|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κοσμάς 29/11/09
αυτα ειναι!!!καλα να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Εξαρτάτε Βασίλη τα άτομα που θα έρθουν και το πώσο όρεξη έχουν να γυρίσουν νωρίς (καφέ-Μάσα-πλάκα κλπ.) Εσύ οπότε θέλεις να γυρίσεις πίσω μπορείς να επιστρέψεις μόνος σου, όπως έκαναν και τα παιδιά στο Λουτράκι.
|
|
|||
|
|||
Τυχεροί που είστε τόσο κοντά στην Πελοπόννησο, έναν από τους πολύ ωραίους προορισμούς για εκδρομές.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν με ακουσετε δεν θα χασετε!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ενα απεχει 30 λεπτα το αλλο 3 ωρες..... Η ωρα γυρισμου δηλαδη ειναι απροβλεπτη? Βλεποντας και κανοντας? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο τα Τζιτζινα ξεκιναει ενας ελαφρυς χωματοδρομος 30κμ (ισως τωρα να τον εχουν στρωσει οι μπουλντοζες γιατι ειναι ο πιο συντομος για το κεφαλοχωρι του Κοσμα) ο οποίος θα σας ανταμιψει πλουσιοπαροχα!!! Μονον ρωτηστε στα Τζιτζινα την κατασταση του! αν δεν ειναι καλος πατε στον Κοσμα μεσω Γερακίου!! Αν δεν δουλευω θα ερθω κι εγω, ειναι η πιο αγαπημενη μου διαδρομη την οποια κανω απο μικρο παιδί, οταν ακομη ΟΛΗ η διαδρομη απο αστρος ηταν χωμα!!!! Last edited by GeorgeP; 20-11-2009 at 22:13. |
|
|||
|
|||
Mας έφτιαξες Γιώργο! Η διαδρομή είναι υπέροχη, την έχω κάνει από την ανάποδη μεριά από Μυστρά, Γεράκι, Κοσμάς, Τζίτζινα, Καστάνιτσα, Αγ. Πέτρος και είναι υπέροχη! Αντε και κανονίζω να κατέβω κι εγώ, έστω κι αν σχολάω λίγο αργότερα θάρθω να βρώ την παρέα!
|
|
|||
|
|||
Στον κεντρικό καφενέ στην Καστάνιτσα δοκιμάστε το "μπερδεμένο"..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο Λουτράκι κάποιοι ήθελαν να πάνε από παλιά εθνική και να πάνε γρήγορα τι θα έλεγα ? όχι θα καθίσετε με τη παρέα επειδή οι άλλοι δεν θέλουν να τρέξουν ?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στους Ανάργυρος, Δαμιανός, Κοσμάς, Μαυρίκιος !!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 01-07-2009 12:15 |