|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nεο ΤomTom Urban rider, για μοτοσυκλετες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θανάση φουλ του φουλ αδιάβροχο και πολύ ανθεκτικό ....το δούλεψα έξω τώρα το καλοκαιρι και έμεινα ενθουσιασμένος.....Παρά πολυ. Καλό τέλεια γραφικα γρηγορο στον δρόμο δεν χάνει τπτ μας πήγε στον προορισμό αλανθαστα Αξίζει τα λεφτά του ....!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να δουμε εαν με πηρες στο λαιμο σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρώτησα, γιατί δεν το ανέφερε πουθενά το link... Ευχαριστώ! Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιστεύω έκανες παρά πολύ καλή επιλογή,καλους προορισμούς να έχεις με καλή παρέα πάντα.....!!!! |
|
|||
|
|||
κανεις...
|
|
|||
|
|||
Επειδή δεν το εχω πάρει το θέμα όλο από την αρχή για ποια βάση μιλάς.?
|
|
|||
|
|||
το πηρα εχτες το μηχανημα!!! εχει βαση στηριξης μεσα!!! αλλα δεν εχει την βαση φορτισης(η οποια ειναι ιδια απλα παιρνει ρευμα απο την μπαταρια!!!) αυτη ειναι εξτρα!!!
Βάση φόρτισης και καλώδιο μπαταρίας για μοτοσικλέτα - Βάσεις, στηρίγματα και σταθμοί σύνδεσης - Αξεσουάρ - TomTom εγω εχω βαλει την βαση που ειχε μεσα το gps (no power) και μελλοντικα θα αγορασω και αυτην με το ρευμα!! υπολογιστε κανα 70αρι. αντιπροσωπος ειναι η Intersys! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GPS Tom Tom Urban Rider EU (το αφεντικό τρελάθηκε!) | yns | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 19 | 18-02-2011 14:29 |
TOM TOM URBAN RIDER | Albatros | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 10-11-2010 21:24 |
TOM-TOM urban rider | diomiles | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 02-11-2010 14:04 |
Πως ασφαλιζετε τις μοτοσυκλετες σας; | chrisGSA | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 23-05-2009 18:33 |