|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: φωτα xenon και ερωτησεις
Τοχω δει καλέ μου φίλε κι ευχαριστώ! Αλλά μου κάνει εντύπωση που αυτά τα σχόλια συνεχίζουν να μας τα μοστράρουν οι αντιπρόσωποι! Θα μου πεις όποιον πιάσουν και ότι γλυτώσουν!
|
|
|||
|
|||
Εγω παντως επειδη εχω βαλει και την πατησα(εμεινα σε ταξιδι στο εξωτερικο χωρις φωτα)
δεν τα συστηνω,εκτος κι αν ειναι εργοστασιακα... |
|
|||
|
|||
Φίλε μου είσαι η μοναδική περίπτωση που έχω ακούσει.Να μείνει από φώτα λόγω ξένον.(μήπως σου κάηκε καμιά ασφάλεια και νόμιζες οτι έμεινες;;;Βέβαια υπάρχει και η αστοχία υλικού.Αλλά έχεις και την άλλη σκάλα.Ακόμα έχεις και μια λάμπα (την παλιά)αλογόνου,που την αλλάζεις σε ένα λεπτό και είσαι ταμάμ!!!!!!Έτσι απλά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εργοστασιακα ηενον ΔΕΝ υπαρχουν!!!! Και οι ''μαμαδες'' εταιρειες απο καπου τα παραγγέλνουν και τα τοποθετουν στις μτοσυκλετες / αυτοκινητα με το καταλληλο κατοπρο/φαναρι!!! Αν βρεις την πηγη π.χ που η BMW παραγγέλνει τα ξενον που τοποθετει στα GS σαν αξεσουαρ (μην ψαχνεις HELLA & BOSCH βαζει αλλα οχι την top ποιοτητα, καπου στην μεση ειναι) τοτε αποτεινόμενος σε αυτες θα παρεις ακριβως το ιδιο προιον!! Εξαρταται απο την συμφωνια της ''μαμας'' με τον προμηθευτη αν θα τα παρεις σε καλυτερη τιμη ¨η στην ιδα με αυτα τα ιδια που δινει και η ''μαμα''!!! Αν βρεις τον ακριβη τυπο θα τα παρεις φτηνοτερα απο το ιντερνετ!! Το μεγα θεμα ομως ειναι - εφοσον εχουμε εξασφαλισει την ποιοτητα, αυτο ειναι το άλλο μεγάλο θεμα - το ΠΟΙΟΣ και το ΠΩΣ θα στα τοποθετησουν πανω στην μοτο!! Πολλα Βαραντερο π.χ. εμεναν απο φωτα διότι τοποθετουσαν τα ballast κοντα σε καλωδιωσεις απο οπου περνουσε ρευμα υψηλης συχνοτητας το οποιο παρέμβαλε στα βallasts!! Σε αυτην την περιπτωση επαιξε ρολο η ποιοτητα του ξενον και η απειρια του τεχνικου!!! Εχουν καποια μυστικα στην τοποθετηση τους σε μοτοσυκλετα που καλο ειναι να προσεχονται!!! |
|
|||
|
|||
Στα μοστράρουν διότι ξερουν οτι οι διαδυκασιες ειναι χρονοβορες, τα εξοδα πολλα κι ετσι λιγοι - αν οχι κανεις - δεν θα προσφυγει στα δικαστηρια!! Και οπως ειπες κι εσυ ''...οποιον πιασουν και οτι γλυτωσουν....'', μονο που ολους τους πιανουν και όλα τα γλυτωνουν!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φώτα XENON | Gazi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-01-2010 15:59 |
Απορια ... τα φωτα σας παρακαλω ... | point zero | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 20-12-2009 12:51 |
Xenon lights on GSs | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 03-09-2009 16:04 |
Φωτα Xenon | Mits70 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 12-04-2009 16:19 |
Τοποθέτηση xenon | Adrian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 26-12-2008 21:35 |