|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτονομία
μεση καταναλωση 5.5 οταν το στροφομετρο δεν ξεπερνα ΠΟΤΕ τις 5500 στροφες.
Ενα τεποζιτο 33 λιτρων (αυστηρα) με βγαζει 500 χλμ και εχει υπολοιπο στο τριπ κομπιουτερ αλλα 30 με 80 χλμ. Παιζει καθε φορα αναλογα με τον δρομο και το δεξι καρπο. Δεν εχω κατσει να δω τι θα γινει αμα παει 0 γιατι δεν ειμαι ρισκυ μπόι!!!! Βεβαια οταν παμε στην χωρα του 1.30 και 1.40 τοτε ανεβαινουν και τα διενυθεντα χλμ απο 500 σε 600 αλλα ο Πασχαλης δεν με αφηνει να το τεσταρω. Σε καθε σταση για τα... παπακια φουλαρω και εγω. Ειπαμε καλλιο βενζινογεμιζε παρα βενζινογυρευε!!!! Για να καταλαβετε δηλαδη ποσο μας κλεβουν τοσο στην ποσοτητα οσο και την ποιοτητα!!!! Last edited by MOYTPO; 29-11-2013 at 18:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τη μηχανή δεν πήγα -ακόμα - αλλά με 2 αυτοκίνητα που πήγα Βουλγαρία, δεν είδα διαφορά στην απόδοση , ούτε και στην αυτονομία. Μια C200 compressor κι ένα Nissan πουλμανάκι. Ότι βγάζανε με την ελληνική σε χλμ, βγάλανε και με τη Βουλγάρικη. |
|
|||
|
|||
καμ εν συ ον γιορ οουν.....
γιου λ μπι σαπραιζντ!!!! |
|
|||
|
|||
οκέϊ!!!!
νεξτ ταιμ γιου 'λ γκοου δερ, αϊ 'λ τζόιν γιου |
|
|||
|
|||
Λάικ!!!!
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά, γιατί μιλάτε αγγλικά? πέστε τα στα δικά μας να καταλάβουμε και εμείς...
|
|
|||
|
|||
μπικαουζ γουι λάικ του μέικ φακιν ιμπρεσιον!!!!
Νο γουαριες μέιτ!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..... γιατι εχεις το συνηθειο να πινεις ολα τα λεφτα σε μπυρες!! Αμα σε εχουμε γεματο και με δεδομενη την τεραστια αυτονομια των 500 χλμ -οσο κι ενα GS 800 που παει σιγα δηλαδη- τουλαχιστον μπορουμε να σε στειλουμε πισω! Η να σε παντρεψουμε (λογω προικας)... Οι υπολοιποι προσοχηηη... Οταν δοκιμαζετε την αυτονομια, δοκιμαζετε και την αντλια.. Το να δουλευει με λιγα εως καθολου καυσιμα, που σημαινει χωρις να ψυχεται, δεν ειναι το αγαπημενο της.. |
|
|||
|
|||
|
|
|