|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηθος και τρόποι
Απόσπασμα:
Παντα παραθετω στον συνομιλητή μου για να καταλαβει σε ποιον απευθύνομαι. ........και εγω το γραπτω σου δεν το ελαβα σαν ειρωνικό και ενα 2τερον γιατι να σου πουν(με) το κουβαδακι σου κτλ κτλ ........Εχεις λαθος εντυπωση οπως και πολυ απο δω μεσα για καποιους ανθρωπους....Κατα την ταπεινη μου γνωμη για να μαθεις και του χαρκτηρες που συνομιλεις ξεκινας να ερχεσε σε καποια συνάντηση-καφε-και οτι αλλο σου κανει κλικ για να μαθεις να δεις και βγαλεις γνωμη το αν σου κανω εγω ο αλφα ο βητα κτλ κτλ ....
Εν τι αυτη περιπτωσει για μενα εχεις λαθος και που ανεβασες ενα τετοιο θεμα και λαθος εντυπωση για καποιους απο δω μεσα...... |
|
|||
|
|||
Ε απο τι αλλο μια την έχουμε την τρέλα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πες οτι ξεκίνησα και ήρθα σε μια υπεροχή που σίγουρα ειναι παρέα απο ποιον να δεχτώ συμβουλη.?απο ποιον? Και λάθος δε πιστεύω οτι έκανα άλλωστε και λάθος να ήμουν εδω ειναι να τα ακούσω Last edited by AKIS_21; 28-08-2013 at 00:24. |
|
|||
|
|||
Εμεις οι ενωσιτες....ειμαστε για τα δυσκολα Δεν θελω να μασας...στα ευκολα Στάλθηκε από Λελοφον |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συμβουλη γιατι να δεχτεις Ακη ? Δεν σε καταλαβαινω........Συμβουλη να δεχτει ο γιος μου που ειναι 18 χρονων .......εσυ γιατι πρεπει να δεχτεις συμβουλη........Δεν ξερεις ποιο ειναι το σωστο και το καλο για σενα ??????
Εν ολίγοις μην τα περνουμε ολα τις μετρητις....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ίσως να μη έχεις καταλάβει σε τι αναφέρομαι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολυ καλα εχω καταλαβει σε τι και που αναφερεσαι .......αλλα το αφήνω εδω γιατι εαν θα ηθελα να συνεχίσω τη κουβεντα μαζι σου θα ηθελα μονο κατ ιδιαν......και τετ τα τετ...
Σε ευχαριστω για τον χρονο σου... |
|
|||
|
|||
Επίσης
|
|
|||
|
|||
Η ευγένεια και ο αλληλοσεβασμός πρέπει αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτονόητα.
Από αυτό όμως εώς το να απαξιώνουμε τις ομαδικές βόλτες-εκδρομές που πραγματοποιούνται και που σήμερα λόγω κρίσης πιστεύω έχουν ελαχιστοποιηθεί έχει μεγάλη απόσταση. Ο κάθε ένας κολάει σε αυτό που θέλει, άλλος στο στραβό και άλλος στο καλό είναι θέμα φιλοσοφίας και στάση ζωής. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές εκδρομές του φόρουμ και έχω περάσει σε όλες καλά. Τι έχω να χωρίσω άλλωστε μέσα σε 1-2-3 μέρες με άτομα που απλά βρισκόμαστε για να περάσουμε καλά. Μέσα από τις εκδρομές γνωρίζεις καλύτερα τον συμφουρουμίτη και πολλές είναι οι φορές που διαπιστώνεις πόσο λάθος εντύπωση έχεις δημιουργήσει για κάποιον από την "διαδυκτιακή" του εικόνα. Αν δεν πήγαινα στις εκδρομές θα είχα σήμερα τουλάχιστον 20 "πραγματικούς" φίλους λιγότερους, αξία ανεκτίμητη. Το παραπάνω δεν θα το άλλαζα σε καμία περίπτωση γιατί θα υπήρχε η περίπτωση κάποιος να μου πει κάποια εξυπνάδα, τίποτα διαφορετικό από ότι συμβαίνει στην καθημερινότητα, τον "προσπερνάς" και ασχολήσαι με τα όμορφα. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, 40 μέρες κοσκινίζει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|