|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγη Αισθητηρα Βενζινης!!!!
|
|
|||
|
|||
Ερώτηση, μιας και τα 120 είναι μπόλικα κι επειδή ο αισθητήρας δεν έχει φλοτέρ που με τον καιρό χαλάει, μήπως θα μπορούσε να επισκευαστεί ο παλιός (πιθανά με μπάνιο σε αντισκωριακό ας πούμε)???? Υπάρχουν κινούμενα μέρη τα οποία η μάπα βενζίνη που έγραψες, χάλασε αλλοίωσε???
Για δώσε τα φώτα σου μάστορα μιας κι εσύ την ξεκοίλιασες την δικιά σου. |
|
|||
|
|||
Καλησπερα φιλε vaska ο αισθητηρας βενζινης δεν εχει καθολου κινητα μερη οποτε το μπανιο τσαμπα θατο κανεις.για να σου δωσω να καταλαβεις ο αισθητηρας ειναι μια ταινια πλαστικη που εχει επανω ηλεκτρονικες γραμμουλες και καταληγουν σε ενα πρεσαριστο αδιαβροχο ρελε που ειναι μεσα στην βενζινη.Αν εχεις ανοιξη καμια φορα ραδιοσιντι αυτοκινητου τετοια ταινια εχει το ματι του λειζερ για να διαβαζει το σιντι.Επειδη και εγω το αλλαξα και προσπαθησα να το φιαξω-καταστρεψω ειναι τυποποιημενο και ειναι αδυνατον να φιακτη.Οποτε η μαμα εταιρια τριβη τα χερια της για ενα ανταλακτικο που εχει μονο αυτη.Α και δεν χαλαει απο μια φορα που βαζεις νοθευμενη βενζινη αλλα απο την συνεχομενη χρηση νοθευμενης βενζινης.
Last edited by -DHMHTRHS-; 20-02-2013 at 01:43. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, θα το ψάξω λίγο περισσότερο μιας και είμαι της δουλειάς αν τύχει και πέσει κανένας χαλασμένος στα χέρια μου. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραιοςπαίζει σαν καινούριο ανταλλακτικά να βελτιωθεί και η ένδειξη βενζίνης και να ειναι πιο αξιόπιστη;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν καταλαβα καλα δηλαδη ενω η ταινια κουμπωνει στην κατω μερια της ταπας της βενζινης για να στηριζεται....το καλωδιακι πρεπει να το ψαρεψεις απ την τρυπα τις αντλιας και να κουμπωσεις την φισα απ την κατω μερια της αντλιας?
σωστα η κατι εχω χασει? δηλαδη το καλωδιο και οι τρεις φισες που λες κολυμπανε στην βενζινη? Last edited by giamil; 11-03-2013 at 19:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|