|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σωληνάκια υψηλής σε 1100Gs, με abs
Πολυ ωραιος Κωστα !!!
Συνδιασες αρκετες δουλειες στην μηχανη σου με ενα λυσιμο που λενε ! Μερακι , ορεξη , χρονος και.... χωρος , να τον ειχαμε και αυτον Κωστα τυφλα να΄χαν τα συνεργεια!!!!!!!!!!! :sm4: |
|
|||
|
|||
Μπράβο Κώστα μερακλή,
σε όλα 10 ΄ ..................... |
|
|||
|
|||
Ούτε μανιουαλ να ήσουν
|
|
|||
|
|||
Κώστα, 1100 μπράβο! Πες μου όμως σε παρακαλώ πόσο κόστιζαν τα σωληνάκια και τι διαφορά έχει στην αίσθηση. Αξίζει να προχωρήσει κανείς στην αλλάγή εάν πρώτα δεν έχει πρόβλημα..?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όταν τα αγόρασα ήταν στα 125ε τα τέσσερα μπροστινά, με τα μεταφορικά που είχα μοιραστεί με τον αντώνη το πίσω έλεγα να το βάλω αλλά το άφησα, μιας και δεν νομίζω οτι χρειάζεται πίσω κάτι καλύτερο η διαφορά στην αίσθηση είναι πιο άμεσα φρένα, πιο στιβαρή μανένα με λιγότερα μπαλοναρίσματα, ένας φίλος το περιεγραψε καλύτερα με τον όρο προοδευτικότητα στο πάτημα της μανέτα κοίτα, οτι λειτουργεί δεν το πειράζεις, αυτός είναι νόμος της τσέπης από την άλλη οι μηχανές μας δεν είναι του προχθές, έχουν χρόνια στο υποπλαίσιο τους και περιφερειακά λαστιχάκια, σωληνάκια, ντίζες, καλωδιάκια, καλό είανι αν τα προσέχεις και να τα τσεκάρεις κάθε όποτε για να ξέρεις για ποιό λόγο έμεινες στην άκρη του πουθενά εμένα τρύπησε και το άλλαξα, αν και είχα σκοπο να τα παραγγείλω απο πρίν γιατί την είχα δεί σαν μια αναβάθμιση των φρένων το δίχως άλλο με τα υψηλής ξεγνοιάζεις μια και καλή με τα σωληνάκαι, αρκεί να θυμάσαι πως μέσα τους πρέπει να υπάρχουν το πολύ χρονιάρικα υγρά φρένων, το οποίο ισχύει γενικώς, μιας και η τιμή τους είναι αμελητέα, πόσο μάλλον απέναντι στο ρόλο που έχουν να επιτελέσουν η άποψή μου είναι go for it, το δηλαδής προχώρα, πάρε τα . το πού είναι δική σου υπόθεση. μπορείς να αγοράσεις τα goodridge, όπως έκανα κι εγώ και να σαι μούρη με το κίτρινο λαστιχάκι που διαθέτουν στα 125ε ή να πας στο μάστορα της γειτονιάς σου με τα εργοστασιακά σωληνάκια ανα χείρας, για να σου τα φτιάξει στο λεπτό, δίνοντας προσοχη στα μήκη και στις κλίσεις των ρακόρ και να χεις το ίδιο καταπληκτικό αποτέλεσμα στη υπερβολική τιμή των 30-40 βία 60 ε επειδή έχει μικρά παιδιά να αναστήσει και τα φροντιστήρια καράτε είανι ακριβά στις μέρες μας, αλλά δεν θα χεις την επωνυμία της γνωστής εταιρίας και το κίτρινο λαστιχάκι, που οι καγκουρογνώστες κουνάνε επιδοκιμαστικά το κεφάλι πάνω κάτω εκτείνοντας προτεταγμένο τον αντίχειρα με σφιγμένη γροθιά αματις είναι τοσο καλό το εν λόγω άρθρο ρε παίδες, να το αποσύρω, για να σας βάλω είσοδο και πλερωμή του είδους μισό λίτρο αμόλυβδη τη φωτό και πεντόλιτρο το τελεφώνημα! να στε καλά για τον μέτριο ενθουσιασμό σας, εκτός του ... και του ... και τέλος του..... αυτά! : ) Last edited by kostas-patra; 13-12-2009 at 16:10. Λόγος: ετσι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστααααααααα, θυμήσου την Τετάρτη στο καφέ να έρθεις με το μπιτονάκι σου για να εισπράξεις... |
|
|||
|
|||
Τα υγρά φρένων είναι εξαιρετικά τοξικά για τα νεφρά....επομένως δουλεύουμε πάντα με γάντια...Μια εξαιρετική αναβάθμιση η οποία μπορεί να συνοδεύσει τα φρένα (αλλά και το συμπλέκτη στο 1150) είναι speed bleeders....Για να μην χρειάζεσαι δεύτερο άτομο και να μην έχεις σφίξε ξέσφιξε....αλλά και για να αλλάζεις υγρά ταχύτατα....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει) | NLS | Καλώς ήλθατε | 47 | 07-01-2010 21:43 |