|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διάσχιση απο Κόρινθο στην Πάτρα αλλιώς
Εμείς είχαμε παει απο Ξυλόκαστρο Τρίκαλα Ζηρεια. Τσίπουρο σαλαμι ψωμί χειροποίητο και κρύο ήταν φανταστική παρέα.
Μετα συνεχίσαμε προς Καλάβρυτα (έχει ταμπέλες). Φάγανε σε ένα ταβερνάκι μέσα στο δάσος. Συνεχίσαμε, κατεβήκαμε Ζαρουχλα, ανεβηκαμε Καλάβρυτα. Συνέχεια προς Φτερη και πέσαμε Αίγιο.Η διαδρομή παει και προς Πάτρα αλλα εμείς διανυκτέρευσης Διακοφτο. Για την Παναγία έχω ακούσει πολλα απο τον stealth αλλα μου λέει ότι το Κ ίσως την βγάλει δύσκολα απο κει |
|
|||
|
|||
Την κάνουμε ανάποδα για Σοφικό;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Χάρη !
Πολύ όμορφη διαδρομή !!! |
|
|||
|
|||
Αν και μακρια μου αυτη η περιοχη εχω καταγραψει δυο τρια highlights!!
Πρωτη εικονα η πλατεια στην Γκουρα..Μotorcycle friendly! Δευτερη το χωματικο κομματι Λιμνη Δοξας-Ζαρουχλα..Γνησια καφε ελληνικη λασπη Τριτη και δυσκολοτερη το Διασελο του Κυνηγου η αλλιως ο εφιαλτης των ελαστικων.Ενωνει το Φενεο με το χωριο Πλανητερο και δε θα το ξεχασω ΠΟΤΕ!! Last edited by paschalis; 20-01-2012 at 00:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Χάρη να εισαι καλά ευχαριστούμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα λεγα περασμενα μεγαλεια φιλε...αστα...δεν ξχνιουνται αυτα τα χρονια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Κυρά της Ρω (Δέσποινα Αχλαδιώτη) | Vagelis Gar | Ελλάδα | 7 | 17-09-2011 11:28 |
Μεγάλη αύξηση διοδίων στο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα | gsmaniac | Επικαιρότητα | 3 | 13-09-2010 23:04 |
Η κυρά-Γιώργαινα. | georgekostas | Ανέκδοτα | 12 | 04-12-2009 12:08 |
Επαναδρομολογείται από 1η Αυγούστου το τρένο στη γραμμή Κόρινθος-Τρίπολη | wolferin | Ελλάδα | 7 | 11-08-2009 11:58 |
Καφεδάκι στον Κόρφο Κορινθίας την Κυριακή 14/6/09 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 17-06-2009 23:37 |