|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσφορά για τα μέλη του GS Forum - Ετήσιο service/καθαρισμό
Μετά απο ένα service, και μια απεγκατάσταση+εγκατάσταση ενός άλλου A/C, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο την ποιότητα δουλειάς, τιμές και επαγγελματσιμού του Μύρωνα...
Εχει όμως ένα μελανό σημείο μέσα σε όλα αυτά και είναι πολύ σοβαρό!!!! Εχει Kawasaki και δεν έχει Honda!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν !!!! Last edited by gepol; 21-07-2012 at 14:38. |
|
|||
|
|||
τουλαχιστον ειναι κ τα 2 σχιστοματικα
ευχαριστω ξανα για τα καλα σου λογια..... καλοριζικο κ καλες δροσιες με το καινουργιο a/c... |
|
|||
|
|||
τουλαχιστον ειναι κ τα 2 σχιστοματικα
ευχαριστω ξανα για τα καλα σου λογια..... καλοριζικο κ καλες δροσιες με το καινουργιο a/c... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο Βδομάδα το νου σου....Ο θείος vasorfa θα σε χρειαστει εχω μια αρκουδα που θελει πλακετα-μπορεις να κανεις καθαρισμό ενώ ΔΕΝ θα μπορει να λειτουργει?λογικα η πλακετα θα κανει καποιες μερες ακομα |
|
|||
|
|||
να ευχαριστήσω και εγώ απο την πλευρά μου τον Μύρωνα ........για την καλει δουλεια/συνέπεια στο ραντεβού του.Σε ευχαριστώ για όλα Μύρωνα.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΤΩΡΑ λέω ΤΩΡΑ τον χρειαζόμαστε τον Μύρωνα και δεν μας πέρνει να πούμε και πολλά.......Ααααααλλα για σένα θα πω............ Εσείς τη δουλεια έχεις και είσαι ακομα με τα χοντα αφού είσαι κρυφό μπεμβεδακιας........... Last edited by commander; 21-07-2012 at 17:19. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εμενα παντως μου ειπε πως πρεπει να τον πληρωσουν για να καβαλησει bmw