|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Με το καλό Ηλία
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΙΚΕΛΙΑ-ΜΑΛΤΑ ...ΜΑΙΟΣ-2013
Καλο ταξίδι και καλα θα περασετε
|
|
|||
|
|||
Με το Varadero θα πας τελικα εε;;
Καλα να περασετε αγορινα! |
|
|||
|
|||
Λιάκο & Φανή με το καλό
Ο προορισμός είναι Super |
|
|||
|
|||
Με το καλό Ηλία και Φανή, να περάσετε εκπληκτικά, τέλεια επιλογή προορισμού...........................
Ηλία να πας το κορίτσι στο εργοστάσιο και έκθεση φυσητού γυαλιού, να κάμει και τα ψώνια της.............(νομίζω κάπου στο κέντρο του νησιού της Μάλτας). |
|
|||
|
|||
Ετσι ρε Λιακο...
Καλα να περασετε... |
|
|||
|
|||
ευχαριστω ΝΙΚΟΛΑ να εισαι καλα και καποια στιγμη να κανουμε παρεα ενα ταξιδη
ευχαριστω ΓΙΩΡΓΟ.,.,.,., με καταλαβαινεις οταν εχεις varadero θελεισ να κανεις τον γυρω του κοσμου καλα μην κλαις .,.,θα σεπαιρνω καθε μερα τηλεφωνο ευχαριστω αδερφουλη Απόσπασμα:
μπατζανακη εσυ ξερεις .,.,.,.,.ρακες μπροστα σου και θα χτυπα συχνα το εκτος περιοχης.,.,.,.αντε με το καλο τωρα που αρχιζουν τα πραγματα να στρωνουν να παμε τις αδερφουλες ενα ταξιδη παρεα ευχαριστουμε χρησταρα.,.,.,.,και μολις γυρισω θα ερθω να ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΟΛΟΓΕ.,.,να εισαι καλα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σου στελνω π.μ για οτι περισσοτερο εχεις |
|
|||
|
|||
Και αφου και εγω ΔΕΝ εχω να σου προσφερω πληροφοριες για τα μερη που θα πατε......
θα συνεχισω και εγω τις ξενες ευχες του ανωστου και του χιλιομετροφαγου λοιπον.. μπον απετιτ μπον φιλε μπον ζουρ μπεν μαρι μπεν τεν μπεν βγεν κτλ κτλ Με το καλο εδερφε να ταξιδεψετε και να μας ταξιδεψετε.. |
|
|||
|
|||
Με το καλό Ηλιά και Φανή, να περάσετε σούπερ.
|
|
|