|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3μέρες στο Όρος.,.,.
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Τατούλη.......
Μου ξύπνησες αναμνήσεις..... Να σαι καλά..... |
|
|||
|
|||
Kαι εσύ ...... και η πέννα σου ξεχωρίζουν !!!
Να σαι πάντα καλά φίλε !! |
|
|||
|
|||
Άξιος
|
|
|||
|
|||
πάω τα τελευταία περίπου 15 χρόνια,μια φόρα τον χρόνο σίγουρα..
και κάθε φόρα τα συναισθήματα και οι εικόνες είναι διαφορετικές,οι συζητήσεις πιο βαθιές και ο αέρας πιο "καθαρός".. αρε ρε Χρήστο,η μια φωτό καλύτερη απο την άλλη και τα γραφόμενα σου βγαλμένα απο την ψυχή.. |
|
|||
|
|||
Αδελφέ Γιάνναρε
όποτε σε δοθεί η ευκαιρία ., πήγαινε και δε θα το μετανιώσεις.,., the force are everywhere., .αλλα εκεί ο τόπος έχει κάτι το μαγικό.,. αιώνες Ησυχαστήριο.,. η γαλήνη διαχέεται μέσα σου .,., .,απο τα αρχαία ελληνικά χρόνια δεν σταμάτησαν εκεί οι άνθρωποι τις τελετές . , για το Θείο.,.. τα λέμε στην επιστροφή.,., |
|
|||
|
|||
Xρηστάρα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ! Δεν νομίζω θα μπορούσε να δειχτεί, καλύτερα η Μεγαλοπρέπεια της Ψυχής από τον τρόπο που μας έδειξες εσύ ... Αλλα και το Μεγαλείο του Αγίου Ορους, όπως το αποτυπώνεις με μοναδικό φωτογραφικό τρόπο ! Νοιώθω ΕΝΤΟΝΑ το συναίσθημα να θέλω να σου σφίξω το χέρι και να σου δώσω συγχαρητήρια για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ παρουσίαση σου !!! Μπράβο Χρηστάρα...
Και σύντομα πάλι στην αγκαλιά της Παναγιάς !!! |
|
|||
|
|||
αν δεν κλεισουμε την t.v ποτε δεν θα σκεφτουμε .,.,
θα σκεφτονται αλλοι για εμας.,., μπραβο φιλε .,.,.. αν και ποτε δεν εχω παει .,.,.αλλα ,εχω ακουσει πολλα ..,.τωρα μου γεννηθηκε η διαθεση να τα δω απο κοντα σ ευχαριστουμε |
|
|||
|
|||
Χρηστο
|
|
|||
|
|||