|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Για να ξυπνήσουν τα πνεύματα.
Και πού είναι αυτό αρχηγέ μου;
|
|
|||
|
|||
Παιδες Πραγα και ΒΕΡΟΛΙΝΟ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Στην Πραγα εκανα διαπραγματευσεις για να βγαλω την μηχανη στην πλατεια αλλα τελικα δεν με αφησαν ...
Στο Βερολινο κανενα προβλημα ... |
|
|||
|
|||
Μοναχο ...
|
|
|||
|
|||
Ειπαμε και Φινλανδια χμμμ ...
|
|
|||
|
|||
Άιφελ ... και Λούβρο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το αρχαίο Αιάκειο στην Κορσική. Συνεχίζοντας πας στο Cargese, το οποίο είναι το χωριό που ίδρυσαν οι Μανιάτες, αλλά και στην Παομία που εγκαταστάθηκαν και εκεί. Στο Cargese βλέπεις ακόμα δρόμους με ονόματα όπως, Rue de Magne, Rue de Vitylon κτλ. Υπάρχουν και οι τάφοι των πρώτων δημάρχων, "Καλκανδής" και "Στεφανόπουλος"..... Μου έρχονται πολλά στο μυαλό αλλά..... Δυστυχώς, κάτι έγινε και έχασα σχεδόν όλες μου τις φωτογραφίες από τα μέρη των Μανιατών... Ευκαιρία να ξαναπάω νομίζω... |
|
|||
|
|||
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να βρείτε πανεύκολα που θέλετε να πάτε πριν πάτε. | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 25 | 28-09-2009 17:51 |
Για να..... μην μας τύχει (μεγάλη προσοχή) | Nikos | Τι μας έτυχε | 11 | 27-01-2009 20:10 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 21:32 |