|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατάσταση ελαστικών
Το DOT των ελαστικών είναι 3908 δηλαδή 39η εβδομάδα του 2008. Ειναι δυνατόν σε μοντέλο του 2010;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρόσεχε τα επόμενα.... Όπως είπε και ο Βασίλης αν δεν νιώθεις καλά μαζί τους άλλαξε τα, η οδήγηση είναι πρώτα από όλα αίσθηση.... Τι τώρα, τι σε 3-4 μήνες, μήπως θα κερδίσεις το λόττο ; |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αμφιβάλω αν ο vpentsa τα ξαναδιαβάσει και καταλάβει ο ίδιος τι έχει γράψει Απόσπασμα:
Σωστός ο cprenteteris |
|
|||
|
|||
φιλαρακο αλλαξε τα λαστιχα,βαλε οποια νομιζεις εσυ για να σου φυγει η ιδεα.εξαλλου απο 250 ευρω δεν σωνεσαι αντιθετως σε μια δυσκολη στιγμη σε βγαλουν ασπροπροσωπο!!!
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκο; Έτσι τάπα και στα όρθια που το πας το μηχανάκι συνέχεια, τι περιμένεις; Να κάνεις 100.000 χλμ με το ίδιο λάστιχο;;; Για ρώτα το Βασίλη και μένα τι χώμα τρώγαμε πίσω σου...
|
|
|||
|
|||
Γειά σου πλοίαρχε με τα ωραία σου, όταν η παρέα έχει εμπειρους οδηγούς παίρνουμε κι εμείς αέρα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνεπώς η πρόσφυση λιγοστεύει η σε ειδικές συνθήκες (βρεγμένο η νωτισμένο απο υγρασία οδόστρωμα) καθίσταται ανύπαρκτη.Η απόδειξη είναι η ενεργοποίηση του ABS σας. Ισως απαντήσει κάποιος οτι είμαι υπερβολικός.Οχι δεν είμαι υπερβολικός και μόνο τούτο θα σας πώ : Προσοχή στην κατάσταση των ελαστικών μας. Είναι το Α και το Ω της μοτοσυκλέτας μας και δεν αξίζει για 250 ευρώ να θέτουμε σε κύνδινο την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και την αρτιότητα της μοτό μας.Αποψη μου απο προσωπικές γνώσεις,βιώματα και εμπειρίες.Μεγάλα παιδιά είμαστε ολοι και μπορούμε να κρίνουμε και να αποφασίσουμε.Την καλημέρα μου σε ολους. Last edited by pkiriakos; 23-04-2011 at 11:20. |
|
|||
|
|||
Εμένα λόγω κρίσης (όχι δεν βάζω την κρίση πάνω από την ασφάλεια μου) αρχικά δεν αντικαταστάθηκαν ακόμα αν και έχουν ~22000. Μάλλον θα περιμένω για το Φθινόπωρο πια μια και πέρασα και τις τελευταίες βροχές με αρκετή ασφάλεια.
Έχω παρατηρήσει μικρή διαφορά πρόσφυσης στην ευθεία, αλλά όχι στην στροφή. Πλαγιασμένος κρατάνε μια χαρά (όντας και λιγότερο φαγωμένα). Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στο ABS (το οποίο σπανιότατα παίρνει μπρος). Όσο αφορά το ASC μπαίνει λίγο συχνότερα αλλά όσο όταν τα λάστιχα είναι καινούρια (άστρωτα), όχι κάτι μη αντιμετωπίσιμο και ειδικότερα όχι κάτι που δεν... φταίω εγώ. Κάποια από αυτά επιβεβαιώθηκαν και πρόσφατα αν δείτε το thread με την τούμπα κάποιου. Είμαι απόλυτα υπέρ όλων όσων λέτε πάντως και δεν συνιστώ σε κανένα να έχει μηχανή με λάστιχα υπερήλικα ή με πολλά χλμ. |
|
|||
|
|||
Και εγώ με 16.500 κμ πάω για Σεπτέμβριο.
Θα ισχύει η προσφορά του φόρουμ μέχρι τότε;;;; |
|
|||
|
|||
Παναγιώτη τι ωραίες εξελίξεις είναι αυτές????
Πότε θα κάνουμε καμμιά χωμάτινη??? Λάστιχα άλλαξε... Δεν αξίζει τον κόπο να περιμένεις και να το έχεις στο μυαλό σου... Μια ζωή την έχουμε... Πόσα καλοκαίρια μας μείνανε ακόμη??? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
F800GS: Αντικατάσταση θερμαινόμενων grips | yns | Τεχνικά θέματα - DIY | 47 | 19-11-2013 19:14 |
GS 1200 '08 Αντικατάσταση Ανάρτησης ESA | Tonpir7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 82 | 21-03-2011 02:20 |
Αντικατάσταση ελαστικών | katsanakis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 30 | 15-01-2011 11:38 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 22:20 |