GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-07-2009, 22:47
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΗΣΜΟΝΕΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
1980 καλοκαίρι είμαι φοιτητής τριτοετής στην Ρουμανία. Στο δωμάτιο της Εστίας έχω συγκάτοικο ένα παλλικάρι, καλή του ώρα από την Πάφο (Χρηστάκης .....), πολύ καλό παιδί. Μόλις έχουμε γυρίσει από καλοκαιρινές διακοπές και έχουμε ανέβει φορτωμένοι με κούτες τσιγάρα (μπορεί κάποιοι να γνωρίζουν τι τραβάγαμε). Ο φίλος λόγω του ότι έμενε με ''Ελλαδίτες'' είχε συνηθίσει και του άρεσαν τα ελληνικά τσιγάρα. Συγκεκριμένα κάπνιζε Ασσο σκέτο.
Μου διηγήθηκε λοιπόν το παρακάτω περιστατικό:
Οταν κατέβηκε στην Κύπρο και πήγε να μπεί στο καφενείο του ίδιου του πατέρα του καπνίζοντας Ασσο σκέτο, οι θαμώνες τον πέταξαν έξω (από το ίδιο του το μαγαζί) λέγοντας του ότι με τους "Κωλοκαλαμαράδες ''΄που έμπλεξες κατάντησες να καπνίζεις και να κάνεις μ@λ@!ιες
Το συμβάν μου το διηγήθηκε ο φίλος ο Παφίτης.
Κατά τα άλλα λήσμονες..............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
για αυτά μίλαγα εγώ
Ας ειχε γινει και στην ελλαδα κατι ανάλογο με την Κυπρο π.χ. εισβολη των τουρκων στην Ροδο με τις ευλογίες ¨η την απραξια αν θέλετε των προστατων μας π.χ. Γάλλων, Αγγλων και θα σας ελεγα τι θα γινόταν στην αθηνα αν καπνιζατε Gauloises ¨η Benson & hedges!!!!
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2009, 22:57
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

η Ρόδος μέχρι πρόσφατα δεν ήταν Ελληνική επικράτεια

πέρα από αυτό, τα... "καλά" των συμμάχων τα έχουμε νιώσει και εμείς μια χαρά, όμως δεν κάναμε τίποτα (εκεί δίνω δίκιο στους Κυπρίους πάντως)

εγώ μιλάω γιατί εναντίων ΜΑΣ
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 00:46
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

Ετούτο το καλοκαίρι, ραγιάδες-ραγιάδες...Μείνετε συντονισμένοι, αναμένονται εξελίξεις με "λύσεις πακέτο" (Κυπριακό-Αιγαίο-Σκοπιανό). Μια υπενθύμιση θα κάμω μόνο: έθνη που ξεχνάν την ιστορία τους είναι καταδικασμένα να την ξαναζήσουν.Κατά τα λοιπά "η δημοκρατία γιορτάζει, η Κύπρος στενάζει".
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 01:07
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
η Ρόδος μέχρι πρόσφατα δεν ήταν Ελληνική επικράτεια

πέρα από αυτό, τα... "καλά" των συμμάχων τα έχουμε νιώσει και εμείς μια χαρά, όμως δεν κάναμε τίποτα (εκεί δίνω δίκιο στους Κυπρίους πάντως)

εγώ μιλάω γιατί εναντίων ΜΑΣ
ρωτάς γιατι εναντίον μας? μα εχουν 3000 τουλαχιστον λογους να ειναι εναντίον μας!!! Θέλεις την Ελληνικη υποκινηση στην 2 φορες προσπαθεια ανατροπης του, θέλεις την νουθεσία απο τους Ελληνες προς το Μακαριο να φερθει σκληρα στους Τουρκοκυπριους απο το 1950 και μετά το οποιο εφερε και τον Αττιλα, θέλεις την αποσυσρση της ΕΛΔΥΚ λιγο πριν τον Αττιλα θέλεις.......εχω κι αλλα να σου πω για να εξηγησεις το ''γιατι εμας''!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 04:10
Corsair Ο/Η Corsair βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Χανιά
Μoto: Bmw gs1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Mα τι λες τωρα!!!! Εισαι σοβαρός Ελλην που τα λες αυτά????
Εδω σε όλες τις χωρες του κοσμου δινεται μια κάποια συνταξη σε αυτους που επεστρεψαν απο τον πόλεμο που τους εστειλε η πατριδα τους και στις οικογενειες των σκοτωμένων στην μαχη ΚΙ ΕΜΕΙς ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΤΟ ΑΚΟΥς ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!! Το θεμα αντιμετωπιζεται σαν ταμπού 35 χρόνια τωρα!!

Υ.Γ. Η φατσουλα παραπανω ειναι για να μην με παρεξηγησεις, ειναι ειρωνικό βεβαια το υφος αλλα οχι προς εσένα!!!
Γιατί δώσανε τίποτα σε αγωνιστές του 40'.
Θα μου πείτε τώρα για τη σύνταξη τις εθνικής αντίστασης.
ελάτε στο χωρίο μου να σας δείξω πόσα 10 χρονα τότε
την έχουν πάρει και πόσους από αυτούς που πολέμησαν
δεν πήραν τίποτα.(μέσα σ'αυτους και ο πατέρας μου
93 χρόνων σήμερα με 17 μήνες αιχμάλωτος από τους ιταλους)λόγο των πιστευων του.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μητέρα μου όταν έγινε η απόβαση, που έτρεξε κλαίγοντας στο σπίτι και αγκάλιασε τον πατέρα μου.......
ήμουν 9 χρονών...

Last edited by Corsair; 24-07-2009 at 04:15.
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 10:47
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS

Κάθομαι στον υπολογιστή αρκετή ώρα προβληματισμένος για το τι θα έπρεπε να γράψω και από που θα έπρεπε να αρχίσω.
Όπως και να το γυρίσω στο μυαλό μου το θέμα είναι, πελώριο, δύστροπο και θα είμαι άλλος ένας ημιμαθής που προσπαθεί κάτι να πει ..... Εδώ καταξιωμένοι ιστορικοί έχουν γράψει τόνους μελάνι για να στηρίξουν την διαφωνία τους .
Δεν θα είμαι αυτός που θα διχάσει το φόρουμ σε μια ατέρμονη συζήτηση .
Το μόνο που θα γράψω προς το παρόν είναι :

Το αποτέλεσμα της σημερινής κατάστασης της Κύπρου είναι η ανικανότητά των πολιτικών και των δυο κρατών από τον Ά παγκόσμιο πόλεμο και μετά.
Ανακοινώνοντας τις αλληλοκατηγορίες συντελούμε στον διχασμό Ελλάδος - Κύπρου οπού και αυτό είναι το ποθούμενο των εξωτερικών παραγόντων
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 10:56
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
θέλεις την νουθεσία απο τους Ελληνες προς το Μακαριο να φερθει σκληρα στους Τουρκοκυπριους
Ε μη μου πείτε τώρα ότι ο παπάς ήταν και το καλύτερο παιδί;
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 11:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάθομαι στον υπολογιστή αρκετή ώρα προβληματισμένος για το τι θα έπρεπε να γράψω και από που θα έπρεπε να αρχίσω.
Όπως και να το γυρίσω στο μυαλό μου το θέμα είναι, πελώριο, δύστροπο και θα είμαι άλλος ένας ημιμαθής που προσπαθεί κάτι να πει ..... Εδώ καταξιωμένοι ιστορικοί έχουν γράψει τόνους μελάνι για να στηρίξουν την διαφωνία τους .
Δεν θα είμαι αυτός που θα διχάσει το φόρουμ σε μια ατέρμονη συζήτηση .
Το μόνο που θα γράψω προς το παρόν είναι :

Το αποτέλεσμα της σημερινής κατάστασης της Κύπρου είναι η ανικανότητά των πολιτικών και των δυο κρατών από τον Ά παγκόσμιο πόλεμο και μετά.
Ανακοινώνοντας τις αλληλοκατηγορίες συντελούμε στον διχασμό Ελλάδος - Κύπρου οπού και αυτό είναι το ποθούμενο των εξωτερικών παραγόντων
Συμφωνω κι εγω σταματω εδώ!!!
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 13:59
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
ρωτάς γιατι εναντίον μας? μα εχουν 3000 τουλαχιστον λογους να ειναι εναντίον μας!!! Θέλεις την Ελληνικη υποκινηση στην 2 φορες προσπαθεια ανατροπης του, θέλεις την νουθεσία απο τους Ελληνες προς το Μακαριο να φερθει σκληρα στους Τουρκοκυπριους απο το 1950 και μετά το οποιο εφερε και τον Αττιλα, θέλεις την αποσυσρση της ΕΛΔΥΚ λιγο πριν τον Αττιλα θέλεις.......εχω κι αλλα να σου πω για να εξηγησεις το ''γιατι εμας''!!!!!!!
να σου πω, μη βγάζεις τον Μακάριο κάνα χαζό πιόνι
μια χαρά έκανε αυτά που ήθελε αυτός ο ίδιος

όσο για τους 3000, όχι δεν θα πάρω πάνω μου την ταφόπλακα κανενός
εγώ ξέρω ότι στην 1η ΜΑΛ μέχρι που πήγα (τότε καταργήθηκαν) είχαμε μαύρα τζόκεϊ για το αεροπλάνο που έφυγε από εκεί και έπεσε στην (και ΓΙΑ) την Κύπρο με ένα σωρό νέα παιδιά (ψάξε μάλιστα το ΠΟΙΟΙ το έριξαν)... οι συγγενείς τους ζωντανοί ακόμα, ακόμα τους έκλαιγαν στο άγημα της επετείου τους...

για να γυρίσω στο θέμα, τα αδέρφια μας οι Κύπριοι (το κάνουν και άλλοι Έλληνες ΕΛΛΑΔΗΤΕΣ αυτό - αλλά μην πλατιάσω) δεν μπορεί να είναι "θύματα" μας όταν τους βολεύει και "από πάνω" όταν πάλι τους βολεύει - δεν πάει έτσι

και κάτι άλλο... αν θέλουν να δουν σημερινές απειλές, ας δουν πως έχει αγοράσει την μισή Ελληνοκυπριακή και τα 3/4 της Τουρκοκυπριακής πλευράς ο Ρώσος και μετά τα λέμε
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2009, 16:12
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Σε κάθε περίπτωση το αρχικό post του Μακάριου είναι απολύτως σωστό.
Πολλούς τους συμφέρει να ξεχνάμε!

Στις μέρες μας πιο πολύς κόσμος γνωρίζει για την ανανέωση του συμβολαίου της Πετρούλας στο γνωστό κανάλι, παρά για τα γεγονότα της Κύπρου.

Προσωπικά, είμαι περήφανος που ανήκω σε μια παρέα που και μνήμη έχει και κρίση και εθνικούς και όχι μόνον προβληματισμούς!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης