|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: εξυπνος,ταπεινος,τζιπατος...ML-MERCEDES,μου πεταχτηκε α
Σχετικά μικρό το κακό, καλή ανάρρωση φίλε.
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και από εδώ φίλε !!
Μου άρεσε πως μου το περιέγραψες προχθές την φάση με τον κυριούλη !!! Αφού έγινε το συμβάν, και σηκώθηκες, του λες .....έλα έλα έλα γρήγορα πήγαινε με στο νοσοκομείο.....και μπήκες μέσα στο τζίπ !! |
|
|||
|
|||
Περαστικά μανιακέ
|
|
|||
|
|||
Περαστικα Κωστα..
|
|
|||
|
|||
Περαστικά και ξεχασμένα.
Του είπες ότι αν δεν φερθεί σαν κύριος θα δει το όνομα του σε μάρμαρο? και ξέμπλεξες εύκολα? |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Περαστικά κ σιδερένιος c. Κώστα ... ας είναι το τελευταίο ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε αυτές τις περιπτώσεις και αφού έχει γίνει το κακό, οι τσαμπουκαδες μόνο καλο δεν κάνουν......το μόνο εύκολο θα ήταν να τον άρχιζα στο βρισιδι και μετα ούτε ιώδιο δεν θα πλήρωνε...θα μου έκανε μια δήλωση,θα φώναζε το ασθενοφόρο και μετα απο δυο βρες θα με εσερναν στην Βούλα. Νομίζω ότι όσο πιο ήρεμα τα αντιμετωπίζεις,τόσο πιο κερδισμένος είσαι... Βέβαια του έδωσα και μια καρτούλα μου... |
|
|||
|
|||
Τι να πω. Περαστικά Κώστα και καλά που μάλλον είχες το νου σου και απέφυγες χειρότερα. Όσο για το τηλέφωνο στ' αυτί, τα έχουμε συζητήσει όλοι από κοντά πολλές φορές, τα έχουμε γράψει, αλλά σε μια χώρα που δεν υπάρχει αστυνόμευση, δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, ο καθένας κάνει ότι θέλει και τα αποτελέσματα είναι χειροπιαστά...
(Μην πεις τίποτε παραπάνω για την απραγία της αστυνομίας γιατί θα τα ακούσεις και από πάνω από τους υπηρέτες της!) Κινητό και Οδήγηση |
|
|||
|
|||
...Κώστα. ευτυχώς μόνο αυτά, περαστικά.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του κάηκε ο κ@λ@ς (στην κυριολεξία) | kresp | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 22-09-2011 17:29 |
Στήθηκε το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου. | diomiles | Επικαιρότητα | 13 | 22-06-2011 10:34 |
Δημοπρατήθηκε η Mercedes του Elvis | orso | Αυτοκίνητο | 9 | 16-12-2010 10:46 |
Γυφτοβουλγάρικη συμορία εξαρθρώθηκε. | spongy | Επικαιρότητα | 26 | 03-09-2010 18:41 |
Σε εξαιρετικά δεινή θέση η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-01-2010 16:54 |