|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δόξα το θεό
Περαστικά φίλε...
|
|
|||
|
|||
Ευτύχη, ποτέ ξανά, περαστικά και αγύριστα....
Φτηνά την γλύτωσες..... Οι παλαιοί κάτι ξέρανε που τηρούσαν τα έθιμα! Μεγάλη Πέμπτη ο Χριστός στον Σταυρό.... Μαγάλη Παρασκευή, ο Χριστός στον Τάφο... Ειδικά αυτές τις δύο ημέρες, σύμφωνα με το Χριστιανικό εθιμικό, δεν πιάνουμε ούτε κατσαβίδι δοκιμαστικό..... επειδη με τα σφυριά(εργαλεία) καρφώσανε τον Χριστό Υπερβολές, δεισιδαιμονίες? Ισως ναι, ίσως όχι.... Ευτύχη Καλό Πάσχα! |
|
|||
|
|||
Δοξα τω θεω φιλε, περαστικα, μεγαλοβδομαδιάτικο αναψτε και καμμια λαμπαδα και αυτη τη φορα ισως την εννοεις και περισσοτερο απο αλλες χρονιες.. Κι εγω το ιδιο θα κανω.
|
|
|||
|
|||
Αμάν ρε Ευτυχη.... Μας κοψοχολιασες.... Περαστικά αδελφέ!!!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά κι αγύριστα. Τέλος καλά όλα καλά.
|
|
|||
|
|||
Φτηνά τη γλίτωσες!´Ορθιος! Χρόνια πολλά & καλή ανάσταση!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά φίλε.πάλι καλά να λέμε.καλό πάσχα
|
|
|||
|
|||
Αδερφέ ο θεός να σε έχει πάντα καλάΚαλή Ανάσταση.
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκια ενα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας Πράγματι άγιο είχα και τα παχάκια λυτούργησαν σαν αερόσακος Η αλήθεια ειναι όπως εγραψε και ο Χάρης ότι την ώρα που διαβάζονταν τα 12 ευαγγέλια δουλιά δεν κάνουμε Από τώρα και στο εξής αυτές τις άγιες μέρες θα χαλαρώνουμε και θα προσευχόμαστε να έχουμε την υγειά μας Γιατί όπως λεγανε και οι παλιοί όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα
Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου και να πω αυτό που τώρα αισθάνομαι Αυτό που ζώ μέσα απο εσάς όλους τους γνωστούς και αγνωστους φίλους εδω στο Gs Foroum και ενοώ το ενδιαφέρων σας για την υγεία μου με μυνήματα και τηλέφωνα ειναι πρωτόγνωρο Ουτε συνάδελφοι αλλά ούτε και συνγγενής δεν ενδιαφέρθηκαν Last edited by Eftixis; 04-05-2013 at 00:57. |
|
|||
|
|||
Δε λετε ευτυχως που επρεπε να σπρωχνω και οχι να συκωνω
αχ παναγια μου εμπειρια κι αυτη..... |
|
|