχα για τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του φόρουμ μιας και δεν σου προσέφερε καμία γνώση για το "ματρακα"(ΧΑ ΧΑ) σου.Ησουν ίσως ο μοναδικός χωρίς BMW με τόσο ενεργή συμμετοχή. Αρα για άλλους λόγους ζουσες τόσα χρόνια εδώ μέσα.Σιγουρα δεν ζουσες για τις τεχνικές γνώσεις που σου προσέφερε. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Απόσπασμα:
Για εξηγησέ το λίγο αυτό |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δεν το κλειδωνετε λεω εγω...!!!!
|
|
|||
|
|||
ΟΧΙΙΙ!!!
Και να πάει στράφι η ψυχοθεραπεία; Πραγματικά, δεν φανταζόμουν τέτοια εξέλιξη . . . αν και με στΑναχωρίθκα, εύκολα το θεωρώ ''αστείο'' . . . Στάλθηκε από μούγκαΦον, πινοντας κρύα μπίρα στην πλατεία μενεμένης , λίγο μετα από την επιστροφή μου και έχοντας περάσει ενα ΤΈΛΕΙΟ τριήμερο με αδερφικους και πραγματικούς ΦΙΛΟΥΣ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα επίμαχα σημεία στα ποσταρίσματα που, ασ'το πούμε προκάλεσαν, όλη αυτή την "φασαρία". Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι το ότι πρόκειται 100% για παρεξήγηση από την πλευrρά του Νάπο. Δεν δέχομαι ότι το έκανε με δόλο, ούτε με διάθεση να προκαλέσει πρόβλημα στο forum. Όλοι άνθρωποι είμαστε, και πρώτος εγώ δηλώνω ότι έχω δημιουργήσει κάνα δυο φασαρίες εδώ μέσα, χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο. Λίγο οι καταστάσεις που ζούμε, λίγο η άνοιξη (), λίγο το ένα, λίγο το άλλο, δεν θέλουμε και πολύ για να "πάρουμε φωτιά"... Κρίμα όμως να γίνεται αυτό για ΜΗ σοβαρούς λόγους.
Όσο αφορά στο θέμα των ελαστικών, είναι προφανές ότι κάπου έγινε παρανόηση. Ή από την μεριά του Νάπο, ή από την μεριά του εμπόρου.Την περασμένη εβδομάδα, τσακώθηκα με την γυναίκα μου για παρόμοιο λόγο. Είπα τιμή σε έναν πελάτη για έναν φακό για τα γυαλιά του, ενώ αυτός ήθελε να αλλάξει και τους δύο. Όταν ξανάρθε στο μαγαζί και μίλησε με την γυναίκα μου, εννοήτε "κλώτσησε" για την τιμή που του είπε αυτή. Καταλάβαμε το λάθος και φυσικά φτιαξαμε τα γυαλιά στην τιμή που είχα πει εγώ. Δηλαδή πλήρωσε ένα και πήρε δύο. Τυχερός αυτός, ας πρόσεχα εγώ... Το θέμα telemarketing, πραγματικά δεν το κατάλαβα... Τα στοιχεία σου, αγαπητέ Νάπο, υπάρχουν στο προφίλ σου. Κινητό και σταθερό τηλέφωνο καθώς και ονοματεπώνυμο και τόπος κατοικίας. Όποιο μέλος θέλει, μπαίνει και τα βλέπει. Πως τα πούλησαν λοιπόν οι admins??? Παρεξήγηση νούμερο 2 λοιπόν... Τώρα για το σβήσιμο προσωπικών μηνυμάτων, τι να πω... Τεχνικά ΔΕΝ γίνεται, εκτός κι αν τα παιδιά προσέλαβαν χάκερς για να σβήσουν αυτό που ο ίδιος ποστάρεις ΚΑΙ σε κανονικό μύνημα και ΟΧΙ pm. Μήπως ήθελες να πείς ότι σου έσβησαν μύνημα και όχι pm? Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Παρεξήγηση νούμερο 3... Δεν σου κρύβω ότι πραγματικά έχω στεναχωρεθεί πολύ από την στάση σου. Είναι μία ευκαιρία όμως να βγεις και να πεις: Οκ μάγκες, έκανα λάθος. ΣΥΓΝΩΜΗ. Στα μάτια μου, και πιστεύω στα μάτια όλων, θα είσαι ο πρώτος "μάγκας". Γιατί, μαγκιά και αντρισμός είναι να έχεις τα "καρύδια" να το παραδέχεσαι και όχι να κάνεις "γαργάρα" το λάθος και να συνεχίζεις στον λάθος δρόμο. Και επιδή πιστεύω ότι ο Νάπο, και άντρας είναι και "καρύδια" έχει, σε περιμένω να κάνεις το πρώτο βήμα. Και μετά, έχεις τον λόγο μου, θα έρθω Πρέβεζα να πιούμε τσιπουράκι και να τα πούμε από κοντά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις και ΔΕΝ θα με κάνεις να πιστέψω ότι δεν άξιζες την συμπάθεια μου. Φιλικά, Λάκης. |
|
|||
|
|||
Την μπίρα, πρόσεξες; τ' ότι έβγαινε ότι να 'ναι από το μουγκαΦόνι, δεν το είδες;
Μόλις επέστρεψα και πήγα να πω ένα "γεια" τ' αφεντικό, 15 λεπτά στάση. Συγνώμη για το σπαμ . . . διαφημίσεις, τέλος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν έχει bmw,γράφει στο GS FORUM,φόρουμ με επίκεντρο της μηχανές bmw,που από τα πολλά θέματα που γράφονται ένας μεγάλος αριθμός συσχετίζονται με μηχανές bmw...
Μόλις υπήρχε κάποιο πρόβλημα τεχνικό-κάποιο θέμα βλάβης μοτοσυκλέτας ή παρόμοιο έβγαζε χολή. Ναι κάποιες φορές με χιούμορ και με πείραγμα με φίλους. Αλλά ''πιανόταν'' άμεσα και με το παραμικρό φίλε μου. Δεν υπονοώ ότι οι κάτοχοι άλλων εταιριών δεν είναι ευπρόσδεκτοι να γράφουν ή να λένε τη γνώμη τους αν κατάλαβες αυτό,ίσα ίσα το αντίθετο. |
|
|