|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Νικο και εγω μεσα για 31/3
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Μέσα για τις 8/3/2009!!!
|
|
|||
|
|||
Νικο 31-5 και εγω θα ακουσω τον emix κατι θα ξερει........
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε το μέλος μας Νίκο Σπανό και τη Moto Adventures για την πραγματικά δελεαστική προσφορά που παρέχουν στα μέλη μας.
Το έργο και τα αποτελέσματα των μαθημάτων του Νικόλα και της Moto Adventures είναι γνωστά γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν..... Αρχίζω λοιπόν την λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα: EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 EnduroTraining 1 / 31.05.2009 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ arkas riko46 laertis Dionisis EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Mariner emix xristos1978 spiros .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ντινόπουλε που είσαι αγόρι μου !?!?!?!? |
|
|||
|
|||
Κι εγώ μέσα για 08/3 !
|
|
|||
|
|||
Έλα οι αμαζόνες !!!!!!
( 366 τα βλέπεις... εσύ ακόμα το σκέπτεσαι!!!) |
|
|||
|
|||
Άγγελε, 8/03 είναι ή 31/ 05
31/03 δεν παίζει Για πες σωστά την ημέρα να το φτιάξει ο Νίκος... |
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε το μέλος μας Νίκο Σπανό και τη Moto Adventures για την πραγματικά δελεαστική προσφορά που παρέχουν στα μέλη μας.
Το έργο και τα αποτελέσματα των μαθημάτων του Νικόλα και της Moto Adventures είναι γνωστά γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν..... Αρχίζω λοιπόν την λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα: EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 laertis mvlad78 ntinopoulos EnduroTraining 1 / 31.05.2009 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ arkas riko46 Dionisis EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Mariner emix xristos1978 spiros .
|
|||
|
|||
Κώστα μου αυτό σημαίνει ότι θα έρθεις μεν, αλλά θα κρατάς μόνο "τα πρακτικά" της συνάντησης?!!?!?!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |