|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Lone rider - Summer 2012
Νικόλα καλο ταξίδι και καλο ξεπαρθενιασμα στο RT ..Καλα να πας,καλα να έρθεις και ΚΑΛΑ να μας ταξιδεψεις
|
|
|||
|
|||
Μοναχικε παλαβιαρη σου ευχομαι καλο ταξιδι απο καρδιας....!!! Να προσεχεις πολυ και να μην τρεχεις.....
Αντε και του χρονου παρεα!!!Ζηλευωωωωωωωωωω.........ωωωωω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να εισαι καλα αδερφε μου, καλο δρομο να εχεις και να μαζεψεις τις πιο ομορφες εμπειριες! Αντε... 2 μερες εμειναν και για εμας! |
|
|||
|
|||
Καλους δρομους και καλα χιλιομετρα (που ναι και μπολικα) να χεις Νικολα!
(Πως γινεται ρε γμτ. σ αυτη τη ζωη να κανουμε παρεα τα σχεδια και τα ονειρα και χωρια τα ταξιδια)? Ειναι να μην πεφτεις στα...ξυδια? Καλες... απολαυσεις φιλε! και γω ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω |
|
|||
|
|||
Καλα να περασεις με το νεο σου μωρο φιλε !!!
|
|
|||
|
|||
Νικολα με το καλο να πας και με το καλο να γυρισεις για να μας ταξιδεψεις μεσα απ τις φωτο σου!
Καλους δρομους φιλε! |
|
|||
|
|||
Καλα να περάσεις τρελό αγόρι με το καλο όταν γυρίσεις να μας γεμισεις με όμορφες εικόνες
|
|
|||
|
|||
Νικόλα, σου εύχομαι καλό σου ταξίδι!!!!
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ... ΘΑ ΣΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ...
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=nvythoul;721876]Φίλοι μου έφτασε η ώρα να πραγματοποιήσω κι εγώ το ετήσιο ταξιδάκι μου.
Παρέα μου θα ειναι η κανουργια μου σχέση R 1200 RT κι ελπίζω να ειναι αρμονική. Η διαδρομή που έχει επιλεγεί ειναι : Sadansky, Pitesti - Sibiu, Krakow, Bratislava, Hallstatt, Fussen, Stelvio, Lake Garda, Dolomites, Julian Alps, Bled, Beograd, Athens. Η συνολική διαδρομή του ταξιδίου είναι περίπου 7200 km, 15 μάλλον 14 διανυκτερεύσεις (για τους γάμους) και η αναχώρηση είναι στις 13/07/12 και ώρα 15:00. Θα επισκευθώ διάφορα εθνικά πάρκα και αξιοθέατα που περικλύονται στις παραπάνω περιοχές, θα διασχίσω πάσσα άλλα για πρώτη φορά, θα κάνω βόλτες σε λίμνες και οτι άλλο προκύψει. Θέλω να νοιώσω την φύση και τα στοχεία της πάνω μου και να γίνω ένα μ’ αυτά, να νοιώσω οτι είμαι ζωντανός ενάντια σ’ όλους αυτούς που θέλουν να μας στερήσουν την χαρά και να μας εξαθλιώσουν. Σας εύχομαι ν’ απολαύσετε το δικό σας ταξίδι είτε αυτό ειναι μικρό η μεγάλο, η χαρά και ο σκοπός ειναι πάντα ο ίδιος. Γι αυτό μην αφήσετε κανέναν @ούστη να σας στερήσει το ταξίδι, την χαρά του και προπάντων το χαμόγελό σας . Καλό Καλοκαίρι Νικο τα ειπες ολα,και επειδη το ταξιδι ειναι χορηγος θετικης ενεργειας νιωστο οπως εσυ το εχεις φανταστει! Καλο ταξιδι και περιμενουμε πολλες φωτοκαι βιντεο. |
|
|